Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΟΧΙ στο μνημόνιο της δραχμής, που μας ετοιμάζει ο κύριος Σόϊμπλε!!! ΝΑΙ στην επιστροφή σε μια νέα δραχμή, που δεν θα υποτιμάται και δεν θα υπάρχουν μνημόνια!!!

Γράφει:
Ο Θανάσης Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής
e-mail: tsokasmath@gmail.com

Αγαπητοί μου Φίλοι!

Κατά τις τελευταίες δημόσιες παρεμβάσεις μου, κυριάρχησαν περισσότερο, οι θέσεις, οι προτάσεις και οι απόψεις μου, που έχουν να κάνουν με την πνευματική και τη δημογραφική άλωση της χώρας μας, τις οποίες προκάλεσε, η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, εφαρμόζοντας επί πολλά έτη, εντός των τειχών της Πατρίδας μας, ένα δαιμόνιο σχέδιο, που είχε και έχει την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή, του ντόπιου Πολιτικού και Οικονομικού κατεστημένου!!!

Έτσι λοιπόν, αισθάνομαι την ανάγκη να ασχοληθώ και πάλι με τον τομέα της Οικονομίας μας!

·       Ένα τομέα, που επηρεάζει άμεσα τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας!!!

·       Ένα τομέα, που παίζει σημαντικό και κυρίαρχο ρόλο στην Εθνική ασφάλεια και ακεραιότητα της χώρας μας!!!

·       Ένα τομέα, που συγγενεύει με την ειδικότητά μου, οπότε η ταπεινότητά μου, θα σας παρουσιάσει με μια σχετική άνεση τις παρακάτω σκέψεις, θέσεις και προτάσεις, οι οποίες έχουν πάρει την τελική μορφή τους, χάρις στη βοήθεια και τη φώτιση ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!!!

Φίλοι μου

Η οικονομική μας Οδύσσεια καθώς και ο εργασιακός αρμαγεδδώνας στον ιδιωτικό τομέα μας, δεν έχουν τελειωμό!!!

Όλα αυτά, τα εφιαλτικά Οικονομικά σενάρια, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά αληθινά σενάρια, με πιθανότητα πραγματοποίησης τους, πολύ μεγάλη!!! αφού έχουμε να κάνουμε με Οικονομικούς δολοφόνους!!!

Σας ερωτώ, Αγαπητοί μου Φίλοι!

·     Δεν είναι πιθανό σενάριο, οι 4 συστημικές τράπεζες να χρειαστούν και μια 4η ανακεφαλαιοποίηση εξ’ αιτίας των κόκκινων δανείων και αυτή η ανακεφαλοποίηση να μη γίνει με δανεισμό από το Μηχανισμό στήριξης, αλλά με κούρεμα των καταθέσεων μας, μιας και οι τρείς προηγούμενες ανακεφαλοποιήσεις, έγιναν με δανεισμό;

·     Δεν είναι πιθανό σενάριο, οι μισθοί και οι συντάξεις μας, να μειωθούν κι’ άλλο, ώστε να φθάσουν, στα επίπεδα των γειτονικών χωρών (Βουλγαρίας, Ρουμανίας κ.λ.π.), όταν αυτό ρητά αναφέρεται στη σελίδα 427 του 1ου μνημονίου και στη σελίδα 1013 του 3ου μνημονίου;

·     Δεν είναι πιθανό σενάριο, ολόκληρη η Ελλάδα μας, να μετατραπεί σε μια απέραντη οικονομική ζώνη, με φθηνά εργατικά χέρια και φθηνούς επιστήμονες, όταν χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ανθρωποκτόνο σχέδιο των δανειστών μας, σήμερα που μιλάμε, το 60% του συνόλου των εργαζομένων που είναι ασφαλισμένοι, βρίσκεται σε καθεστώς ελαστικής εργασίας (τα στοιχεία αυτά από το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ) και μόνο το 40% είναι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης, όπου αυτό το ποσοστό της πλήρους απασχόλησης, βαίνει συνεχώς μειούμενο;

Φίλοι μου Αγαπημένοι

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την αδήλωτη (μαύρη) εργασία όπου στα χρόνια των εφιαλτικών μνημονίων έχει φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη!!!

Εξ’ αιτίας της μαύρης εργασίας, ετησίως διακινούνται από χέρια σε χέρια 40 δισεκατομμύρια ευρώ (το 22% του ΑΕΠ) χωρίς το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία να έχουν εισπράξει ένα ευρώ!!!

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι εισφορές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, στα μαύρα μνημονιακά χρόνια, πάνε από το κακό στο χειρότερο και οι λόγοι είναι οι εξής:

1.   Πάρα πολλοί από τους ελεύθερους επαγγελματίες (λόγω της παρατεταμμένης χειμέριας νάρκης των εργασιών τους), για καθαρούς λόγους επιβίωσης, αναγκάζονται να μην είναι συνεπείς προς τα ασφαλιστικά τους ταμεία!

2.   Από τη μαύρη εργασία, τα ασφαλιστικά ταμεία χάνουν ετησίως πολλά δισεκατομμύρια ευρώ!

3.   Το ίδιο συμβαίνει, από τα εκατομμύρια των ανέργων συμπολιτών μας, όπου τα ασφαλιστικά ταμεία στερούνται ετησίως, πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ!!

4.   Τέλος η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων που είναι ασφαλισμένοι, αμείβονται με πολύ χαμηλές αποδοχές (αφού τα μνημόνια μετέτρεψαν τον ιδιωτικό τομέα σε εργασιακό μεσαίωνα), με αποτέλεσμα και οι εισφορές τους, προς τα ασφαλιστικά ταμεία, να είναι και αυτές χαμηλές! (σε απόλυτους αριθμούς).

