Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ;

Γράφει:
Ο Θανάσης Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής
e-mail: tsokasmath@gmail.comΑγαπητοί μου Φίλοι!

Από την άνοιξη του 2010 έως και σήμερα, η χώρα μας έχει δεχθεί τρείς ‘’τρομοκρατικές’’ οικονομικές επιδρομές, οι οποίες είναι: Το μνημόνιο 1, το μνημόνιο 2 και το μνημόνιο 3, το οποίο η ταπεινότητά μου, το έχει ονομάσει: ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!!!

Αυτές οι ανελέητες και καταστροφικές οικονομικές επιθέσεις προς την Ελληνική Κοινωνία, προκλήθηκαν από τους γνωστούς διεθνείς οικονομικούς ‘’τζιχαντιστές’’, που φέρουν τα εξής ονόματα:

α) Ευρωπαϊκή Ένωση (ελεγχόμενη πλήρως από τη Γερμανία)

β) Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ελεγχόμενη πλήρως από τη Γερμανία)

γ) Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ελεγχόμενο από τη Γερμανία και από τις ΗΠΑ)

Έτσι, μέσα σε μια ατμόσφαιρα καταθλιπτική, διανύουμε φίλοι μου, τον έκτο χρόνο, μιας δυσβάστακτης Γερμανικής Οικονομικής Κατοχής, μιας λυσσαλέας Γερμανικής Οικονομικής λαίλαπας !!!

Εξ’ αιτίας αυτής της Γερμανικής Οικονομικής λαίλαπας, μέχρι σήμερα, μετράμε:

1)  7.000 αυτοκτονίες, απελπισμένων συμπατριωτών μας !

2)  1,5 εκατομμύριο ανέργους, από 340.000 που είχαμε το 2009 !

3)  6,5 εκατομμύρια, Έλληνες πολίτες να ζουν στο όριο της φτώχειας ή κάτω απ’ αυτό !

4)   Μισό εκατομμύριο νοικοκυριά, να αδυνατούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα!

5)  Πάνω από τριακόσιες χιλιάδες (300.000) μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν βάλει λουκέτο και αναμένεται το  οριστικό κλείσιμο και άλλων εκατοντάδων χιλιάδων, με την εφαρμογή του 3ου εφιαλτικού μνημονίου !!!

6)  Στον ιδιωτικό τομέα επικρατεί ένας εργασιακός μεσαίωνας, ο οποίος δεν περιγράφεται με λόγια !

7)  Πάνω από μισό εκατομμύριο εργαζόμενοι είναι υπό καθεστώς ημιαπασχόλησης, με 300 έως 400 ευρώ το μήνα !

8)  Ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι, έχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές τους, από 3 έως 12 μήνες !

9)  Πάνω από ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι είναι ανασφάλιστοι! Εξ’ αυτών οι 700.000 είναι μετανάστες, που απασχολούνται κυρίως σε αγροτικές εργασίες !

10)       Ο μέσος καθαρός μισθός των 3,5 εκατομμυρίων εργαζομένων, που έχουν απομείνει στους χώρους εργασίας, ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ τα 815 ευρώ !!!

11)       Στις 10 θέσεις εργασίας που ανοίγουν, οι 7 θέσεις, είναι προσωρινής απασχόλησης   

12)       200.000 νέοι μας (οι περισσότεροι απ’ αυτούς λαμπροί επιστήμονες) έχουν μεταναστεύσει σε άλλες χώρες, προς αναζήτηση εργασίας !

13)       Δραματική πτώση των τιμών των ακινήτων έως και 70%, λόγω της παρατεταμένης ύφεσης!

14)      Μείωση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ) κατά 25% και με την εφαρμογή του 3ου μνημονίου η μείωση του ΑΕΠ θα φθάσει στο 30% (μείωση πρωτάκουστη σε καιρό ειρήνης)

15)      Το 2009 το Δημόσιο χρέος ήταν 120% του ΑΕΠ, το 2016 (λόγω των απάνθρωπων μνημονίων και του συνεχούς δανεισμού μας) το Δημόσιο Χρέος θα έχει φθάσει στο ιλιγγιώδες ποσοστό του 206% του ΑΕΠ !

16)       Σήμερα υπάρχουν 350.000 οικογένειες, που δεν έχουν εργαζόμενο μέλος !

17)       Σήμερα τα ‘’κόκκινα’’ στεγαστικά δάνεια, ανέρχονται σε 28 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ το 2009 ήταν 7 δισεκατομμύρια ευρώ !

18)       Σήμερα τα ‘’κόκκινα’’ επιχειρηματικά δάνεια, ανέρχονται σε 46 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ το 2009 ήταν 13 δισεκατομμύρια ευρώ !

19)       Σήμερα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, ανέρχονται σε 82 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ το 2009 ήταν 26 δισεκατομμύρια ευρώ !

20)       Σήμερα στο συνταξιοδοτικό χώρο, αντιστοιχούν 1,5 εργαζόμενοι για 1 συνταξιούχο, ενώ το 2009, η αναλογία ήταν: 4 εργαζόμενοι για 1 συνταξιούχο!

