Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ) ΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός-Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!

Είναι κατάπτυστο το ψέμα των κατευθυνόμενων ΜΜΕ όταν μας λένε ότι : Στη περίπτωση που γυρίσουμε στο νέο Εθνικό μας νόμισμα (στη νέα δραχμή μας), θα πεινάσουμε!!!. Ότι δεν θα έχουμε φάρμακα, πετρέλαιο, πρώτες ύλες, και άλλα αγαθά!!!.
Δείτε όμως,πως αποδομείται, αυτό το μεγάλο ψέμα των ΜΜΕ.
Τα αγαθά και τις πρώτες ύλες από το εξωτερικό ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ (ΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ)!!!
Με τη νέα δραχμή μας (που θα είναι το μοναδικό νόμισμα στο εσωτερικό της χώρας μας), θα πληρώνονται ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ σ' αυτήν!!! (Από το Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον τελευταίο πολίτη).
Τα αγαθά και οι πρώτες ύλες από το εξωτερικό, δεν θα αγοράζονται λοιπόν με τη νέα δραχμή, αλλά με το ΕΤΗΣΙΟ ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ που μπαίνει στη χώρα μας (από ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ και ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΑΣ, καθώς και από διάφορες άλλες Ελληνικές εξαγωγές). Αυτό γινόταν και στο παρελθόν, όταν είχαμε την παλαιά δραχμή.Όμως, ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ (από ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ τη ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΑΣ και από άλλες ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ) είναι ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟ (τα τελευταία πέντε χρόνια), για να καλύψει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!
Αυτό όμως το γεγονός, όλα τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ το αποκρύπτουν!!!, για να έχουν συνεχώς οι Έλληνες το "φόβο" της επιστροφής στη νέα δραχμή και έτσι οι Οικονομικοί μας δολοφόνοι να εκτελούν στο ακέραιο και με την άνεση τους, τα δόλια και απάνθρωπα σχέδια τους!!!, μετατρέποντας την Ελλάδα μας, σε Φλόριντα της Μεσογείου, με μεροκάματα πείνας!!!
Ένα άλλο κατάπτυστο ψέμα των πουλημένων ΜΜΕ είναι το εξής : Με την επιστροφή στη νέα δραχμή, αυτή θα υποτιμάται συνεχώς και έτσι η νέα δραχμή θα φθάσει να έχει μηδενική αξία και έτσι, οι όποιες καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, θα εξανεμιστούν!!!
Δείτε όμως, Φίλοι μου, ότι και αυτό το ψέμα των ΜΜΕ είναι κατάπτυστο!!!. Και ιδού γιατί :
Το κυρίαρχο Ελληνικό κράτος που θα κόψει ΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ, μπορεί να την προστατεύσει από τους Διεθνείς κερδοσκόπους ως εξής :
Μέσα σε δυο με τρία χρόνια (μέχρι η παραγωγή μας, να ανακάμψει) ΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ δεν θα την έχει διαθέσιμη στις Διεθνείς αγορές (δηλαδή για δυο με τρία χρόνια, Η ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ)!!!
Έτσι οι Διεθνείς κερδοσκόποι δεν θα γνωρίζουν ούτε το σχήμα της νέας δραχμής μας. Δηλαδή η νέα δραχμή μας θα είναι ένα άγνωστο νόμισμα γι' αυτούς. Συνεπώς πως θα την υποτιμήσουν? Θα υποτιμήσουν ένα άγνωστο γι' αυτούς νόμισμά? Όχι βέβαια!!!
Έτσι , Φίλοι μου Αγαπημένοι, από τη μια μεριά, με ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ (από το Τουρισμό μας, τη Ναυτιλία μας κ.λ.π ), που τα τελευταία χρόνια επαρκεί για να καλύπτουμε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! και από την άλλη μεριά, με ΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ (που θα την έχουμε προστατευμένη, όπως σας είπα παραπάνω, από τους Διεθνείς κερδοσκόπους) και για δυο έως τρία χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΝ, θα έχουμε τους αξιοπρεπείς μισθούς μας, τις αξιοπρεπείς συντάξεις μας, τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και με κινητήρια Οικονομική δύναμη ΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ ,με αυτό το ευλογημένο νόμισμα, θα κάνουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ, δίνοντας το βάρος ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ (με πολύ φθηνό ρεύμα και πολύ φθηνά γεωργικά φάρμακα στους Αγρότες), καθώς και ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, αλλάζοντας όλο το τοπίο της ευλογημένης μας χώρας!!!
Παραμένοντας δε, στην ΕυρωπαΪκή Ένωση και αποχωρώντας από την Ευρωζώνη, ανοίγουμε το δρόμο της Οικονομικής μας σωτηρίας και είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε την Ελλάδα μας, Ελβετία της Μεσογείου!!!
Είμαι δε , Αγαπημένοι μου Φίλοι, πανευτυχής, που αυτές οι Οικονομικές μου θέσεις ταυτίζονται πλήρως, με τις Οικονομικές θέσεις της Πολιτικής παράταξης : ΚΟΙΝΩΝΙΑ-Συνεχιστών της Πολιτικής του Ιωάννη Καποδίστρια (αυτής της σύγχρονης Φιλικής Εταιρείας) και αυτό φαίνεται από τη διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, ο κ. Μιχάλης Ηλιάδης (Συνδιοικητής της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ).
Σας παραθέτω δε το σχετικό βίντεο (από τη διαδικτυακή συνέντευξη του κ. Ηλιάδη), για να δείτε τις κρυστάλλινες και πολύ ενδιαφέρουσες Οικονομικές θέσεις της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, οι οποίες ευωδιάζουν άρωμα Καποδιστριακό!!!

https://www.youtube.com/watch?v=KftbItCz-vY


ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.