Ως εκ τούτου, Φίλοι μου, στα ασφαλιστικά μας ταμεία, έχει συσσωρευθεί ένα τεράστιο έλλειμμα, της τάξεως των 17 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο συνεχώς και θα αυξάνεται λόγω των αρνητικών και δυσμενών καταστάσεων, που λίγο παραπάνω σας ανέλυσα.

Και δεν θα είναι μακρύς ο χρόνος όπου τα ασφαλιστικά μας ταμεία, θα αδυνατούν να αποδίδουν προς τους δικαιούχους και αυτές τις πολυπετσοκομμένες συντάξεις τους!!!

Βλέπετε, Φίλοι μου, ο ανάλγητος και ο αδηφάγος κύριος Σόϊμπλε μαζί με τους Διεθνείς φίλους του, της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχοντες εκτελεστικό τους Όργανο, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΥΘΗΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ (επίγειου και υπόγειου) αλλά επιθυμούν να μετατρέψουν ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ σε μια ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ (για να μας έχουν πάντα του χεριού τους!) και εμάς τους Έλληνες να μας μεταβάλλουν σε δούλους τους και τους φτωχούς συγγενείς τους...

Φίλοι μου

Εάν ο κύριος Σόϊμπλε και οι Οικονομικοί γύπες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, διέθεταν στοιχειώδες φιλότιμο, και ελάχιστα ίχνη ανθρωπιάς θα απευθύνοντο προς εμάς τους Έλληνες και θα μας έλεγαν:

Αφού από την πλουσιοτάτη και πανέμορφη χώρα σας, θα αποκομίσουμε τέτοια αμύθητα πλούτη, δικαιούστε και εσείς να ευημερείτε και να ευτυχείτε!!!

Αλλά, μπορεί να διαθέτουν φιλότιμο και ευαισθησία οι άνθρωποι της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, όταν βρίσκονται επάνω στο όχημα του Αντιχρίστου και δεν τους αγγίζουν οι ρήσεις: «Αγαπάτε αλλήλους» και «μη θησαυρίζετε θησαυρούς επί της Γης αλλά θησαυρούς εν τω Ουρανώ» ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ;     

Αγαπητοί μου Φίλοι

Εάν ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε και η παρέα του (Μέρκελ, Λαγκάρντ, Ντράκι κ.λ.π.) ήθελαν το καλό μας, ήθελαν να εξυγιάνουν την οικονομία μας θα έπρεπε από την αρχή του 2010, να εφάρμοζαν ένα πρόγραμμα εξυγίανσης μόνο στο Δημόσιο τομέα και να άφηναν ήσυχο τον ιδιωτικό τομέα!!!

Γιατί, Φίλοι μου, ο Δημόσιος τομέας ήταν ο μεγάλος ασθενής!, με το μεγάλο Δημόσιο Χρέος, με το μεγάλο Δημόσιο έλλειμμα, με τα μεγάλα φαγοπότια, τις μεγάλες σπατάλες και τα όργια ρουσφετολογίας!!!

Επίσης από την αρχή του 2010, ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε μαζί με την παρέα του, έπρεπε να υποχρέωναν την τότε κυβέρνηση, να ψηφίσει αμείλικτο νόμο κατά της φοροδιαφυγής (Αμερικανικής αυστηρότητας) και να συγκροτήσει ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ, που θα κινείται σε όλα τα πλάτη και μήκη της Ελλάδας (στους κάμπους, στους αγρούς, στους εμπορικούς δρόμους, στις Εθνικές οδούς, στους χώρους δουλειάς και σε κάθε ύποπτο σημείο που ενδέχεται να τελεστεί η παράνομη πράξη της φοροδιαφυγής!!!), ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ!!!

Έτσι, με ένα πολύ καλό νοικοκύρεμα του Δημοσίου τομέα, με ένα αποφασιστικό και αποτελεσματικό κτύπημα της τεράστιας φοροδιαφυγής, με στοχευμένες επενδύσεις σε όλους τους τομείς (πρωτογενή, δευτερογενή, τριτογενή κ.λ.π.) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝΤΑ, θα προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αγαπημένοι και αγκαλιασμένοι (Έλληνες και Δανειστές) ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ!!!

Είδατε όμως πουθενά εσείς Φίλοι μου, από το 2010 έως και σήμερα, να εφαρμόζεται ένα τέτοιο ανθρώπινο αναπτυξιακό πρόγραμμα, ανασυγκρότησης και ανάκαμψης της Οικονομίας μας;

Αντιθέτως από το 2010 έως και σήμερα:

·         Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά ύφεση!, ύφεση!, υφεση!

·         Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά μια συνεχή εσωτερική υποτίμηση άνευ προηγουμένου, όπου το ανθρωποκτόνο ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ της Σχολής του Σικάγου, να εφαρμόζεται επί της Ελληνικής Κοινωνίας, χωρίς σταματημό!!!

·         Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων από τη μια μεριά και ατελείωτες αυξήσεις, άμεσων και έμμεσων φόρων, από την άλλη μεριά!!!

·         Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά τις αξίες τόσο της Δημόσιας όσο και της Ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας να έχουν κατρακυλήσει σε απίστευτο βαθμό και τις μετοχές του Ελληνικού Χρηματιστηρίου να έχουν υποστεί ολική εξαέρωση!!!

·         Δεν βλέπουμε  τίποτε άλλο: παρά όλο και μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού λαού να φτωχοποιείται διαρκώς με αποτέλεσμα σήμερα, το 65% των Ελλήνων πολιτών ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Ή ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!!! (σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου του Προϋπολογισμού της Ελληνικής Βουλής)

·         Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά μια απέραντη ερημοποίηση της εγχώριας παραγωγής μας, με τις εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν βάλλει λουκέτο και με την εγχώρια αγορά μας, στα πρόθυρα πλήρους κατάρρευσης!!!