21)       Σήμερα οι ζημιές που προκάλεσαν, τα δυο πρώτα καταστροφικά μνημόνια, στην Ελληνική Κοινωνία και Οικονομία, αποτιμώνται στα 100 δισεκατομμύρια ευρώ (σύμφωνα με μελέτη του γνωστού Γαλλικού Οίκου Lazar).

Με την ολοκλήρωση δε του 3ου μνημονίου, οι ζημιές θα έχουν φθάσει στα 150 δισεκατομμύρια ευρώ !!! 

Αγαπητοί μου φίλοι

Στις παραπάνω γραμμές, σας περιέγραψα επιγραμματικά, τη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ελληνικός λαός και τις ζημιές που προκλήθηκαν, από τον αρμαγεδδώνα μέτρων, των δυο πρώτων μνημονίων !!!

Όμως το μαρτύριο της Ελληνικής Κοινωνίας, δεν τελειώνει εδώ!

Μόλις τώρα ξεκίνησε, η εφαρμογή του 3ου μνημονίου, το οποίο χωρίς υπερβολή μπορούμε να το ονομάσουμε μνημόνιο της κολάσεως, αφού θα έχει μετατρέψει, τον Ελληνικό παραγωγικό χώρο, σε κρανίου τόπο και θα έχει εξαφανίσει:

·       Τη Γεωργία μας

·       Την Κτηνοτροφία μας

·       Τις Φαρμακοβιομηχανίες μας

·       Τις εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις μας (τις θέσεις τους, θα έχουν καταλάβει Πολυεθνικές Εταιρείες).

Επίσης, εξ΄αιτίας αυτού του μνημονίου της κολάσεως:

·       Ο Τουρισμός μας, θα περιέλθει στα χέρια Γερμανών επιχειρηματιών και τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια μας, θα βρίσκονται για 50 χρόνια, υπό τον απόλυτο έλεγχο και την πλήρη διαχείριση της Γερμανικής Κρατικής Αεροπορικής Εταιρείας Fraport !!!

·       Η Ναυτιλία μας (λόγω της βαρειάς φορολογίας που της επιβάλλεται), θα αφελληνιστεί πλήρως, και τα Ελληνικά πλοία θα διασχίζουν τις διεθνείς θάλασσες, ανεμίζοντας μόνο ξένες σημαίες !!!

·       Τα υπερήφανα γηρατειά μας, θα υποχρεωθούν να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους, με συντάξεις στο επίπεδο της Βουλγαρίας και με τις τιμές των βασικών αγαθών, στο επίπεδο των Βρυξελών !!!   

·       Ο νέας εφιαλτικός κώδικας Πολιτικής Δικονομίας (που πρόσφατα ψηφίστηκε) μαζί με τον εφαρμοστικό νόμο για τους πλειστηριασμούς, της πρώτης (Α’) κατοικίας, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ, για να μπουν μέσα οι τραπεζίτες και να υφαρπάξουν εκατοντάδες χιλιάδες πρώτες κατοικίες, από τα χέρια ανήμπορων δανειοληπτών !!!

Φίλοι μου

Υπάρχει μια κατηγορία Ελλήνων πολιτών, που ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ σε βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας, τον ερμηνεύει ως εξής: «Οι δανειστές μας, για να είναι σίγουροι ότι θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους, μας υποβάλλουν σε μια πολύ σκληρή λιτότητα, ώστε να πετύχουμε ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ και έτσι να εξοφλούμε τα χρέη μας, προς αυτούς».

Υπάρχει όμως κα μια δεύτερη κατηγορία Ελλήνων πολιτών (κατά την άποψη μου είναι και η πλειοψηφούσα), που έχει αντίθετη άποψη και πιστεύει ότι:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, που εφαρμόζεται πάνω στην Ελληνική Κοινωνία, είναι ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ από πλευράς, τόσο της Γερμανίας όσο και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.), ώστε να καταστραφεί ολοσχερώς η οικονομία μας, για να εξυπηρετήσουν έτσι, ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ !!!

Η ταπεινότητα μου, Φίλοι μου, ανήκει σ’ αυτήν τη δεύτερη κατηγορία των Ελλήνων πολιτών, που πιστεύει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο διάλυσης, της Εθνική μας Οικονομίας !

Τη θέση μου αυτή, θα την αιτιολογήσω και θα την τεκμηριώσω, προβάλλοντας σας, τα παρακάτω επιχειρήματα μου:

Οι δανειστές μας, για να σιγουρέψουν τα λεφτά που θα μας έδιναν, θα μπορούσαν από το ξεκίνημα του 1ου μνημονίου, της άνοιξης του 2010, να ακολουθήσουν ένα άλλο δρόμο, εντελώς αντίθετο απ’ αυτόν, που έχουν ακολουθήσει μέχρι σήμερα !!

