Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ !!!


ΟΧΙ

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ!!!

 
Γράφει:
Ο Θανάσης Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής
e-mail:tsokasmath@gmail.com

 

         Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ

Στα δύο χρόνια, που κυβερνάτε αυτήν την ευλογημένη χώρα, παρακολούθησα με την δέουσα προσοχή, τα όσα διαπράξατε σε βάρος του Ελληνικού λαού και έχοντας μοναδικό μου γνώμονα, την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μου και την αγάπη προς την πατρίδα μου, έρχομαι να σας δηλώσω με κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο τα εξής:

ü  ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, στα 2 χρόνια της Πρωθυπουργίας σας, συνεχίσατε και εκτελέσατε ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ (που ξεκίνησαν οι δύο μνημονιακοί συνάδελφοί σας, Παπανδρέου και Παπαδήμος) με το πλέον στυγνό, με το πλέον ανελέητο και με το πλέον βάρβαρο τρόπο, μειώνοντας από τη μία μεριά σε δραματικά επίπεδα τους μισθούς και τις συντάξεις και αυξάνοντας από την άλλη μεριά, τους άμεσους και έμμεσους φόρους, τα χαράτσια, τα τιμολόγια της ΔΕΗ, τα διόδια των Εθνικών οδών και τις τιμές των βασικών αγαθών!!!

·     Όταν, στα 2 χρόνια της Πρωθυπουργίας σας, και με την ιδιότητα του Οικονομολόγου που κατέχετε, διαπράξατε το πιο φρικτό οικονομικό έγκλημα σε βάρος των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, αφού συνεχίσατε και εκτελέσατε με απόλυτη μαθηματική ακρίβεια ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ και στον τομέα αυτό, χωρίς οι ληστρικές μειώσεις των μισθών, του Ιδιωτικού τομέα, να ωφελήσουν ούτε κατά 1 ευρώ το δημόσιο έλλειμμα!!!     

ü ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, στα 2 χρόνια της Πρωθυπουργίας σας και με την ιδιότητα του Οικονομολόγου που κατέχετε, ενδώσατε με δουλικό και υποτακτικό τρόπο στις απαιτήσεις της Τρόϊκας, για εφαρμογή ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ και στον Ιδιωτικό τομέα, μειώνοντας έτσι με νόμο τον κατώτατο μισθό από 751 ευρώ (μεικτά) στα 586 ευρώ, παρά το γεγονός ότι γνωρίζατε περισσότερο από κάθε άλλο Έλληνα πολίτη ότι: οι μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα δεν αποτελούν το Α και το Ω για την ανταγωνιστικότητα μιάς οικονομίας!!!

·     Όταν, τα 4 τελευταία χρόνια, διά εφαρμογής ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΟΚ, οι μνημονιακές κυβερνήσεις Παπανδρέου – Παπαδήμου και η δική σας μνημονιακή Κυβέρνηση, αφαίρεσαν από τα εισοδήματα των Ελλήνων πολιτών, ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 73 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ποσό που το στερήθηκε η εγχώρια αγορά!!! 

ü  ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, με τους μνημονιακούς νόμους που ψηφίσατε αναβιώσατε τον εργασιακό μεσαίωνα στον ιδιωτικό τομέα με πολύ φθηνά εργατικά χέρια (των 300 – 400 ευρώ, μηνιαίως) με πολύ φθηνούς επιστήμονες (των 500 – 600 ευρώ μηνιαίως), με μαύρη εργασία, με εκτεταμένη ημιαπασχόληση και με ατομικές εργασιακές συμβάσεις!!!

·     Όταν, με τους μνημονιακούς νόμους που ψηφίσατε, δημιουργήσατε μια απερίγραπτη εργασιακή κόλαση στον ιδιωτικό τομέα, με αποτέλεσμα, να οδηγήσετε σε φυγή, εκατοντάδες χιλιάδες νέους μας, με λαμπρές σπουδές και έτσι να χάνεται το πιο εκλεκτό παραγωγικό δυναμικό της χώρας μας!!!     