·         Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά από τη μια μεριά τη φυγή στο εξωτερικό, εκατοντάδων χιλιάδων νέων επιστημόνων προς αναζήτηση αξιοπρεπούς εργασίας και από την άλλη μεριά, την παράνομη εισροή εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών (ως επί το πλείστο μουσουλμάνων) με ορατό τον κίνδυνο της δημογραφικής μας, αλλοίωσης !!! και μετατροπή της Ελλάδας μας, σε μια ισλαμοποιημένη χώρα!!!

·         Δεν βλέπουμε τίποτε άλλο: παρά από τη μια μεριά το εγκληματικό ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Δημόσιας περιουσίας μας, μέσω του ΥΠΕΡ-ΤΑΜΕΙΟΥ Σόϊμπλε (για 99 ολόκληρα χρόνια) αντί πινακίου φακής. Και από την άλλη μεριά, τη συνεχιζόμενη φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας, όπου όλοι μας αναρωτιόμαστε πότε θα σταματήσει αυτό το κακό!!! 

Ένα κακό, που κατά την ταπεινή μου άποψη, θα έχει συνέχεια και μέλλον ακόμη, Φίλοι μου!!!

Γιατί με τους υποτακτικούς και δουλικούς πολιτικούς που έχουμε, ο αιμοσταγής ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε, ζητάει και άλλο Ελληνικό αίμα!!!

Σας θυμίζω τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του, για το εισόδημα των Ελλήνων πολιτών:

Είπε ο κ. Σόϊμπλε

«Το εισόδημα των Ελλήνων πολιτών είναι ΜΕΓΑΛΟ σε σχέση με ΤΟ ΜΙΚΡΟ τους Α.Ε.Π.» (Α.Ε.Π. = Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν) .

Αυτή η προκλητική και προσβλητική δήλωση του κ. Σόϊμπλε, δείχνει το πόσο θρασύς, ανάλγητος και αναίσθητος είναι!!!

Γιατί, ενώ γνωρίζει ότι η μείωση του Α.Ε.Π. μας, κατά 30% στα έξι τελευταία δολοφονικά έτη είναι έργο... δικό του, έρχεται εντελώς ανερυθρίαστα και μας λέει ότι:

Αφού έχετε μικρό Α.Ε.Π., πρέπει και το εισόδημά σας να είναι και αυτό ανάλογο! (δηλαδή μικρό!)

Το ότι, το μικρό Α.Ε.Π. μας, είναι αποτέλεσμα ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΟΚ που ο ‘’κύριος’’  Σόϊμπλε επί έξι ολόκληρα χρόνια, εφαρμόζει στις πλάτες του Ελληνικού λαού, καμία κουβέντα εκ μέρους του!!!

Αγαπητοί μου φίλοι,

Την παραπάνω προκλητική δήλωση ο ‘’κύριος’’  Σόϊμπλε, δεν την έκανε έτσι τυχαία, απλά για να μας προκαλέσει.

Η δήλωση του αυτή, υποκρύπτει δυστυχώς, Φίλοι μου, την περαιτέρω μείωση των μισθών και των συντάξεων μας, σε πολύ υψηλά ποσοστά!!!, της τάξεως 50% έως 70% για να φθάσουμε σε επίπεδα Βουλγαρίας!!!, όπως εξ’ άλλου ξεκάθαρα αναγράφεται στη σελίδα 427 του 1ου μνημονίου και στη σελίδα 1013 του 3ου μνημονίου.  

Αυτό το Οικονομικό γεράκι του Γερμανικού κράτους,, γνωρίζει περισσότερο απο κάθε άλλον, ότι τα ασφαλιστικά ταμεία μας, όπως τα κατάντησε, με ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, που επί τόσα χρόνια εφαρμόζει στη χώρα μας, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ να αποδίδουν συντάξεις πάνω από 300 ευρώ!!!

Επίσης αυτό το Οικονομικό γεράκι γνωρίζει πολύ καλά ότι, εάν βγει σήμερα (που έχουμε νόμισμα το ευρώ) και μας πει: Για να ‘’σωθούν’’ τα ασφαλιστικά σας ταμεία, πρέπει οι συντάξεις σας να μειωθούν επί πλέον κατά 50% έως 70%, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ, ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!!

Γι’ αυτό και στο πίσω μέρος του μυαλού του, ο δαιμόνιος και πανούργος κ. Σόϊμπλε, μας έχει έτοιμο έν άλλο ΥΠΕΡ – ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

Και αυτό είναι «ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ !!!!»

Δηλαδή, εάν σήμερα, Φίλοι μου, ζούμε με ΜΝΗΜΟΝΙΟ και έχουμε νόμισμα ΤΟ ΕΥΡΩ, με το ‘’ΥΠΕΡ- ΜΝΗΜΟΝΙΟ’’ που θα μας σερβίρει ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε, θα έχουμε ΜΝΗΜΟΝΙΟ και νόμισμα ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!!!

Κια μάλιστα ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ όπως τη θέλει ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε: Να είναι ελεύθερα διαθέσιμη στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος (forex)

Οπότε Η ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ ως νόμισμα φτωχευμένης χώρας με το σύνολο του παραγωγικού ιστού της, διαλυμένο, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, θα υποτιμηθεί σε ποσοστά υψηλά (50%-70%) ή και μεγαλύτερα, με αποτέλεσμα και οι μισθοί και οι συντάξεις, μέσα στον αντίστοιχο χρόνο, θα χάσουν το 50% έως και το 70% της αγοραστικής τους αξίας!!! και ταυτόχρονα θα έχουμε από επάνω μας ‘’ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ’’ που θα απαγορεύει τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις !!!