Να έλεγαν στον τότε Πρωθυπουργό κύριο Παπανδρέου τα εξής:

Εμείς, κύριε Πρωθυπουργέ, δεν ήλθαμε στη χώρα σας, ως κατακτητές και δυνάστες, που θα σκορπίσουν την πείνα και τη δυστυχία, προς τους Έλληνες πολίτες !!!

Εμείς ήλθαμε στη χώρα σας κατά πρώτο λόγο, για να εξυγιάνουμε την Οικονομία σας, να φέρουμε άμεσα την ανάπτυξη και να βλέπουμε το λαό σας να προοδεύει και να ευημερεί και κατά δεύτερο λόγο, να μας επιστρέψετε τα χρήματα, που σας δανείσαμε, όχι μέσα από τα ματωμένα πλεονάσματα της δυστυχίας σας, αλλά μέσα από τα χαρούμενα πλεονάσματα της ευημερίας σας !!!

Και να τόνιζαν επίσης στον τότε Πρωθυπουργό, με έμφαση τα παρακάτω:   

Γνωρίζετε ότι, ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ανέρχεται σε 20 δισεκατομμύρια ευρώ !!!     

         Αυτό σημαίνει ότι, τα ετήσια έσοδα του κράτους, είναι κατά 20 δισεκατομμύρια ευρώ, λιγότερα από τα ετήσια έξοδα του, τα οποία δαπανά για τις εσωτερικές του, ανάγκες (δηλαδή: μισθούς και συντάξεις του Δημοσίου, δαπάνες για τη λειτουργία των Σχολείων και Νοσοκομείων κ.λ.π.)

Επίσης γνωρίζετε ότι, η μεγάλη γάγγραινα της οικονομίας σας, είναι Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, που παρατηρείται σε όλα τα επίπεδα και ξεπερνάει ετησίως τα 20 δισεκατομμύρια ευρώ !!!

Επειδή όμως, Κύριε Παπανδρέου, από μόνος σας, δεν πρόκειται να κτυπήσετε στις ρίζες της, την φοροδιαφυγή, γιατί φοβάστε ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ (το ίδιο έκαναν και οι προηγούμενοι ομόλογοί σας), θα σας το επιβάλουμε εμείς, τώρα που έχετε ανάγκη τα δανεικά μας !!!

Έτσι λοιπόν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:   

α)  Να αντιγράψετε όλη την Αμερικάνικη νομοθεσία περί φοροδιαφυγής, η οποία είναι η αυστηρότερη στο κόσμο και με πράξη νομοθετικού περιεχομένου να την μετατρέψετε, σε νόμο του κράτους !!! 

β)  Για την αυστηρή εφαρμογή, αυτής της Αμερικάνικης νομοθεσίας, να συγκροτήσετε ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ, που θα κινείται σε όλα τα πλάτη και μήκη της Ελλάδας (στους κάμπους, στους αγρούς, στους εμπορικούς δρόμους, στις Εθνικές οδούς, στους χώρους δουλειάς και σε κάθε ύποπτο σημείο που ενδέχεται να τελεστεί η παράνομη πράξη της φοροδιαφυγής!!!)

Και οι δανειστές μας να έλεγαν προς τον κο Παπανδρέου. Με μια τέτοια αυστηρότατη νομοθεσία (αμερικάνικης κοπής) και με ένα τέτοιο ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, που θα κινείται και θα περιφέρεται παντού (γιατί ο φόβος φυλάει τα έρημα) οι φοροφυγάδες μικροί και μεγάλοι θα χάσουν τον ύπνο τους και θα το σκεφθούν πολύ να επαναλάβουν ξανά το ‘’αμάρτημα’’ της φοροδιαφυγής!!!

Οπότε, τα 20 και πλέον δισεκατομμύρια ευρώ, που ετησίως μπαίνουν στις τσέπες των φοροφυγάδων, θα παύσουν να μπαίνουν σ’ αυτές και θα κατευθύνονται προς τα ταμεία του Δημοσίου, με αποτέλεσμα: Μέσα σε 1 χρόνο, από την εφαρμογή ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ θα δείτε, τα ετήσια έσοδα του κράτους σας, να ισοσκελίζονται, με τα ετήσια έξοδά του !!!

Αυτός δε ο ισοσκελισμός των εσόδων και των εξόδων του κράτους, που θα προέλθει από την πιστή εφαρμογή των αυστηρών νόμων κατά της φοροδιαφυγής και από τη δρακόντεια αστυνόμευση εκ μέρους ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ σε όλη την επικράτεια, θα μας οδηγήσει στην ευχάριστη θέση, να μην προβούμε σε καμία περικοπή μισθών και συντάξεων και αύξηση φόρων !!!

