Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ο ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ : 1) "ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΚΑΙ 2) ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός – Ερευνητής

 

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!

Τα πράγματα για την Ελλάδα μας, με τον αλλοπρόσαλλο και απρόβλεπτο Ερντογάν (που έχει τις πλάτες του Πούτιν) ,είναι πολύ σοβαρά!!!

Δεν πρέπει να ξεγελαστούμε και να στηριχθούμε στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και ειδικά να στηριχθούμε στην Γερμανία, γιατί οι Γερμανοί σε όλους τις περιόδους της Ιστορίας μας, μόνο κακό, μας έχουν κάνει και συνεχίζουν να μας κάνουν, μέχρι και σήμερα!!!

Το δίδυμο Πούτιν-Ερντογάν (έχοντας κοινά συμφέροντα), έχει αποφασίσει να γκριζάρει όλο το Αιγαίο και να μην επιτρέψει την οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου και της Αιγύπτου κ.λ.π

Η χώρα μας, Φίλοι μου, (το γνωρίζουν οι πάντες), έχει Φυσικό αέριο και Πετρέλαιο, αμύθητης αξίας!!!

Μόνο η αξία του Φυσικού αερίου, που υπάρχει σε όλη την Ελληνική επικράτεια, ξεπερνάει τα 10 τρισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις Αμερικανικών Γεωλογικών Ινστιτούτων!!!

Έτσι λοιπόν, ο μεν Πούτιν βλέπει ότι η χώρα μας, θα είναι (μελλοντικά) μια μεγάλη ανταγωνίστρια χώρα, προς την χώρα του, στην εξαγωγή Φυσικού αερίου, προς την Ευρώπη, ο δε Ερντογάν επιθυμεί διακαώς τη συνεκμετάλλευση (καζάν-καζάν) των Υδρογονανθράκων στο Αιγαίο μας και στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, απεφάσισαν μια "Ιερή συμμαχία", εναντίον της χώρας μας, για να εξασφαλίσουν τα κοινά τους, συμφέροντα!!!

Συνεπώς ο κίνδυνος για κάποιο πολύ σοβαρό και θερμό επεισόδιο (που θα μας αναγκάσει και εμάς να αντιδράσουμε ή να υποταχθούμε), είναι πολύ μεγάλος!!!

Μπροστά λοιπόν, σε αυτό το τεράστιο κίνδυνο εξ ανατολών, επιβάλλεται :

Εδώ και τώρα να συγκροτηθεί ένα Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, το οποίο χωρίς καμία χρονοτριβή, να προβεί

στις παρακάτω ενέργειες :

1)Να μεριμνήσει ώστε, η υφιστάμενη Στρατιωτική συνεργασία : ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΚΥΠΡΟΥ να μετατραπεί σε Ιερή συμμαχία, εναντίον της Τουρκίας, σε περίπτωση που η Τουρκία, επιτεθεί εναντίον ενός εκ των μελών-κρατών, αυτής της Ιερής συμμαχίας!!!

Αυτή η Στρατιωτική συμμαχία είναι εύκολο να μετατραπεί σε Ιερή συμμαχία εναντίον της Τουρκίας, αφού τόσο το Ισραήλ όσο και η Αίγυπτος έχουν βρει τεράστια κοιτάσματα Φυσικού αερίου και θέλουν μέσω υποθαλάσσιου αγωγού, που θα περνά από την τη δική μας ΑΟΖ, το Φυσικό τους αέριο, να μεταφέρεται στην Ευρώπη!!! (Έτσι, τα μέλη αυτής της Ιερής συμμαχίας, έχουν μεγάλα κοινά συμφέροντα).

2) Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να προσεγγίσει τις Η.Π.Α και να προτείνει προς τον Πρόεδρο Τραμπ, (ποντάροντας στο επιχειρηματικό του πνεύμα), η εξόρυξη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΑΝΑΝΘΡΑΚΩΝ της χώρας μας, να γίνει μόνο από Αμερικάνικες Εταιρείες!!!.

Με αυτό τον τρόπο, ο Πρόεδρος Τραμπ, βλέποντας τα τεράστια Οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσει η χώρα του, από μια τέτοια συνεργασία, τραγουδώντας θα δεχθεί να γίνει η χώρα του, το πέμπτο μέλος της Ιερής συμμαχίας , απέναντι στην Τουρκία!!!.

Έτσι ο Ερντογάν (όσες πλάτες να του βάλει ο Πούτιν), θα έχει να κάνει με μια Γιγαντιαία Ιερή συμμαχία: ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ και εάν το τολμήσει και επιτεθεί στην Ελλάδα, σίγουρα θα φάει τα μούτρα του και το σημαντικότερο, εμείς οι Έλληνες, θα ενσωματώσουμε τα πάτρια εδάφη μας

(που τόσα χρόνια είναι υπό την κατοχή των Τούρκων) , με τη μητέρα Ελλάδα!!!

 

 

Υ.Γ

Προς στο θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει η Πατρίδα μας, από το δίδυμο Πούτιν-Ερντογάν, (με τον Ερντογάν να είναι απρόβλεπτος και πολεμοχαρής), εμείς οι Έλληνες να μείνουμε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά και όλα τα κόμματα να αφήσουν πίσω τους, τις πολιτικές τους διαφορές και να βάλουν πάνω από όλα, το συμφέρον της Φιλτάτης Πατρίδας μας. Και η υπόθεση Novartis να περιμένει για λίγο, γιατί πάνω από όλα προέχει, η ενότητα όλων των Ελλήνων και η ακεραιότητα της λατρευτής μας Ελλάδας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.