Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!


Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός – Ερευνητής

 

1) Οι αναθεωρήσεις στα Συντάγματα δίνουν και παίρνουν!!!. Τώρα οι Σκοπιανοί θα αναθεωρήσουν το Σύνταγμα τους και θα αφαιρέσουν όλα τα άρθρα που ομιλούν για αλυτρωτισμό, θα μπουν έτσι στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε ως κράτος με τη ονομασία:

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" και μετά από δέκα χρόνια προχωράνε σε νέα αναθεώρηση του Συντάγματος τους, επαναφέροντας ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ περί αλυτρωτισμού και μάλιστα σε βαθμό μέγιστο, αφού το όνομα του κράτους τους: "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", είναι αστείρευτη πηγή αλυτρωτισμού ,που το εξηγώ λίγο παρακάτω.

2) Η νέα ονομασία του κράτους των Σκοπίων: "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", εμπεριέχει αλυτρωτισμό που φθάνει σε δυσθεώρητα ύψη, για τους εξής λόγους :

Τα Σκόπια, με την ονομασία "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", θα είναι ΚΡΑΤΟΣ!!!, ενώ η Μακεδονία μας, θα είναι ΕΠΑΡΧΙΑ!!!

Και εδώ θα αρχίζει ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών:

Θα λένε οι Σκοπιανοί: Εμάς ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ είναι Η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!. Υπάρχει όμως και η επαρχία μας: Η ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, που είναι υποδουλωμένη στους Έλληνες!!!.

Πρέπει λοιπόν να την απελευθερώσουμε και να την ενώσουμε με τη μητέρα : ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Και αυτός ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών που θα πηγάζει από το όνομα του κράτους τους: "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", θα διαρκεί στο διηνεκές!!!

Συνεπώς, ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, δίνοντας στους Σκοπιανούς το όνομα: "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ¨", διατηρεί τον αλυτρωτισμό των Βόρειων γειτόνων μας στο διηνεκές, οπότε σε μια χρονική στιγμή στο μέλλον που η Πατρίδα μας βρεθεί σε ΑΔΥΝΑΜΗ ΘΕΣΗ και τα Σκόπια (ως Κράτος : ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , με τις πλάτες ισχυρών συμμάχων τους) ,θα εισβάλουν στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ (κατά τους Σκοπιανούς τη ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ) για να την εντάξουν στη μητέρα ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Έτσι, ο κ. Τσίπρας δίνοντας το όνομα: 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" στους Σκοπιανούς έχει διαπράξει ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, σε βαθμό εσχάτης προδοσίας!!!

3) Σύμφωνα με τους διακεκριμένους Ιστορικούς; α) Σαράντη Καργάκο και β) Πέτρο Γεωργαντζή (Διδάκτορα), ο Τίτο με τη σύμφωνη γνώμη του Στάλιν (έχοντας ως στόχο τη δημιουργία : ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με Πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη μας, ώστε η Ρωσία να έχει έξοδο στο Αιγαίο πέλαγος)), στις 2 Αυγούστου του 1944, τη νότια επαρχία της Σερβίας, τη Βαρδάσκα (σημερινά Σκόπια), την ονόμασε: "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ".

Το ίδιο έτος το 1944, ο Τίτο ονόμασε "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΓΛΩΣΣΑ", ένα ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ, το οποίο ομιλούσαν και οι Σκοπιανοί!!!

Αυτό το ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ, που ο Τίτο (κατόπιν σχεδίου), το ονόμασε "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ", αυτή τη ψευδομακεδονική γλώσσα, ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, την αναγνωρίζει ως αληθινή Μακεδονική γλώσσα των Σκοπιανών, γι' αυτό ο κ. Τσίπρας διαπράττει για άλλη μια φορά ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, που είναι πάλι σε έσχατο βαθμό!!!. Τέτοια όμως ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, που πάνε να διαπραχθούν σε βάρος της Φιλτάτης Πατρίδας μας, πρέπει ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, να μην τα επιτρέψουμε!!!

Γι' αυτό, εδώ και τώρα : ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΚΡΟΝ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ για να αποτρέψουμε τέτοια ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.