Γιατί στόχος μας, να έλεγαν οι δανειστές, προς τον κύριο Παπανδρέου, δεν είναι η μείωση μισθών και συντάξεων, που θα πλήξει την εγχώρια αγορά, αλλά στόχος μας, είναι: ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΣΠΑΤΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΑΣ, η εξαφάνιση της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς !!! και προ πάντων η εξόντωση της φοροδιαφυγής (όπως σας υποδείξαμε)

Γι’ αυτό, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:

·  Τέρμα στην πολυνομία

·  Τέρμα στους διορισμούς στο Δημόσιο, (κομματικών φίλων και συγγενών) .

·  Τέρμα στο μεγάλο αριθμό συμβούλων, γύρω από κάθε υπουργό ή υφυπουργό.

·  Τέρμα στα πάρτι γύρω από τις προμήθειες του Δημοσίου, με αυστηρότατους νόμους, που θα προβλέπουν: Δήμευση περιουσίας και φυλάκιση, χωρίς αναστολή και χωρίς εξαγορά.

·  Τέρμα στη διαφθορά, με τη θέσπιση αυστηρών νόμων, που να έχουν Αμερικάνικο άρωμα ....

·  Τέρμα στις μακροχρόνιες καθυστερήσεις, της εκδίκασης φορολογικών υποθέσεων, ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!

Τέλος οι δανειστές μας, στο ξεκίνημα του 1ου μνημονίου, την άνοιξη του 2010, ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ να υποχρέωναν τον τότε Πρωθυπουργό Κον Παπανδρέου, να προχωρήσει, στις παρακάτω ριζοσπαστικές αναπτυξιακές κινήσεις:

1. Να δημιουργήσει μια Ελληνική Δημόσια Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΔΑΤ), με σκοπό την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων με χαμηλότοκα δάνεια και ιδιαιτέρως την ενίσχυση νέων μικρών και μεσαίων επενδύσεων ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, αλλά και άλλους τομείς.

2. Στο Χρηματοφυλάκιο της Ελληνικής Δημόσιας Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΕΔΑΤ) να εκχωρήσει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ως εχέγγυον για την εξασφάλιση δανείων εκ μέρους της ΕΔΑΤ, από τις διεθνείς αγορές.

3. Να καλέσει όλους τους Έλληνες φορολογούμενους, που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό, να δηλώσουν το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. Κάθε έγγαμος Έλληνας πολίτης, με συνολικές οικογενειακές καταθέσεις στο εξωτερικό άνω των 300.000 ευρώ, να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ το 30% να το μεταφέρει στην Ελληνική Δημόσια Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΔΑΤ) ΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΚΑΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, με αντάλλαγμα την απαλλαγή ελέγχου ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. Και επίσης την απαλλαγή από κάθε φορολόγηση, επί του συνολικού ποσού των καταθέσεων του, που έχει στο εξωτερικό !!! (ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!).

Το ίδιο να ίσχυε για ένα άγαμο Έλληνα φορολογούμενο.

4. Εάν Έλληνας φορολογούμενος πολίτης, που είχε καταθέσεις στο εξωτερικό, δεν δήλωνε το αληθινό συνολικό ποσό ή αρνιόταν να μεταφέρει στην ΕΔΑΤ το 30% των καταθέσεων του, ΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΚΑΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (όταν αυτές ήταν περισσότερες από 300.000 ευρώ), τότε οποιοδήποτε ποσό που επιχειρούσε να φέρει στην Ελλάδα, να δεσμευόταν για 10 χρόνια στην ΕΔΑΤ ως προθεσμιακή κατάθεση !!! (ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!)

5. Η ΕΔΑΤ να ήταν μη κερδοσκοπική τράπεζα.

Στόχος της, μόνο η ανάπτυξη και η χορήγηση χαμηλότοκων δανείων προς τις επιχειρήσεις και τους νέους επιχειρηματίες, με έμφαση την χρηματοδότηση νέων παραγωγικών μονάδων εξαγωγικού χαρακτήρα, που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, αλλά και σε άλλους παραγωγικούς τομείς ! (ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!)

6. Κάθε έτος η διοίκηση της ΕΔΑΤ, να στέλνει στη Βουλή ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ και το φάκελο με όλες τις Χρηματοληπτικές δραστηριότητες της ΕΔΑΤ (λήψεις δανείων – χορηγήσεις δανείων), ο δε φάκελος να ελέγχεται από διακομματική επιτροπή της Βουλής, για να εκλείψουν τα φαινόμενα των θαλασσοδανείων !!! και των παράνομων δανείων !!! (ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΦΙΛΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ!!!)

7. Οι δανειστές να υποχρέωναν επίσης τον τότε Πρωθυπουργό Κο Παπανδρέου, να προχωρήσει στη νομοθέτηση ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος με αναπτυξιακό χαρακτήρα, το οποίο να ήταν ΣΤΑΘΕΡΟ για 10 χρόνια, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα θετικό επενδυτικό κλίμα !

8.   Μετά ένα χρόνο, από τη θέσπιση και την εφαρμογή ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ (Αμερικάνικης αυστηρότητας) που τα έσοδα του κράτους θα παρουσίαζαν σημαντική αύξηση, οι συντελεστές του Φ.Π.Α.: 6,5% 13% και 23% να αντικαθίσταντο με τους συντελεστές 5%, 10% και 20% !!!

