Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!!!

Του Αθανασίου Τσόκα

Μαθηματικού- Ερευνητή


Αξιότιμε κ. Πρόεδρε!!!

Στην περίπτωση της συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ δημόσια λέτε ότι θα την καταψηφίσετε (και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνετε), μου δίνετε την εντύπωση ότι κατά βάθος επιθυμείτε διακαώς, η εν λόγω συμφωνία να ψηφιστεί από τη Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και από μια μικρή ομάδα Βουλευτών!!!
Και οι λόγοι αυτής της της εντύπωσης που μου έχετε δώσει, είναι οι κάτωθι :
1) Ενώ για εμένα τον απλό Πολίτη (που αγαπάω την Πατρίδα και τη Μακεδονία και λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου, όλα τα Ιστορικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι : το ψευδομακεδονικό κράτος των Σκοπίων, η ψευδομακεδονική γλώσσα των Σκοπιανών και το ψευδομακεδονικό Έθνος τους, είναι παντελώς ψευδοκατασκευάσματα, του τότε Κομουνιστή Ηγέτη της Σερβίας Τίτο), η εν λόγω συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική και κατάπτυστη, για εσάς όμως κ. Πρόεδρε η ανθελληνική αυτή συμφωνία είναι μόνο κακή!!! ( σε όλες τις δηλώσεις σας, ουδέποτε έχετε χρησιμοποιήσει τους χαρακτηρισμούς : προδοτική,κατάπτυστη, ανθελληνική!!!)
2) Σε όλες τις δηλώσεις σας κ. Πρόεδρε κατηγορείτε τον κ. Τσίπρα (και καλά κάνετε), ότι αναγνώρισε στους Σκοπιανούς : α) Γλώσσα Μακεδονική και β) Ιθαγένεια Μακεδονική. 
Ουδέποτε όμως έχετε κατηγορήσει δημόσια τον κ. Τσίπρα ότι ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας και συμφώνησε με τους Σκοπιανούς, το κρατίδιο τους, να ονομάζεται : ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!. 
Αυτή όμως η σιωπή σας κ. Πρόεδρε, γύρω από το όνομα, δίνει το δικαίωμα στον κάθε Έλληνα Πολίτη, που διαθέτει κοινό νου, να συμπεράνει ότι και εσείς είστε, υπέρ του ονόματος : ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όπως είναι και ο κ. Τσίπρας!!!
3) Σε όλες τις δηλώσεις σας (ακόμη και στη χθεσινή σας δήλωση)
μας λέτε ότι: Θα κάνετε ό,τι είναι δυνατόν (ότι περνάει από το χέρι σας), ώστε αυτή η "κακή" συμφωνία να μη ψηφιστεί!!!
Αυτό όμως που λέτε κ. Πρόεδρε "ότι θα κάνετε, ό,τι είναι δυνατόν για να μη περάσει η εν λόγω συμφωνία" , κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι πέρα για πέρα προσχηματικό (ρίχνετε στάχτη στα μάτια του κόσμου), γιατί κατά βάθος θέλετε να περάσει η συμφωνία (με ψήφους των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και μερικών άλλων) και εσείς απλά καταψηφίζετε για να "αλιεύσετε" ψήφους, από πολλούς αφελείς Έλληνες ψηφοφόρους!!!.
Και σας προσάπτω αυτή την κατηγορία κ. Πρόεδρε της ΝΔ, για τους εξής παρακάτω λόγους :
Επισήμως, εσείς κ. Πρόεδρε, έχετε ταχθεί ενάντια σε αυτή τη συμφωνία. Ενάντια όμως σε αυτή τη συμφωνία έχουν ταχθεί : α) Η κ. Γεννηματά (ΚΙΝΑΛ), β) Ο κ. Μιχαλιολιάκος (ΧΑ), γ) Ο κ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ), δ) Ο κ. Λεβέντης (ΕΚ) και ε) Ο κ. Καμμένος (ΑΝΕΛ).
Εάν πραγματικά θέλατε να μην περάσει αυτή η κατάπτυστη συμφωνία και θεωρούσατε ότι το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, είναι ένα μείζον Εθνικό θέμα, να κάνατε κ. Πρόεδρε, την παρακάτω Πατριωτική κίνηση :
Να καλούσατε δημόσια τους παραπάνω κ.κ Αρχηγούς που σας ανέφερα και οι οποίοι είναι ενάντια σε αυτή την προδοτική συμφωνία και να είχατε ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ και να είχαν ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ οι Βουλευτές σας και οι αναπληρωματικοί Βουλευτές να μη δέχονταν να ορκιστούν Βουλευτές!!!
Ο δε κ. Θεοδωράκης, δεν είναι πλέον Αρχηγός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, (έχει μείνει με 4 Βουλευτές), δεν μπορεί να ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής (σύμφωνα με το κανονισμό της Βουλής) , για να ομιλεί ως εκπρόσωπος Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Έτσι κ. Πρόεδρε της ΝΔ, εάν και χθες ακόμη είχατε υποβάλλει ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΣΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ,όπως παραπάνω σας ανέφερα, σήμερα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στη Βουλή (ο κ. Θεοδωράκης, όπως σας είπα, δεν είναι πλέον Αρχηγός Κοινοβουλευτικής Ομάδας).
Μια Βουλή όμως, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, δεν μπορεί να λειτουργήσει!!! . Οπότε ο κ. Τσίπρας δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να κυβερνάει και να νομοθετεί. Γιατί τότε θα είχαμε το φαινόμενο, του Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει!!!
Θα μου πείτε βέβαια κ. Πρόεδρε της ΝΔ (και κάπως θα έχετε δίκαιο), ότι ο κ. Θεοδωράκης προχθές απώλεσε την ιδιότητα να είναι Αρχηγός Κοινοβουλευτικής Ομάδας και εγώ χθες να έχω κάνει όλες αυτές τις ενέργειες που μου λέτε?
Όμως κ. Πρόεδρε, εάν ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ή το πολύ αύριο το πρωί Πέμπτη (24/1/2019), ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ, για τη Μακεδονία μας!!!. Γιατί ο κ. Τσίπρας , την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών σήμερα Τετάρτη, την φέρνει στην Ολομέλεια της Βουλής και αύριο το βράδυ της Πέμπτης, θα τη ψηφίσει!!!.
Συνεπώς κ. Πρόεδρε της ΝΔ, εάν πραγματικά δεν θέλετε να ψηφιστεί αυτή η ανθελληνική συμφωνία, πράξτε τάχιστα και ακολουθείστε ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ, που σας υπέδειξα!!!
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ!!! ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!! κ. Πρόεδρε της ΝΔ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.