ü  ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, τα 4 τελευταία χρόνια, ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ, οι μνημονιακές κυβερνήσεις Παπανδρέου – Παπαδήμου και η δική σας μνημονιακή κυβέρνηση, μείωσαν το Ακαθάριστο Εθνικό μας Προϊόν (Α.Ε.Π) κατά 23,5%!!! (ποσοστό πρωτοφανές για καιρό ειρήνης) ενώ αντίθετα, το ΑΕΠ της μνημονιακής Πορτογαλίας στο ίδιο διάστημα, μειώθηκε μόνο κατά 1,7% και της μνημονιακής Ιρλανδίας το ΑΕΠ της, στο ίδιο διάστημα αυξήθηκε οριακά, κατά 1,8%.

·     Όταν, από τη μια μεριά, υπερηφανεύεστε ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, από την άλλη μεριά πρέπει να θλίβεστε και όχι να παραμυθιάζετε τον Ελληνικό λαό ότι Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΠΤΕΙ, όταν ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ της Ελλάδας το 2013 (λόγω της τελευταίας ανακεφαλαιοποίησης των Συστημικών τραπεζών) ανήλθε στο υψηλότατο ποσοστό του … 12,7% του ΑΕΠ!!!, το δεύτερο χειρότερο μεταξύ των 28 κρατών όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.). Το δε επίσημο ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ανέρχεται σήμερα στο 175% του ΑΕΠ της!!!  

ü  ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, από τη μία μεριά τους ελεύθερους επαγγελματίες σε περίοδο εφιαλτικής οικονομικής κρίσης, τους φορολογείτε με 26% (από το πρώτο ευρώ!) και από την άλλη μεριά ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ!! (Δηλαδή: Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει!!)

·     Όταν, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ το εφαρμόσατε μόνο για το λαό, αφήνοντας ανέγγιχτους τους 300 εκπροσώπους μας, στη Βουλή, που διατηρούν παχουλές αποδοχές των 6.000 έως 8.000 ευρώ μηνιαίως!!!

ü ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ (με αυστηρούς και συνεχείς ελέγχους) τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες και οι οποίοι ενώ δουλεύουν, οχτάωρα, δεκάωρα, δωδεκάωρα και δεκαπεντάωρα ακόμη, ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ως ημιαπασχολούμενοι!!! 

·     Όταν, το 40% των Ελλήνων συμπατριωτών μου, αποτελούμενο από τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ζει κάτω από ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ και με προοπτική δυστυχώς το ποσοστό αυτό να αγγίξει το 50%, λόγω επιβολής και νέων μέτρων (νέες μειώσεις επικουρικών συντάξεων, μαζικές απολύσεις κ.λ.π.) όπως η τελευταία έκθεση της Τρόικας, μας τα προαναγγέλλει!!!

ü ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, με την ιδιότητα του Οικονομολόγου που κατέχετε, ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, τα οποία απέβλεπαν:

1) Στον εκμηδενισμό της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων πολιτών, 2) Την καταβαράθρωση όλων των αξιών (τις αξίες της δημόσιας και ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας και τις αξίες του χρηματιστηρίου),. 3) Στην καταβύθιση της εγχώριας ζήτησης με στόχο την εξαφάνιση εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αντικατάστασή τους, από καρτέλ πολυεθνικών εταιρειών, 4) Και δια της σατανικής μεθόδου των χαμηλών αξιών στο ξεπούλημα του πλούτου (επίγειου και υπόγειου) της γλυκύτατης πατρίδας μου!!!

·     Όταν, με την ιδιότητα του Οικονομολόγου που κατέχετε, ποντάρετε στο τρίπτυχο:

ΕΥΡΩ – ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΞΙΕΣ – ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (με φθηνά εργατικά χέρια και φθηνούς επιστήμονες), ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΕΣΜΑ, προς τους Γερμανούς και Διεθνείς επενδυτές, λέγοντας: ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ – ΠΛΟΥΤΙΣΤΕ!!!

