Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ : ΠΡΟΤΕΙΝΩ!!!


Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός-Ερευνητής

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, να ξεπουλιέται η Μακεδονία μας από μια χούφτα επίορκων Βουλευτών!!!.

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ τον αριστερό φασισμό του κ. Τσίπρα, που αγνοώντας τον κυρίαρχο λαό (μη κάνοντας Δημοψήφισμα ή πρόωρες Εκλογές), ξεπούλησε τη Μακεδονία μας με ισχνή πλειοψηφία με τσόντες Βουλευτών!!!.

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, την αναιμική συμπεριφορά ολόκληρης της Αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, που θα μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω με τις παραιτήσεις όλων των Βουλευτών και τη διεξαγωγή αναπληρωματικών Βουλευτικών Εκλογών και το αποκορύφωμα :

Δεν είδα μια παραίτηση ενός Αρχηγού εκ των κομμάτων της Βουλής (π.χ του κ. Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!!!

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, οι Πολιτικοί μας να μην έχουν Ρωμαίικη καρδία!!!

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. με τα απάνθρωπα μνημόνια να έχουν μετατρέψει την χώρα μας, σε Φλόριντα της Μεσογείου με μεροκάματα πείνας!!!

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, οι μνημονιακοί Πρωθυπουργοί μας (Παπανδρέου ,Σαμαράς, Τσίπρας), με τη δουλικότητα τους προς το δίδυμο : Μέρκελ-Σόιμπλε, να έχουν μετατρέψει τη χώρα μας, σε Προτεκτοράτο της Γερμανίας!!!

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, τον εργασιακό μεσαίωνα στον Ιδιωτικό τομέα και τη μαύρη εργασία!!

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, τη στρατιά νεόπτωχων εργαζομένων με ελαστική εργασία και μειωμένο ωράριο!!!.

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΈΧΟΜΑΙ, τη χώρα μας,να τη μετατρέψουν σε πολυπολιτισμική κοινωνία, όπου οι γηγενείς Έλληνες να αποτελούν μια θλιβερή μειονότητα!!!

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, οι Πολιτικοί μας να είναι μαργιονέτες ,ξένων κέντρων αποφάσεων!!!

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, τον αφελληνισμό και αποχριστιανισμό της μαθητιώσας νεολαίας μας!!!

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, την Άθεη Παιδεία, που ξεκίνησε το Σεπτέμβρη του 2006, επί συντηρητικής Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, με την εισαγωγή στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο, των Άθεων και ανθελληνικών βιβλίων Γλώσσας, τα οποία και μέχρι σήμερα, βρίσκονται μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας!!!.

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, την Άθεη Παιδεία, που κορυφώθηκε το Σεπτέμβρη του 2017, επί αριστερής Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με την εισαγωγή στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο των επαίσχυντων και βλάσφημων βιβλίων των Θρησκευτικών, που εξισώνουν τον Θεάνθρωπο Χριστό μας, με τους θνητούς ηγέτες των άλλων Θρησκειών (Μωάμεθ,Βούδα,Κομφούκιο κ.λ.π)

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, τον χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας, που θα επιχειρηθεί να γίνει με την αναθεώρηση του Συντάγματος, κατά τη διάρκεια της νέας Βουλής, που θα προκύψει από τις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές!!! (Σημειωτέον ότι και ο κ. Μητσοτάκης είναι υπέρ του χωρισμού, σύμφωνα με δήλωση του, σε συνέντευξη του, στο Δημοσιογράφο κ. Πρωτοσάλτε, του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, κατά την περίοδο που ο κ. Μητσοτάκης ήταν υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας).

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, την αναθεώρηση του άρθρου 3 του Συντάγματος, που αναγνωρίζει ως Επικρατούσα Θρησκεία, την Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία με επικεφαλής Τον Κύριον Ιησού Χριστόν!!!.

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, την αναθεώρηση του άρθρου 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος, που επιτάσσει την Πολιτεία, να διαπαιδαγωγεί την Ελληνική νεολαία με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση!!!.

·       ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, την αφαίρεση από το Σύνταγμα μας, του Προοιμίου (προμετωπίδα του Συντάγματος), που μας υπενθυμίζει με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι : "ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε' ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ"!!!

Γι' αυτό, Φίλοι μου Αγαπημένοι, για όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που έχουν συμβεί στη χώρα μας και όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν στο μέλλον, εάν παραμείνει το ίδιο Πολιτικό προσωπικό :

ΠΡΟΤΕΙΝΩ :

Να επαναστατήσουν οι συνειδήσεις μας!!!