9. Δυο χρόνια μετά τη δημιουργία της Ελληνικής Δημόσιας Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΕΔΑΤ) και της εφαρμογής όλων των παραπάνω ριζοσπαστικών αναπτυξιακών μέτρων, τα οποία θα έδιναν μεγάλη ώθηση στην Εθνική μας Οικονομία, με αποτέλεσμα η χώρα να προχωρήσει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, τότε οι εργαζόμενοι ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, να αμείβοντο με αύξηση του μισθού τους, ΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!!

10.    Οι δανειστές μας (ερμηνεύετε: Γερμανοί) με το ξεκίνημα του 1ου μνημονίου την Άνοιξη του 2010, να έδιναν εντολή στον τότε Πρωθυπουργό Κον Παπανδρέου να μη πειράξει ούτε κατά κεραία τις ισχύουσες εργασιακές σχέσεις (Εθνικές και συλλογικές συμβάσεις, μετενέργεια κ.λ.π.). Και το σημαντικότερο, με δρακόντεια αστυνόμευση και εξονυχιστικούς ελέγχους στους χώρους δουλειάς (που θα έκαναν ΟΙ ΡΑΜΠΟ-ΕΛΕΓΚΤΕΣ) να εκμηδενιζόταν η μαύρη εργασία !!! (ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑ !!!)

Φίλοι μου

Με τα παραπάνω επιχειρήματα μου, γίνεται ολοφάνερο ότι, οι δανειστές μας (εσείς να ερμηνεύετε: Γερμανοί), για να πάρουν πίσω τα λεφτά που μας δάνεισαν και μας δανείζουν, θα μπορούσαν αντί του δρόμου της εφιαλτικής λιτότητας στην οποία μας έχουν υποβάλλει να ακολουθήσουν το δρόμο της ανάπτυξης και την ανάκαμψης της οικονομίας μας !!! (όπως στις παραπάνω γραμμές, τον περιέγραψα).

Έτσι μέσα, από το δρόμο της ανάπτυξης της Οικονομίας μας και  Ελληνικός λαός θα ευημερούσε και οι δανειστές μας θα έπαιρναν πίσω τα λεφτά τους και εμείς όλοι οι Έλληνες θα τους είχαμε ανακηρύξει ευεργέτες, της χώρας μας !!!

Όμως σας ερωτώ:

Πότε οι Γερμανοί ευεργέτησαν την πατρίδα μας; 

·       Μήπως άραγε την ευεργέτησαν το 1821, όταν με τον ερχομό του δεκαεπτάχρονου Όθωνα, ως Βασιλέα της Ελλάδας, η τριμελής Επιτροπή εκ Γερμανών υπηκόων (Βαυαρών) που εκτελούσε χρέη Αντιβασιλέα, λεηλάτησε ότι πλούτο είχαν τα ελληνικά μοναστήρια;

·       Μήπως άραγε την ευεργέτησαν το 1922, όταν οι πρωταίτιοι της Μικρασιατικής καταστροφής και οι λεηλατήσαντες τις τότε Ελληνικές Τράπεζες  της πεσούσης Σμύρνης μας, δεν ήταν άλλοι, παρά οι Γερμανοί;

·       Μήπως άραγε την ευεργέτησαν το 1940, όταν το Γ’ Ράιχ αποτελούμενο από Γερμανούς Αξιωματικούς και στρατιώτες σφαγίασε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες Πολίτες (άνδρες – γυναίκες - παιδιά) και λεηλάτησε εκατοντάδες αρχαιότητές μας, μεταφέροντας στη Γερμανία 8.500 Αρχαία αντικείμενα, αξίας ενός τρισεκατομμυρίου ευρώ;

·       Μήπως άραγε την ευεργετούν και σήμερα το έτος 2015, όταν Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ και των τριών καταστροφικών μνημονίων, που έχουν ενσπείρει τη συμφορά στην Ελληνική κοινωνία, είναι ο Κος Σόϊμπλε, αυτό το ανάλγητο οικονομικό γεράκι της Γερμανικής αυτοκρατορίας;

 

Αγαπητοί μου Φίλοι

Ο σατανικός και δαιμόνιος κ. Σόϊμπλε, την άνοιξη του 2010 με το 1ο μνημόνιο, όταν έγινε Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στη χώρα μας, σίγουρα θα έπλεε σε πελάγη απέραντης ευτυχίας και θα σιγοψιθύριζε:

ΤΙ ΤΥΧΗ !!! , είναι αυτή που μου έλαχε !

Δε το έχω ακόμη συνειδητοποιήσει, ότι είμαι Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ μιας πολύ πλούσιας και πανέμορφης χώρας, με τα εκατοντάδες μαγευτικά νησιά της! (μικρά και μεγάλα) και το αμύθητο επίγειο και υπόγειο πλούτο της!!!   

Συνεπώς εδώ η λεηλασία μου, δεν θα έχει τελειωμό!