Από δε την άλλη πλευρά του Βερολίνου, ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε, σαν ένας άλλος Πόντιος Πιλάτος,, θα ‘’νίπτει τας χείρας του’’ και θα μας λέει: 

‘’Εγώ δεν σας μείωσα τους μισθούς και τις συντάξεις σας. Το υποτιμημένο νόμισμά σας, το έκανε αυτό!!!

Αγαπητοί μου Φίλοι

Τα όσα σας περιέγραψα παραπάνω για «ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ» δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας μου, αλλά μια πραγματικότητα που έλαβε χώρα, κατά τη μακρά νύχτα της  12ης Ιουλίου 2015 σ’ αυτή την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα, όπου ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε, απείλησε τον Πρωθυπουργό κύριο Τσίπρα με «ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ GREXIT» (Από την Ευρωζώνη), συνοδευόμενο  με το ποσό των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ (σε δανεικά), που σημαίνει «GREXIT με ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ή αλλιώς:

«ΔΡΑΧΜΗ με ΜΝΗΜΟΝΙΟ», όπου Η ΔΡΑΧΜΗ θα ήταν ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ (από την πρώτη στιγμή της καθιέρωσης της) ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ (forex), όπως το επιθυμούσε και το επιθυμεί ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε.

Αυτό το σατανικό του, σχέδιο: «ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ» που μέσα σε μια νύχτα οι μισθοί μας και οι συντάξεις μας θα έχουν χάσει τουλάχιστον ΤΟ ΜΙΣΟ της αγοραστικής αξίας τους (λόγω υποτίμησης της δραχμής!!!) ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε δεν το έχει εγκαταλείψει, όπως παραπάνω σας ανέλυσα, θα μας το φορτώσει, Φίλοι μου, στις πλάτες μας (την κατάλληλη στιγμή) ή μέσω του κυρίου Τσίπρα του σημερινού Πρωθυπουργού ή μέσω του κυρίου Μητσοτάκη, εάν βέβαια εμείς οι Έλληνες κάνουμε για άλλη μια φορά ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ (από τα πολλά λάθη που έχουμε κάνει) και ανακηρύξουμε με τη ψήφο μας τον κύριο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό της χώρας μας!!! (στις επόμενες εκλογές)

Φίλοι μου Αγαπημένοι

Σε αυτό «ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ» σε αυτό το «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ» η ταπεινότητά μου, με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο λέγει: ένα βροντερό ΟΧΙ!!!

Αντίθετα λέγει, ένα μεγάλο ΝΑΙ στον ένα και μοναδικό σωτήριο δρόμο για τη χώρα μας, που είναι η επιστροφή στη νέα δραχμή μας, η οποία ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ και ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

Φίλοι μου

Με την πρόταση μου αυτή, να επιστρέψουμε δηλαδή σε μια νέα δραχμή, που δεν θα υποτιμάται και δεν θα υπάρχουν μνημόνια, αντιλαμβάνομαι ότι σας δημιουργήθηκαν πολλές απορίες και επιθυμείτε να μου θέσετε πολλά ερωτήματα.

Σπεύδω λοιπόν να ικανοποιήσω αυτήν την επιθυμία σας!

Ένα βασικό ερώτημα που όλοι σας, είμαι βέβαιος, ότι θα μου θέσετε είναι το εξής:

Εμείς ξέρουμε ότι όλα τα νομίσματα, μπορεί και να υποτιμηθούν και να υπερτιμηθούν. Πως λοιπόν η νέα δραχμή (αυτό το νέο Εθνικό μας νόμισμα) ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ;

Δείτε την απάντησή μου, σ’ αυτό το εύλογο ερώτημά σας.

Εάν μια Πατριωτική Κυβέρνηση ανέλθει στη εξουσία (αυτό βέβαια εξαρτάται από τον Ελληνικό λαό) χωρίς χρονοτριβή, θα μας βγάλει έξω από την Ευρωζώνη!!! Και από την Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

Οπότε θα επανέλθουμε σε ένα νέο Εθνικό μας νόμισμα. Αυτό το νέο Εθνικό μας νόμισμα, ας το ονομάσουμε, Φίλοι μου, ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ!!!

Για ΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ, το πρώτο που πρέπει να κάνει αυτή η Πατριωτική Κυβέρνηση (και αυτό είναι το κυρίαρχο) είναι το εξής:

Για μερικά χρόνια (3 με 4 χρόνια), μέχρι να πάρει τα πάνω της η Εθνική μας Οικονομία και μέχρι να εξασφαλισθεί η ταχύρυθμη άνοδός της, ΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ, στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος!!!

Στο χρονικό αυτό διάστημα (3 με 4 έτη) η νέα δραχμή μας, δεν θα βγαίνει έξω από τα σύνορά μας!!! Καθ’ ότι με την επιστροφή μας, στο νέο νόμισμά μας, θα βρισκόμαστε σε καθεστώς Προστασίας της Εθνικής μας Οικονομίας και σε έλεγχο κίνησης κεφαλαίων (capital controls).

Έτσι οι διεθνείς επενδυτές -  χρηματιστές (κερδοσκόποι), ΔΕΝ θα βρίσκουν νέες δραχμές στις αγορές συναλλάγματος, για να τις αγοράσουν και ύστερα να τις πουλήσουν (ούτε καν θα τις γνωρίζουν, πως είναι).

Κατά συνέπεια δεν θα μπορούν να παίξουν τα κερδοσκοπικά τους παιχνίδια, με στόχο την υποτίμησή της!!!

Εάν οι διεθνείς επενδυτές – χρηματιστές απευθυνθούν στην κεντρική τράπεζα της Ελλάδας (η οποία θα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα εκτύπωσης και διάθεσης των νέων δραχμών μας) για να αγοράσουν Εθνικό μας νόμισμα ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ, ΚΛΕΙΣΤΕΣ!!!

