Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ?


Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός-Ερευνητής

Σήμερα 21 Αυγούστου 2018, που τυπικά (και όχι ουσιαστικά) βγαίνουμε από τα μνημόνια, γιατί να πανηγυρίσω μαζί σας, κύριε Πρωθυπουργέ?

1) Να πανηγυρίσω για τη δολοφονική και σιωπηρή γενοκτονία των Ελλήνων πολιτών, την οποία προκάλεσαν τα απάνθρωπα μνημόνια, στα οποία και εσείς συμμετείχατε?

2) Να πανηγυρίσω και να χειροκροτήσω τους Οικονομικούς δολοφόνους μας (με τους οποίους εσείς συνεργαστήκατε) , όταν μέσα σε οχτώ χρόνια μετέτρεψαν τη χώρα μας, σε μια απέραντη Οικονομική ζώνη και την Ελλάδα μας σε Φλόριντα της Μεσογείου με μεροκάματα πείνας?

3) Να πανηγυρίσω για τους 360.000 γέροντες χαμηλοσυνταξιούχους, που εσείς με τα ίδια σας τα χέρια τους κόψατε το ΕΚΑΣ και τους αναγκάζετε να ζουν με μια σύνταξη των 300 ευρώ και συνοδεύονται με πολλά προβλήματα υγείας?

4) Να πανηγυρίσω για τα επαίσχυντα μνημόνια (στα οποία και εσείς συμμετείχατε), τα οποία τους 6 στους 10 Έλληνες, τους έχουν κάνει φτωχούς ή πολύ φτωχούς?

5) Να πανηγυρίσω για τη μεγάλη μείωση των συντάξεων, που θα πραγματοποιηθεί από 1-1-2019, με δικό σας νόμο, που ήδη έχετε ψηφίσει?

6) Να πανηγυρίσω για τη μείωση του αφορολόγητου εισοδήματος στα 5.600 ευρώ, που θα ισχύσει από 1-1-2020, με δικό σας πάλι νόμο, που ήδη έχετε ψηφίσει και θα αναγκάσετε έτσι ένα φτωχό εργαζόμενο ή συνταξιούχο με μισθό ή σύνταξη των 500 ευρώ, να πληρώνει φόρο εισοδήματος?

7) Να πανηγυρίσω για τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ, που θα αφαιρέσετε από τις τσέπες των Ελλήνων πολιτών (σε ετήσια βάση), από τη μείωση των συντάξεων και από τη μείωση του αφορολόγητου εισοδήματος και τα οποία 5 δισεκατομμύρια ευρώ, θα τα στερηθεί η ήδη καταρρέουσα εγχώρια αγορά?

8) Να πανηγυρίσω, που τη μέση καθαρή σύνταξη το 2020, θα την έχετε φθάσει στα 450 ευρώ, με τους δικούς σας νόμους που ήδη έχετε ψηφίσει (μείωση της προσωπικής διαφοράς και μείωση του αφορολογήτου)?

9) Να πανηγυρίσω για τον εργασιακό μεσαίωνα που έχουν επιβάλλει στον Ιδιωτικό τομέα οι Οικονομικοί κατακτητές μας (με του οποίους εσείς συνεργαστήκατε)?

10) Να πανηγυρίσω για το 60% των εργαζομένων Ελλήνων πολιτών, που είναι νεόφτωχοι εργαζόμενοι (με ελαστική εργασία) και με μισθούς πείνας, από 200 έως 400 ευρώ?

11) Να πανηγυρίσω, για την αυστηρή μεταμνημονιακή εποπτεία, που επί πολλά χρόνια θα την έχουμε στο κεφάλι μας, όπου κανένας μελλοντικός Πρωθυπουργός (εάν είναι πειθήνιο όργανο των δανειστών μας), δεν θα τολμήσει να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτών, γιατί οι διαβόητες διεθνείς αγορές θα μας τιμωρήσουν ξανά αυστηρά?

ΟΧΙ, κύριε Πρωθυπουργέ, δεν πανηγυρίζω μαζί σας για αυτήν την τυπική έξοδο από τα μνημόνια!!!

ΟΧΙ, κύριε Πρωθυπουργέ, δεν σας θέλω ξανά στο τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου!!!
Το μόνο που επιζητώ και παρακαλώ νυχθημερόν Τον Τριαδικό Θεό μου, να αναλάβει το τιμόνι της Πανένδοξης και Ορθόδοξης Ελλάδας μας, μια Κυβέρνηση με Καποδιστριακό άρωμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.