Γι’ αυτό λέω να καλέσω και τους διεθνείς φίλους μου, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να με βοηθήσουν (με το αζημίωτο), σ’ αυτό ‘’το θεάρεστο...’’ έργο μου !!!

Και επειδή ο χρόνος της λεηλασίας μου, θα είναι μακρύς, λέω να φορτώσω στους Έλληνες και 2ο και 3ο μνημόνιο και αν χρειαστεί και άλλα μνημόνια για να τους εξουθενώσω οικονομικά και να τους καταρρακώσω ψυχικά, ώστε να μην συναντήσω καμία αντίσταση από την πλευρά τους όταν τους υφαρπάζω τον πλούτο τους !!!

Ως προς δε την αντίσταση που πιθανόν να μου προβάλουν, οι πολιτικοί ταγοί της Ελλάδας (οι οποίοι ανήκουν στο φιλοευρωπαϊκό τόξο) ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, γιατί οι περισσότεροι απ’ αυτούς έχουν περάσει ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΜΑΣ, τις λέσχες της νέας τάξης πραγμάτων και έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους!

Και ο κ. Σόϊμπλε πανευτυχής, συνέχιζε να σιγοψιθυρίζει...

Και εάν υπάρχουν μερικοί απ’ αυτούς, που κάνουν τους μάγκες και τους Επαναστάτες, θέλοντας έτσι να γίνουν Πρωθυπουργοί, όταν έλθει η ώρα και βρεθούν μπροστά μου, θα τους συνθλίψω με τη δύναμη του χρήματος μου και με τις μηχανορραφίες μου, θα τους στείλω πίσω στη χώρα τους, με ένα μνημόνιο, που εάν κάποιος το ονομάσει ‘’μνημόνιο της κολάσεως’’ δεν θα είναι καθόλου υπερβολικός! 

Αυτά και ίσως και άλλα πολλά σιγοψιθύριζε ο κος Σόϊμπλε, την Άνοιξη του 2010, με το ξεκίνημα του 1ου μνημονίου.       

Όλα δε αυτά τα σιγοψιθυρίσματα του..., ο δαιμόνιος κύριος Σόϊμπλε, κατάφερε να τα μετατρέψει δυστυχώς, ΣΕ ΜΙΑ ΖΟΦΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, για την Ελληνική Κοινωνία!

Φίλοι μου

το οικονομικό γεράκι του Γερμανικού κράτους, ο κύριος Σόιμπλε :

·       Είναι αυτός, που κατατρόπωσε τον ‘’αριστερό’’ Πρωθυπουργό μας κύριο Τσίπρα στην σύνοδο κορυφής της 12ης Ιουλίου 2015 και τον ανάγκασε να επιστρέψει στην πατρίδα μας, με το 3ο εφιαλτικό μνημόνιο, το μνημόνιο της κολάσεως. 

·       Είναι αυτός, που κατέστρεψε τον ιδιωτικό τομέα και δημιούργησε μια εργασιακή κόλαση με αποτέλεσμα οι ληξιπρόθεσμες εισφορές προς το ΙΚΑ να ανέρχονται σε 22 δισεκατομμύρια ευρώ!

·       Είναι αυτός, που εξ΄αιτίας της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής του, στη χώρα μας, το έλλειμμα των ασφαλιστικών ταμείων μας, για το έτος 2016, θα είναι 2 δισεκατομμύρια ευρώ !!!

·       Είναι αυτός, που έχει απύθμενο θράσος, αφού απαιτεί από τη μνημονιακή κυβέρνηση του Κου Τσίπρα ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ το έλλειμμα των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, των ασφαλιστικών ταμείων μας, ( όπου ο ίδιος δημιούργησε) ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΗΔΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ έως και 30%

·       Είναι αυτός, που εξ’ αιτίας της καταστροφικής οικονομικής πολιτικής του, στη χώρα μας, οι μετοχές στο χρηματιστήριο εξαερώθηκαν, με αποτέλεσμα ό,τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ, να πέφτει στα χέρια, ξένων αετονύχηδων ‘’επενδυτών’’ αντί πινακίου φακής (πρόσφατο παράδειγμα, οι συστημικές Ελλ. Τράπεζες)

·       Είναι αυτός, που πάει να καταστήσει τη χώρα μας, ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ με φθηνά εργατικά χέρια και φθηνούς επιστήμονες, για να μπορεί έτσι η πατρίδα του, να κερδίζει όσο το δυνατόν περισσότερα, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, η οποία έχει τίτλο: ‘’Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!’’

·       Είναι αυτός, που στην ΙΡΛΑΝΔΙΑ εφάρμοσε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ήπιας δημοσιονομικής προσαρμογής, χωρίς να πειράξει τον κατώτατο μισθό, ο οποίος είναι 1462 ευρώ, ενώ στην ΕΛΛΑΔΑ έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα 3 ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ και δεν ξέρουμε πόσα άλλα θα μας επιβάλει ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ τον κατώτατο μισθό από 751 ευρώ σε 584 !!! Και ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ένα εργασιακό μεσαίωνα στον Ιδιωτικό τομέα, άνευ προηγουμένου !!!