Γιατί, η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας (που σήμερα ελέγχετε πλήρως από ιδιώτες επενδυτές) το βράδυ της επιστροφής στη νέα δραχμή μας, ΘΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ (από την Πατριωτική Κυβέρνηση) όπως ΘΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ και οι 4 συστημικές ιδιωτικές τράπεζες ( οι οποίες θα κηρυχθούν σε καθεστώς άμεσης φτώχευσης και εκκαθάρισης!!) με προστασία από το κράτος, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ!!!

Συνεπώς, Φίλοι μας, η νέα δραχμή μας, όσο χρονικό διάστημα, δεν θα είναι διαθέσιμη, στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, θα είναι παντελώς προστατευμένη και ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ!!!

Και ο ‘’κύριος’’ Σόϊμπλε από την άλλη άκρη του Βερολίνου, θα τα βλέπει όλα αυτά, χωρίς να μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ!!! και θα βράζει μέσα στο ζουμί του!!!

Όταν δε με το καλό, με τη νέα δραχμή μας που δεν θα υποτιμάται, η οικονομία μας θα έχει απογειωθεί και θα έχουμε εξασφαλίσει την ταχύρυθμη άνοδό της, τότε θα σταματήσουμε το καθεστώς προστασίας της και έτσι η νέα και ισχυρή πλέον δραχμή μας θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος και σε ελεύθερη ισοτιμία με κάθε ένα από τα γνωστά μας νομίσματα (ευρώ, δολάριο, γιέν, ρούβλι κ.λ.π.)

Και μιας και μιλάμε, Φίλοι μου, για επιστροφή στη νέα δραχμή μας, είμαι βέβαιος ότι ετοιμάζεστε να μου θέσετε το παρακάτω ερώτημα:

’Ποιά πρέπει να είναι η ισοτιμία μεταξύ της νέας δραχμής και του ευρώ;’’

Η απάντησή μου στο ερώτημα σας αυτό, έχει η εξής:

Το δίκαιο, κατά την ταπεινή μου άποψη είναι:

Με την ισοτιμία (1 ευρώ=340,75δραχμές), που τις δραχμές μας (το 2002) τις μετατρέψαμε σε ευρώ, έτσι όταν επιστρέψουμε στη νέα δραχμή, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑ, τα ευρώ που έχουμε, να τα μετατρέψουμε σε νέες δραχμές!!!

Και αυτή η ισοτιμία, Φίλοι μου, της νέας δραχμής με το ευρώ, θα είναι σταθερή και αναλλοίωτη, όσο χρονικό διάστημα η νέα δραχμή μας, δεν θα είναι διαθέσιμη στις διεθνείς αγορές και συνεπώς, δεν θα υποτιμάται!!!!

Με αυτήν την ευλογημένη νέα δραχμή μας, μια Πατριωτική Κυβέρνηση:

·       Αφού πρώτα με ένα νόμο και ένα άρθρο θα έχει καταργήσει όλα τα μνημόνια και όλους τους εφαρμοστικούς νόμους.

·       Αφού πρώτα θα έχει καταγγείλει όλες τις δανειακές συμβάσεις ως αποικιοκρατικές και απάνθρωπες

·       Και αφού θα έχει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ να κόβει χρήμα:

ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ!!

Σας αναφέρω μερικά απ’ αυτά:

·       Επαναφορά των μισθών και των συντάξεων στην προτέρα κατάστασή τους (προ της κρίσης)

·       Στον ιδιωτικό τομέα, στην επαναφορά των μισθών στην προ της κρίσης κατάσταση, θα συμμετέχουν: ο εργοδότης κατά 50% και το κράτος στο άλλο 50%, για δυο έως τρία χρόνια, μέχρι να έλθει η ανάκαμψη στο χώρο αυτό (Σε μεγάλες επιχειρήσεις ή Πολυεθνικές εταιρείες που τα ετήσια κέρδη τους, ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ, το κράτος δεν θα έχει καμία συμμετοχή)

·       Επαναφορά του δώρου των Χριστουγέννων, του δώρου του Πάσχα και του επιδόματος αδείας

·       Διπλασιασμός του επιδόματος ανεργίας και χορήγηση του επιδόματος, σε όλους τους ανέργους, μέχρις ότου βρουν δουλειά

·       Τριπλασιασμός και επαναφορά της τιμητικής σύνταξης, της Ελληνίδας Πολύτεκνης μητέρας

·       Γενναία επιδόματα, στις Ελληνικές πολύτεκνες οικογένειες, που έχουν χαμηλά εισοδήματα!

·       Επαναφορά όλων των εργασιακών συμβάσεων στον ιδιωτικό τομέα

·       Στους πραγματικούς αγρότες, παροχή: φθηνού πετρελαίου, φθηνού ηλεκτρικού ρεύματος, φθηνών φαρμάκων, φθηνών πρώτων υλών, ώστε τα αγροτικά προϊόντα να είναι ανταγωνιστικά στις ξένες αγορές

·       Γενναία αύξηση των κοινωνικών επιδομάτων αναπηρίας, για να διάγουν μια αξιοπρεπή ζωή, αυτοί οι αξιαγάπητοι συμπατριώτες μας!!!

·       Η Πατριωτική Κυβέρνηση θα κόψει χρήμα και το χρήμα αυτό θα είναι ευλογημένο και θα αυξήσει θεαματικά τις Δημόσιες επενδύσεις, ώστε ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, μέσα από πολλά και μεγάλα δημόσια έργα (κατασκευές και ανακαινίσεις αυτοκινητοδρόμων και τούνελ, κατασκευές και ανακαινίσεις λιμανιών, μαρινών και αεροδρομίων, κατασκευές και ανακαινίσεις Νοσοκομείων, σχολείων κ.λ,.π.), θα δημιουργήσει εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας ανακουφίζοντας έτσι, τα εκατομμύρια των ανέργων συμπατριωτών μας!!!