ü ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, στις 30 Μαρτίου 2014 ψηφίσατε ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ που μετατρέπει την λατρευτή μου χώρα ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ της κραταιάς Γερμανικής Αυτοκρατορίας και αυτό φαίνεται από ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Ελλήνων μικροεπενδυτών, ώστε να παύσει κάθε μελλοντική φωτοβολταϊκή δραστηριότητα, εκ μέρους των δουλοπάροικων Ελλήνων, συμπολιτών μου ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΗΛΙΟ της ωραιοτάτης Πατρίδας μου, να το εκμεταλευτούν ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, πλουτίζοντες από τις χρυσοκίτρινες ηλιοαχτίδες του!!! 

ü ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, στις 30 Μαρτίου 2014 στο κατάπτυστο αποικιακό πολυνομοσχέδιο σας, ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΑΡΘΡΟ για τις Τράπεζες, όπου το Ελληνικό Δημόσιο, ΧΑΡΙΣΕ 60 δισεκατομμύρια ευρώ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ των Ελληνικών συστημικών Τραπεζών. Και έτσι, οι συστημικές κρατικές Τράπεζες, προικισμένες με 60 δισεκατομμύρια ευρώ (χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων) και με άλλα 160 δισεκατομμύρια ευρώ από το παρελθόν, ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ από το Ελληνικό κράτος, ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΑΞΙΩΝ (χαμηλών μετοχών) σε Γερμανούς και Διεθνείς επενδυτές!!! (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ!!!). 

ü ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, από μια μεριά λέτε προς τον Ελληνικό λαό ότι, τώρα που η Ελλάδα βγήκε με επιτυχία στις αγορές, θα πούμε ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ και από την άλλη μεριά δεν λέτε προς τους Έλληνες: ΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Η ΤΡΟΪΚΑ; Όταν αφήνει πίσω 2 εκατομμύρια ανέργους, όταν αφήνει πίσω τον εργασιακό μεσαίωνα στον ιδιωτικό τομέα, τα φθηνά εργατικά χέρια, τους φθηνούς επιστήμονες, τα λουκέτα εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την παιδεία και την υγεία σε πλήρη διάλυση, τη φυγή εκατοντάδων χιλιάδων νέων μας στο εξωτερικό, την πτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας με το 40% των Ελλήνων πολιτών να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, τη μείωση του ΑΕΠ κατά 23,5% (ποσοστό πρωτοφανές σε καιρό ειρήνης), όταν αφήνει πίσω τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων συμπατριωτών μας, όταν αφήνει πίσω εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες με πενιχρό έως και μηδενικό τζίρο, όταν αφήνει πίσω ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ (αξίες χρηματιστηρίου, αξίες δημόσιας και ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, διά της σατανικής μεθόδου ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΑΞΙΩΝ (βλέπε πρόσφατα το ξεπούλημα δια των χαμηλών αξιών: ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!!!!) 

ü ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, μας λέτε ότι ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ ενώ στην ουσία ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ και σε μεμονωμένους τομείς, όπως είναι ο τομέας του τουρισμού και ο εξαγωγικός τομέας. Όλοι οι άλλοι παραγωγικοί τομείς (οικοδομή – ελεύθεροι επαγγελματίες – μικρομεσαίες επιχειρήσεις) που απευθύνουν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους στους εξαθλιωμένους οικονομικά Έλληνες καταναλωτές, θα βρίσκονται σε συνεχή χειμέρια νάρκη!!!