Και όλα αυτά, γιατί η Ελλάδα μας, έχει μεγάλη δημόσια ακίνητη περιουσία και αμύθητο υπόγειο πλούτο! Ενώ η Ιρλανδία δεν έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο! 

·       Είναι αυτός, που πάει να καταστρέψει παντελώς ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΜΑΣ (με το 3ο μνημόνιο) για να μη παράγει η Ελλάδα ούτε γεωργικά ούτε κτηνοτροφικά προϊόντα, καθιστώντας έτσι την επιστροφή μας, στο Εθνικό μας νόμισμα, σχεδόν αδύνατη! Γιατί θέλει να μας έχει συνεχώς, υπό την μέγγενη του δανεισμού του!!!    

Αγαπητοί μου φίλοι !   

Όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που διαπράττει ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ σε βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας και Οικονομίας, οι πολιτικοί ταγοί μας, του φιλοευρωπαϊκού τόξου, τα αντιμετωπίζουν με μια ένοχη σιωπή ....

Κανένας μέχρι σήμερα, απ’ αυτούς τους πολιτικούς ταγούς μας, δεν έχει βγει δημόσια και με παρρησία να κατηγορήσει ευθέως τον κύριο Σόϊμπλε, ότι ενεργεί κατόπιν οργανωμένου σχεδίου, με στόχο να λεηλατήσει τη χώρα μας!!!    

Κανένας μέχρι σήμερα, απ’ αυτούς τους πολιτικούς ταγούς, του φιλοευρωπαϊκού τόξου, δεν έχει βγει δημόσια και με παρρησία, να θέσει προς τον κο Σόϊμπλε το ερώτημα:

Πως είναι δυνατόν κύριε Σόϊμπλε να ανακάμψει το σύνολο των 700.000 μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ελευθέρων επαγγελματιών, εμπορικών καταστημάτων κ.λ.π. που απευθύνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αποκλειστικά σε Έλληνες καταναλωτές, με αγοραστική δύναμη πολύ χαμηλή; Και που σε λίγο καιρό (λόγω του 3ου μνημονίου) θα γίνει ακόμη χαμηλότερη;

Κανένας μέχρι σήμερα, απ’ αυτούς τους πολιτικούς ταγούς, του φιλοευρωπαϊκού τόξου, δεν έχει βγει δημόσια και με παρρησία, να πει προς όλους του Έλληνες:

Μη ξεγελιόμαστε !!!

  Με τέτοια μνημόνια αυστηρής λιτότητας, όπου η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων πολιτών έχει κατρακυλήσει στα τάρταρα, ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ μπορεί ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ:

Αυτοί είναι:

Ο τουριστικός τομέας (του οποίου οι πελάτες είναι ως επί  το πλείστον, ξένοι υπήκοοι) και ο εξαγωγικός τομέας (που έχει όλους τους πελάτες του, ξένους). Όλοι οι άλλοι παραγωγικοί τομείς δυστυχώς θα αργοπεθαίνουν !!!

Έτσι, σε περίοδο μνημονίου αυστηρής λιτότητας, εάν έχουμε μια κάποια ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΜΕ !!!

Γιατί αυτή η ανάπτυξη, θα οφείλεται αποκλειστικά στην ανάκαμψη ή του Τουριστικού ή του Εξαγωγικού τομέα!

Όλοι δε οι άλλοι Παραγωγικοί τομείς θα συνεχίζουν δυστυχώς, να βρίσκονται σε χειμερία νάρκη !!!

Φίλοι μου,

Με όσα σας ανέπτυξα παραπάνω, παραθέτοντας στην επιχειρηματολογία μου, στοιχεία αληθινά και αδιάψευστα, οδηγούμεθα στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα ότι:

Οι κ.κ. Σόϊμπλε, Ντράγκι, Μέρκελ, Λαγκάρντ κ.λ.π ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ την πανέμορφη και πλουσιότατη χώρα μας, βάσει οργανωμένου σχεδίου !!!

Στο σημείο όμως αυτό, ευλόγως τίθεται το ερώτημα:

Μπροστά σε ένα τέτοιο ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ (που διαπράχθηκε και συνεχίζεται να διαπράττεται σε βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας) γιατί οι 4 μνημονιακοί Φιλοευρωπαϊστές Πρωθυπουργοί μας ( Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, Τσίπρας) δεν υπερασπίστηκαν το λαό τους ως όφειλαν, όντες υποχρεωμένοι από τον όρκο που έδωσαν;

Άραγε μήπως είναι πολιτικά ανίκανοι ή μήπως οι Φιλοευρωπαϊκές ευαισθησίες τους...., τους εμπόδισαν να κάνουν αυτό που έπρεπε;