Όμως, Φίλοι μου, μια Πατριωτική Κυβέρνηση (έχοντας εργαλείο της, τη θαυματουργή νέα δραχμή μας που δεν θα υποτιμάται), θα μπορέσει να κάνει ΠΡΑΜΑΤΑ και ΘΑΜΑΤΑ, τόσο στην ανάπτυξη που έχει σχέση με τον πρωτογενή, δευτερογενή, τριτογενή τομέα κ.λ.π., όσο και σε όλο το φάσμα του φορολογικού συστήματος !!!

Αυτά τα ΠΡΑΜΑΤΑ και ΘΑΜΑΤΑ , τα παρουσιάζω στο άρθρο μου: «ΕΝΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ», το οποίο υπάρχει στο διαδίκτυο και στο προσωπικό αρθρογραφικό blog μου: ΤΣΟΚΑΣ – ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αγαπητοί μου φίλοι

Με όσα σας ανέπτυξα παραπάνω, βγαίνει αβίαστα το εξής συμπέρασμα ότι:

Με τη νέα δραχμή μας, που δεν θα υποτιμάται ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα έχουμε εισόδημα (ανάλογο με τα προσόντα που έχει ο καθένας) και κανένας Έλληνας Πολίτης δεν θα έχει εισόδημα μικρότερο απ’ αυτό ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!!!

Με αυτή την προχωρημένη και ρηξικέλευθη πρότασή μου πιστεύω ότι σας έπεισα, ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ:

α) Το μεγάλο πρόβλημα της ρευστότητας χρήματος, από το οποίο σήμερα υποφέρουμε οι περισσότεροι Έλληνες (άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο)!!!

και

β) το μεγάλο πρόβλημα της ρευστότητας χρήματος, από το οποίο σήμερα υποφέρουν όλες οι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, που έχουν απομείνει στον τόπο μας!!!

 

Πιστεύω όμως, Φίλοι μας, ότι σας έχω δημιουργήσει και μια άλλη σημαντική απορία, για την οποία είμαι βέβαιος, ότι επιθυμείτε εναγωνίως να μου θέσετε το παρακάτω ερώτημα:

«Κύριε καθηγητά, μήπως θα φθάσουμε στο εξής Οικονομικό παράδοξο;

Από τη μια μεριά να έχουμε γεμάτες τις τσέπες μας από νέες δραχμές που δεν θα υποτιμώνται και από την άλλη μεριά να βλέπουμε:

·       Άδεια ράφια στα Super Market από βασικά αγαθά (γιατί δεν παράγουμε και τα περισσότερα απ’ αυτά τα εισάγουμε)

·       Άδειες βιτρίνες Φαρμακείων, γιατί πολλά φάρμακα έρχονται από το Εξωτερικό

·       Άδειες δεξαμενές Πρατηρίων βενζίνης, γιατί το Πετρέλαιο είναι και αυτό εισαγόμενο!

·       Έλλειψη πρώτων υλών, οι οποίες έρχονται από το Εξωτερικό κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π.

Και όλα αυτά, γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΡΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ για να κάνουμε τις πάσης φύσεως, αναγκαίες εισαγωγές μας;»

Αγαπητοί μου Φίλοι

Πριν σας απαντήσω, θέλω να σας πω, ότι το ερώτημα αυτό είναι μείζονος σημασίας, γιατί παίζει καταλυτικό ρόλο ως προς το αν, θα επιτύχει ή θα αποτύχει ή θα συναντήσει πολλά εμπόδια, το εγχείρημα ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!

Και τώρα η απάντησή μου

Εξ’ αιτίας των απάνθρωπων μνημονίων, οι περισσότεροι Έλληνες γίναμε φτωχότεροι!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η ζήτηση αγαθών από το εξωτερικό να μειωθεί σημαντικά!

Έτσι και το συνάλλαγμα ( σε ετήσια βάση) που ξοδεύουμε για τα πάσης φύσεως εισαγόμενα αγαθά, μειώθηκε και αυτό σημαντικά!

Οπότε, από το 2014 έως και σήμερα, βρισκόμαστε στην εξής ευχάριστη θέση:

ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, να παρουσιάζει ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!!!

Για να το καταλάβετε αυτό καλύτερα (γιατί χρησιμοποίησα τη γλώσσα της Οικονομίας) θα σας το εξηγήσω, Φίλοι μου, με απλά λόγια:

Μέσα σε ένα χρόνο: Από τις Εξαγωγές μας, από τον Τουρισμό μας και από την Ναυτιλία μας, εξοικονομούμε (ως κράτος) ένα ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ (Χ)

Μέσα στο ίδιο χρόνο: Για τις πάσης φύσεως Εισαγωγές μας ξοδεύουμε (ως κράτος) ένα ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ (Ψ)

Αυτό λοιπόν ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ (Χ) (που εξοικονομούμε από τις Εξαγωγές μας, τον Τουρισμό μας και τη Ναυτιλία μας)

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ

Από ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ (Ψ) (που ξοδεύουμε για τις πάσης φύσεως Εισαγωγές μας)

Και ακόμη με πιο απλά λόγια, μπορούμε να πούμε:

Σήμερα, ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ που εξοικονομούμε (σε ετήσια βάση) από τις Εξαγωγές μας, τον Τουρισμό μας και τη Ναυτιλία μας είναι ΥΠΕΡ-ΑΡΚΕΤΟ (μας περισσεύει και συνάλλαγμα) για να καλύψουμε τις ανάγκες μας, ως προς τα εισαγόμενα αγαθά, πάσης φύσεως!!!