·     Όταν, ο πραγματικός αριθμός των ανέργων στη χώρα μας, έχει φθάσει τα δύο (2) εκατομμύρια και αυτά τα εκατομμύρια των ανέργων ψάχνουν εναγωνίως δουλειά, ΕΣΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΑΣ, με φθηνό ρεύμα, φτηνό πετρέλαιο, φτηνά λιπάσματα, φτηνές ζωοτροφές και με ΑΡΩΓΟ το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο, να στρέψετε ένα μεγάλο μέρος των ανέργων, προς ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ!!!   

ü ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, έχουμε 2 εκατομμύρια ανέργους που αναζητούν εναγωνίως δουλειά και εσείς με την ιδιότητα του οικονομολόγου που κατέχετε ΔΕΝ ΕΚΠΟΝΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ (ενός μεγάλου αριθμού εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ απαιτώντας από την κύρια Μέρκελ να μας δώσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο ή αντ’ αυτού, ΕΝΑ ΓΕΝΝΑΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ!!!

·     Όταν, κατά τους ειδικούς επιστήμονες η αξία των υδρογονανθράκων ΠΟΥ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια ευρώ, ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ Α.Ο.Ζ. (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) έχετε ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ μέχρι σήμερα, όπως μας το είχατε υποσχεθεί με τα ΖΑΠΕΙΑ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ έχετε προχωρήσει στη συγκρότηση ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ (με Πρόεδρο τον εκάστοτε Πρωθυπουργό και μέλη τους αρχηγούς όλων των κομμάτων που έχουν εκλέξει βουλευτές), όπου θα επιδιωχθεί η ανεύρεση ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ που θα δοθεί ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ στο Ελληνικό κράτος από τις εταιρείες εκείνες οι οποίες θα αναλάβουν επισήμως την εκμετάλλευση των Ελληνικών υδρογονανθράκων!!! (Άραγε μήπως και οι πλούσιοι υδρογονάνθρακες μας, ξεπουληθούν με τη μέθοδο των χαμηλών αξιών;)

ü ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, το πρωτογενές πλεόνασμα το βγάλατε από τις σάρκες του λαού, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους έχοντες και κατέχοντες, αυτούς που φιγουράρουν σε ογκώδη εμβάσματα, σε διάφορες λίστες … Λαγκάρντ και offshore εταιρείες!!!

·     Όταν, η Κυβέρνηση σας για να πετύχει ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ από τη μια μεριά με απίστευτη κοινωνική αναλγησία, ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ οδηγώντας το σε οριστικό κλείσιμο και από την άλλη μεριά, δείχνοντας ΥΨΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ… Χρηματοδοτεί ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με 245 εκατομμύρια ευρώ!!!

·     Όταν, η κυβέρνησή σας για να πετύχει ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ από τη μια μεριά, καταργεί την τιμητική σύνταξη των 100 ευρώ της ηρωικής πολύτεκνης μητέρας και από την άλλη μεριά ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ στους κομματικούς ημετέρους, που έχουν αποσπαστεί στα διάφορα υπουργεία γύρω από τους Υπουργούς, Υφυπουργούς και Γενικούς γραμματείς!!!

·     Όταν, η κυβέρνησή σας για να πετύχει ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ 1) Υποχρηματοδοτεί τον ευαίσθητο χώρο της υγείας, σε βάρος μιας αξιοπρεπούς περίθαλψης των Ελλήνων πολιτών, 2) Υποχρηματοδοτεί τον ευαίσθητο χώρο της παιδείας σε βάρος μιας ολοκληρωμένης μόρφωσης της Ελληνικής νεολαίας μας, 3) Υποχρηματοδοτεί τον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων δυνάμεων σε βάρος μιας ασφαλούς αμυντικής θωράκισης της αγαπημένης μας Πατρίδας!!!  

ü ΟΧΙ, Κύριε Σαμαρά!!. Δεν μπορώ πλέον να εμπιστευθώ στα χέρια σας, το τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου:

·     Όταν, στη δίχρονη Πρωθυπουργία σας, μας δείξατε ότι μπορείτε να πετύχετε, ένα και μοναδικό έργο:

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ … ΚΑΙ

ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ

ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.