Βέβαια, Φίλοι μου, σ’ αυτά τα ερωτήματα οι 4 μνημονιακοί Πρωθυπουργοί μας, απαντούν με τον ίδιο τρόπο (βγαλμένο σε καρμπόν) «Εάν λέγαμε ΟΧΙ στις απαιτήσεις των δανειστών μας, θα σταματούσανε να μας χρηματοδοτούν, οπότε θα αδυνατούσαμε να ανταποκριθούμε στις διεθνείς υποχρεώσεις μας, με αποτέλεσμα ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΑΣ με τις γνωστές ‘’φοβερές ’’ και ‘’τρομερές’’ συνέπειες της (στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων, ελλείψεις σε τρόφιμα, φάρμακα πρώτες ύλες, πετρέλαιο κ.λ.π.). Συνεπώς με κρύα καρδιά είπαμε ΝΑΙ στις απαιτήσεις των δανειστών μας, έτσι όμως, κρατήσαμε ‘’ΟΡΘΙΑ’’ τη χώρα και ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ!!!»

Το επιχείρημα τους όμως αυτό, είναι παντελώς παιδαριώδες και έωλο ! Και δείτε γιατί:    

Σε ένα πόλεμο, ο έχων το γενικό πρόσταγμα (Ο Αρχιστράτηγος), στους επιχειρησιακούς σχεδιασμούς του, πάντα έχει σε ετοιμότητα και σε άμεση εκτέλεση και ένα εναλλακτικό ΣΧΕΔΙΟ Β, εάν κάτι δεν πάει καλά με το ΣΧΕΔΙΟ Α.

Έτσι και στη περίπτωση των μνημονίων στη χώρα μας, όπου διεξάγεται ένας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών μας (στην ουσία με τη Γερμανία) θα έπρεπε κάθε ένας εκ των μνημονιακών Πρωθυπουργών μας, από στοιχειώδες και μόνο καθήκον προς την πατρίδα, να είχε έτοιμο και σε άμεση εκτέλεση ένα ΣΧΕΔΙΟ Β, επιστροφής στο Εθνικό μας νόμισμα, με ομαλό και συντεταγμένο τρόπο!!!

Η ομαλή και συντεταγμένη μετάβαση, Αγαπητοί μου Φίλοι, από το ευρώ στη δραχμή μας, είναι απολύτως εφικτή, διότι από τον Ισολογισμό της Τράπεζας της Ελλάδας προκύπτει ότι υπάρχουν ομόλογα 56 δισεκατομμυρίων ευρώ (38 δισεκατομμύρια είναι σε ομόλογα Λουξεμβούργου και 18 δισεκατομμύρια ευρώ είναι σε ομόλογα Μεγάλης Βρετανίας), τα οποία είναι άμεσα ρευστοποιήσιμα !!!

Όμως τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας αυτό το σημαντικό γεγονός το αποκρύπτουν επιμελώς από τον Ελληνικό λαό, ενσπείροντας το φόβο και τον τρόμο στην περίπτωση που φύγουμε από την Ευρωζώνη, δαιμονοποιώντας έτσι το Εθνικό μας νόμισμα!!!

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι, υπάρχει συναλλαγματικό απόθεμα 56 δισεκατομμυρίων ευρώ, ουδείς εκ των τεσσάρων μνημονιακών Πρωθυπουργών μας, αισθάνθηκε την ανάγκη δημιουργίας ενός σχεδίου Β, που θα το χρησιμοποιούσε στην περίπτωση κατά την οποίαν οι δανειστές μας του ζητούσαν την κεφαλή ... της Ελλάδας μας, επί πίνακι !!!

Κατ’ αυτό τον τρόπο οι 4 μνημονιακοί Πρωθυπουργοί, πήγαν εντελώς γυμνοί σε όλες τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις, έχοντας απέναντι τους, τον κύριο Σόϊμπλε, από τον οποίο ηττήθηκαν κατά κράτος παραδίνοντας έτσι τον Ελληνικό λαό στα αρπαχτικά χέρια του!!! 

Φίλοι μου

Οι παραπάνω συλλογισμοί μου, οδηγούν στο εξής συμπέρασμα:

Οι φιλοευρωπαϊστές μνημονιακοί Πρωθυπουργοί μας, παρά το γεγονός ότι υπήρχε δυνατότητα, υλοποίησης και εκτέλεσης ενός σχεδίου Β, αποτελεσματικής προστασίας της χώρας μας, προτίμησαν (με τη δήθεν δικαιολογία ότι θέλουν να την κρατήσουν ‘’ΟΡΘΙΑ’’) να την παραδώσουν ΠΡΟΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑ, στους Γερμανούς οικονομικούς κατακτητές μας !!!

Ως εκ τούτου, παρά χρήμα μπαίνει το εξής ερώτημα:

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ;

Ως προς δε τη ταπεινότητά μου, με όσα σας ανέλυσα σε αυτό το άρθρο είναι ηλίου φαεινότερον, ποια απάντηση δίνω, στο εν λόγω ερώτημα !!!

 

 

  

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.