Φίλοι μου Αγαπημένοι

Πέραν απ’ αυτήν την ευχάριστη έκπληξη: ΤΟ ΙΣΟΓΥΓΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ να παρουσιάζει σήμερα ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ έχουμε και μια άλλη ευχάριστη έκπληξη, που έχει να κάνει με ΤΟ ΕΦΕΔΡΙΚΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΜΑΣ ή όπως το λέμε απλά: ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ

Δείτε λοιπόν πόσο ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ έχουμε:

Από τον ισολογισμό της Τράπεζας της Ελλάδας, η οποία ασκεί την εποπτεία στις 4 συστημικές τράπεζες, διαπιστώνουμε ότι οι εν λόγω τράπεζες έχουν:

·       38 δισεκατομμύρια ευρώ σε Ομόλογα Λουξεμβούργου, τα οποία είναι άμεσα ρευστοποιήσιμα (στις δευτερογενείς αγορές)

·       18 δισεκατομμύρια ευρώ σε Ομόλογα Μεγάλης Βρετανίας, τα οποία είναι και αυτά άμεσα ρευστοποιήσιμα.

Συνολικά  λοιπόν έχουμε 38+18 = 56 δισεκατομμύρια ευρώ σε Ομόλογα, τα οποία θα περιέλθουν στο κράτος, (και θα χρησιμοποιηθούν για το καλό του Ελληνικού λαού) από την πρώτη ημέρα της επιστροφής ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ, αφού και οι 4 συστημικές τράπεζες θα έχουν ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ, από την Πατριωτική Κυβέρνηση!!!

Επίσης, φίλοι μου, από τον ισολογισμό της τράπεζας της Ελλάδας πληροφορούμεθα ότι, στην Ελληνική Κοινωνία και Οικονομία υπάρχουν (κυκλοφορούν) 27 δισεκατομμύρια σε τραπεζογραμμάτια του ευρώ, τα οποία με την καθιέρωση ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΜΑΣ ως του μοναδικού νομίσματος, θα αποσυρθούν από την κυκλοφορία και θα ‘’οδεύσουν΄΄ σιγά-σιγά προς την Τράπεζα της Ελλάδας (ως συνάλλαγμα μαξιλάρι).

Τελικά το συνολικό ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ που υπάρχει στο εσωτερικό της χώρας μας είναι: 56+27= 83 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

Άρα, Φίλοι μου, η επιστροφή στη νέα δραχμή μας που δεν θα υποτιμάται, θα γίνει με πολύ άνεση και σιγουριά και με όλα τα ράφια γεμάτα!!! Αφού ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ είναι ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ!!! (όπως παραπάνω σας εξήγησα). Θα αισθανόμαστε δε, ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά (σε αυτή τη μετάβασή μας), όταν ξέρουμε ότι έχουμε και ένα ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ, της τάξεως των 83 δισεκατομμυρίων ευρώ!!!

Αξιαγάπητοι Φίλοι μου

Με όσα σας ανέπτυξα παραπάνω καταλάβατε ότι: Ο ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ για να βρεθούμε από την οικονομική κόλαση του σήμερα στο Οικονομικό παράδεισο του αύριο είναι: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!!! (αυτό μπορεί να γίνει μόνο από μια Πατριωτική Κυβέρνηση) και ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ (προσοχή!!!) ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ!!!

         Φίλοι μου

Εάν πειστήκατε ότι αυτός είναι ο ιδανικότερος δρόμος μας, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης!!!

·       ΔΙΑΔΩΣΤΕ ότι υπάρχει Η ΔΡΑΧΜΗ που δεν θα υποτιμάται, αρκεί αυτή να μην είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος!!!

·       ΔΙΑΔΩΣΤΕ ότι ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ (σε ετήσια βάση) που εξοικονομούμε από τις Εξαγωγές μας, τον Τουρισμό μας και τη Ναυτιλία μας είναι ΥΠΕΡ- ΑΡΚΕΤΟ για να καλύψει τις ανάγκες μας, για τις πάσης φύσεως εισαγωγές μας!!! (συνεπώς τα ράφια μας, θα είναι γεμάτα!)

·       ΔΙΑΔΩΣΤΕ ότι υπάρχει και ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ που υπερβαίνει τα 80 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

Με αυτό τον τρόπο θα εξαλειφθεί ο φόβος για τη δραχμή, που έχει φωλιάσει μέσα στις ψυχές των συμπατριωτών μας (από την πλύση εγκεφάλου των Μ.Μ.Ε.) και τότε είμαι βέβαιος ότι θα δημιουργηθεί ΕΝΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΡΕΥΜΑ που θα φέρει στην εξουσία μια Πατριωτική Κυβέρνηση, η οποία θα υλοποιήσει όλα τα παραπάνω που σας περιέγραψα!!!

Τέλος, για να ολοκληρώσω το σχέδιο επιστροφής μας, στη νέα δραχμή (που δεν θα υποτιμάται), θα σας εκθέσω τις θέσεις μου, για το τι πρέπει να γίνει, ως προς ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Θα πρέπει, Φίλοι μου, η Πατριωτική Κυβέρνηση μόλις πάρει τα ηνία της χώρας μας στα χέρια της, να κάνει τα εξής:

1.   Να συγκαλέσει ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΟΔΟ, για την αποτίμηση όλων των ζημιών, που προκλήθηκαν στην Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία, από την καταστροφική δημοσιονομική προσαρμογή, την οποία μας επέβαλαν οι δανειστές μας, τα έξι τελευταία χρόνια.

Στη Διεθνή αυτή Σύνοδο να συμμετάσχουν αναγνωρισμένοι (ανά τον κόσμο) Οίκοι λογιστικών αξιολογήσεων (που διαθέτουν προωθημένες στατιστικές μεθόδους) και να καταλήξουν Σ’ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ, που έγιναν σε βάρος της Οικονομίας μας και της Κοινωνίας μας εξ’ αιτίας των εφιαλτικών μνημονίων .