Να μιλήσει ο καθένας με τον εαυτό του και να του πει!!! Επιτέλους σταμάτησε να είσαι εξαρτώμενο άτομο από κομματικές προτιμήσεις!!!.

Βγάλε από μέσα σου την κομματική σου εξάρτηση!!!

Να πεις στον εαυτό σου : Είδες που κατάντησαν την Ελλάδα μας, τα κόμματα : ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που την κυβερνούσαν,επί τόσα χρόνια?. Την οδήγησαν σε πλήρη Οικονομική και Πνευματική πτώχευση!!!

Μετέτρεψαν την Ελλάδα μας σε Φλόριντα της Μεσογείου με μεροκάματα πείνας και σε Προτεκτοράτο της Γερμανίας!!!

Και την Ελληνική νεολαία μας, την οδήγησαν σε πλήρη αφελληνισμό και αποχριστιανισμό!!!

Και στο σημείο αυτό, ευλόγως θα με ρωτήσετε, Αγαπημένοι μου Φίλοι :

Ωραία!!!, Επαναστατούμε μέσα μας και δεν ψηφίζουμε τα κόμματα που μας οδήγησαν στην καταστροφή!!!. Ποιά όμως κόμματα να ψηφίσουμε?.

Μήπως αυτά τα νέα κόμματα που θα ψηφίσουμε, μας οδηγήσουν ακόμη σε χειρότερη κατάσταση?

Η απάντηση που έχω να δώσω, σε εσάς Αγαπημένοι μου Φίλοι που είστε ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , εγώ ο ταπεινός δούλος του Θεού, εγώ ο ταπεινός Ρωμιός, που δεν προσδοκώ κανένα αξίωμα, αλλά εντελώς ανιδιοτελώς, γιατί αγαπάω και την Ορθοδοξία μας και την Ελλάδα μας (για μένα Ελλάδα και Ορθοδοξία είναι αδέλφια δίδυμα), είναι μια και μοναδική.

Στις εκλογές του 2009, που έκανα και εγώ την Επανάσταση μου και απεξαρτήθηκα από τα παλαιά κομματικά μου πάθη, ανακάλυψα μια Πολιτική όαση, μια Πολιτική παράταξη, αλλιώτικη από τις άλλες Πολιτικές παρατάξεις, ανακάλυψα μια πραγματική σύγχρονη ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και αυτή είναι η Πολιτική παράταξη : "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"-Συνεχιστών της πολιτικής του Ι. Καποδίστρια!!!

Για αυτή την αλλιώτικη Πολιτική παράταξη την : "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", σας έχω ομιλήσει, Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!

Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" δεν έχει Αρχηγό!!!. Διοικείται από τριμελή Διοικούσα Επιτροπή, που είναι τρεις Επιστήμονες με υψηλό Ορθόδοξο Χριστιανικό φρόνημα με βαθιά Πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό και Αγάπη προς την Πατρίδα!!!.

Στην "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", οι πάντες είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί!!!. Τα μέλη της, τα στελέχη της, οι υποψήφιοι Βουλευτές της και οι εξωκοινοβουλευτικοί Υπουργοί της (όταν η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" πάρει την εξουσία),υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση (με το γνήσιο της υπογραφής) ότι : Είναι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί και αποκηρύττουν το Μασονισμό και πάσης φύσεως αποκρυφισμό!!!

Στην "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" δεν υπάρχουν Πολιτικά πρόσωπα!!!

Και το σημαντικότερο, Αγαπημένοι μου Φίλοι, για να αισθάνεστε σιγουριά : Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", εάν επιλεγεί από το λαό να κυβερνήσει,στα περισσότερα από τα ολιγάριθμα Υπουργεία της (7 έως 9), (Υφυπουργεία δεν θα υπάρχουν), θα τοποθετηθούν εξωκοινοβουλευτικές Προσωπικότητες-Επιστήμονες Ελληνικής καταγωγής από την Ελλάδα ή τον Απόδημο Ελληνισμό και ο καθένας στο κατάλληλο Υπουργείο,που ταιριάζει με τις Επιστημονικές γνώσεις που κατέχει!!!!

Ως προς δε τη δική μου θέση μέσα στην Πολιτική παράταξη : "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"-Συνεχιστών της Πολιτικής του Ι. Καποδίστρια, θα είναι η θέση του απλού στρατιώτη, του φλογερού αγωνιστή (χωρίς κανένα αξίωμα), γιατί, Φίλοι μου, αυτή η θέση μου ταιριάζει!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.