Σας ενημερώνω, Φίλοι μου, ότι ο γνωστός Γαλλικός Οίκος Lazar, πριν 2 χρόνια, αποτιμώντας τις ζημιές που προκάλεσαν τα δυο πρώτα μνημόνια στην Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία ανακοίνωσε  ότι: Οι ζημιές ξεπερνούν τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

Μετά την αποτίμηση όλων των ζημιών, που προκάλεσαν στη χώρα μας και τα τρία μνημόνια, η Πατριωτική Κυβέρνησή μας, να απαιτήσει από τους δανειστές μας, να ελαφρύνουν (να κουρέψουν) το χρέος  μας, κατά ποσό ίσο με το ποσό των προκληθεισών ζημιών!!!

Σε  περίπτωση που οι δανειστές μας το αρνηθούν, η Πατριωτική Κυβέρνηση, να προχωρήσει σε μονομερές κούρεμα (σε συμψηφισμό: χρέους και ζημιών).

Για να βρεθεί επιτέλους μια Κυβέρνηση που θα σταθεί στο ύψος της και θα αντιμετωπίσει τους δανειστές, με θάρρος, αποφασιστικότητα και με Ελληνική Ψυχή και όχι με δουλικότητα, υποταγή και ραγιαδισμό, όπως έκαναν και κάνουν μέχρι σήμερα, όλες οι μνημονιακές Κυβερνήσεις!!!

2.   Η Πατριωτική Κυβέρνηση, να καταγγείλει ότι: ‘Ένα μεγάλο μέρος του Δημόσιου Χρέους μας, είναι παράνομο, επονείδιστο και επαχθές (αφού είναι προϊόν συνεργασίας των δανειστών μας, με διεφθαρμένους Κυβερνητικούς Αξιωματούχους των Κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης) και να προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, αναστέλλοντας όλες τις πληρωμές προς τους δανειστές μας, όσο χρονικό διάστημα εκκρεμή η προσφυγή μας.

3.   Το εναπομείναν νόμιμο χρέος μας, η Πατριωτική Κυβέρνησή μας, να αρχίσει να το αποπληρώνει, όταν η Οικονομία μας, παρουσιάσει ρυθμούς ανάπτυξης πάνω από 3%.

Αγαπητοί Φίλοι

Τέτοια ύπουλα, βάναυσα και δολοφονικά κτυπήματα, δεν δεχόμαστε μόνο στο χώρο της Οικονομίας μας.

Η Παιδεία μας, εδώ και πολλά χρόνια έχει καταληφθεί από τη Μασονική – Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Ο αποχριστιανισμός και ο αφελληνισμός στο χώρο της Παιδείας μας, βρίσκονται στις μεγάλες δόξες τους!

Τα Ανθολόγια και τα βιβλία Γλώσσας που έχουν σήμερα οι μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου, είναι τα πλέον ακατάλληλα, τα πλέον αντιπαιδαγωγικά και τα πλέον αντιχριστιανικά και ανθελληνικά διδακτικά εγχειρίδια, τα οποία δεν προάγουν την Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση των μαθητών μας!!!

Φθάσανε σήμερα, Φίλοι μου, μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας των σχολείων μας, ορισμένοι επίορκοι εκπαιδευτικοί (καλυπτόμενοι από το νόμο περί ομοφυλοφιλίας, που πρόσφατα ψηφίστηκε στην Ελληνική Βουλή με 194 ΝΑΙ!!!) κατά τη διδασκαλία του μαθήματος Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ την ομοφυλοφιλία στους μικρούς μαθητές του Γυμνασίου, χαρακτηρίζοντας την, ως μια φυσιολογική σεξουαλική πράξη!!!

Σ’ αυτήν την ηθική κατάπτωση έχουμε φθάσει, Φίλοι μου!!!

Πάνε με τη ‘’βούλα’’  του νόμου, να κάνουν τα παιδιά μας, ανώμαλα!!!

Πέραν όμως από την Οικονομική και Πνευματική άλωση μας, η Μασονική – Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, στοχεύει με επιδέξιο τρόπο, εδώ και αρκετά χρόνια και στη δημογραφική αλλοίωσή μας!!!

Σε αυτόν τον πολύ ευαίσθητο χώρο, επανειλημμένα έχω αναφερθεί σε άρθρα μου, στο παρελθόν.

Κλείνοντας, Αγαπημένοι μου Φίλοι, αυτή την πολύ κρίσιμη και αγωνιώδη δημόσια παρέμβαση μου, θέλω να σας καταθέσω και τούτες τις τελευταίες σκέψεις μου:

Μόνο μια Πατριωτική Κυβέρνηση, μια κυβέρνηση της Ρωμιοσύνης, μπορεί να μας απελευθερώσει, από την Οικονομική δουλεία, την Πνευματική κατάπτωση και τη Δημογραφική άλωση μας!!

Και μια τέτοια Κυβέρνηση Ρωμιοσύνης, κατά την ταπεινή μου άποψη, Φίλοι μου, δεν μπορεί να προκύψει ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, της σημερινής Βουλής!!!

Τις ελπίδες μας, πρέπει να τις στρέψουμε ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που είναι σήμερα εκτός Βουλής και δεν έχουν στις τάξεις τους, κανένα Πολιτικό Πρόσωπο!!!

Λαμβάνοντας δε υπόψη μας, την αγία ρήση, του Αγίου Παϊσίου ότι:

«Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και τη χώρα μας θα είναι Ευλογημένος από το Θεό, θα είναι Καθαρός στη ψυχή, θα είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!», να κινηθούμε προς αυτήν την κατεύθυνση!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:

·       ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ

·       ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ

·       ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

·       ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ !!!

ΟΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕ

ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.