Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ ΡΩΜΗΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!!!


ΕΝΑΣ ΡΩΜΗΟΣ

                                  ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!!!

 
Γράφει:
Ο Θανάσης Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής

 

Φίλοι της Ρωμηοσύνης, Αγαπητοί!

Με τα τόσα και τόσα φοβερά και τρομερά που έχουν συμβεί, τα τελευταία χρόνια στην ευλογημένη χώρα μας, Ο ΥΓΙΗΣ ΡΩΜΑIΪΚΟΣ ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΜΟΥ, έχει τραυματιστεί βαθύτατα και έντονα συναισθήματα θλίψης, οργής, θυμού και αγανάκτησης, πλημμυρίζουν τη ψυχή μου!!

Αυτό το ηφαίστειο των καυτών συναισθημάτων μου, που κατακαίουν τα ρωμαίϊκα σωθικά μου, ηθέλησα να το εκτονώσω, με μία δημόσια εξομολόγηση μου, την οποία ξεκινώ ευθύς αμέσως!!

Φίλοι μου

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΘΛΙΒΟΜΑΙ, ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, ΘΥΜΩΝΩ, ΑΓΑΝΑΚΤΩ!!

·       Όταν στη χώρα μου, τα τελευταία χρόνια εφαρμόστηκε και εκτελέστηκε με απόλυτη μαθηματική ακρίβεια, ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ με το οποίο από τη μια μεριά, καταληστεύθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων πολιτών και από την άλλη μεριά, επιβλήθηκαν αβάσταχτοι φόροι, χαράτσια και παντός είδους αυξήσεις!!

·       Όταν στη χώρα μου, τα τελευταία χρόνια, δια της φρικιαστικής εφαρμογής ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΟΚ, οι μνημονιακές κυβερνήσεις, αφαίρεσαν από τα εισοδήματα των Ελλήνων καταναλωτών ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 75 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ποσό που το στερήθηκε η εγχώρια αγορά!!

·       Όταν στη χώρα μου, τα τελευταία χρόνια, δια του ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΟΚ, η Τροϊκα εφαρμόζοντας ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ, εκμηδένισε την αγοραστική δύναμη του Έλληνα καταναλωτή, καταβύθισε την εγχώρια ζήτηση, εξαφάνισε εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να έλθουν στη θέση τους, καρτέρ πολυεθνικών εταιρειών!!  

ü  ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΘΛΙΒΟΜΑΙ, ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, ΘΥΜΩΝΩ, ΑΓΑΝΑΚΤΩ!!

·       Όταν στη χώρα μου, οι κυβερνήσεις (Παπανδρέου – Παπαδήμου – Σαμαρά), για να ικανοποιήσουν ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, επέβαλαν με ανάλγητο τρόπο στον ιδιωτικό τομέα ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΟΛΑΣΕΩΣ !!, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν εκ των προτέρων ότι, απ’ αυτό το μνημόνιο της κολάσεως, το κράτος ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, για τη μείωση ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ!!

ü  ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΘΛΙΒΟΜΑΙ, ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, ΘΥΜΩΝΩ, ΑΓΑΝΑΚΤΩ!!

·       Όταν στη χώρα μου, τα τελευταία χρόνια εφαρμόστηκε και εκτελέστηκε από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, που απέβλεπε στη δημιουργία παρατεταμένης ύφεσης, ώστε να κατακρημνιστούν οι αξίες της δημόσιας και ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας, καθώς και οι αξίες του Χρηματιστηρίου και έτσι να ανοίξει ο δρόμος στα ντόπια και ξένα τρωκτικά, για να αγοράσουν τον πλούτο μας, αντί πινακίου φακής!!

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΘΛΙΒΟΜΑΙ, ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, ΘΥΜΩΝΩ, ΑΓΑΝΑΚΤΩ!!

·       Όταν στη χώρα μου, οι μνημονιακοί Πρωθυπουργοί μας, δεν είχαν το σθένος να υψώσουν το πολιτικό τους ανάστημα και να πουν προς τους εκπροσώπους των δανειστών μας:

          ΟΧΙ, ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ για να αποφευχθεί έτσι η κατάρρευση του παραγωγικού ιστού της χώρας μας. ΝΑΙ, ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, για να μηδενιστεί σταδιακά, το τεράστιο δημόσιο έλλειμμα!! 

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΘΛΙΒΟΜΑΙ, ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, ΘΥΜΩΝΩ, ΑΓΑΝΑΚΤΩ!!

·       Όταν, από τη μία μεριά ο Πρωθυπουργός κύριος Σαμαράς πανηγυρίζει και διατυπανίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΦΕΥΓΕΙ και από την άλλη μεριά, με την αποχώρισή της, η Τρόϊκα θα αφήσει πίσω της:

·       1,5 εκατομμύριο ανέργους.

·       Ένα εφιαλτικό εργασιακό μεσαίωνα, στον ιδιωτικό τομέα.

·       Φθηνά εργατικά χέρια και φθηνούς επιστήμονες.

·       Λουκέτα σε εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

·       Παιδεία και Υγεία σε πλήρη διάλυση.

·       Φυγή εκατοντάδων χιλιάδων νέων μας, στο εξωτερικό.

·       Πτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας με το 50% των Ελλήνων πολιτών να ζει στο όριο της φτώχειας ή κάτω από το όριο!!

·       Μείωση του ΑΕΠ (Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος) κατά 25% (ποσοστό πρωτοφανές σε καιρό ειρήνης).

·       Χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων συμπατριωτών μας.

·       Εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες με πενιχρό έως και μηδενικό τζίρο.

·       Καταβαράθρωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ (αξίες χρηματιστηρίου, αξίες δημόσιας και ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας).

·       ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, δια της σατανικής μεθόδου ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΑΞΙΩΝ (βλέπε το ξεπούλημα δια των χαμηλών αξιών: ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!!!). 

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΘΛΙΒΟΜΑΙ, ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, ΘΥΜΩΝΩ, ΑΓΑΝΑΚΤΩ!!

·       Όταν, από τη μια μεριά, ακούω τον Πρωθυπουργό κύριο Σαμαρά να διακηρύττει σε όλους τους τόνους ότι, Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ και η χώρα ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ!! με αύξηση 0,7% του ΑΕΠ το 2014 και 2,9% το 2015 και από την άλλη μεριά, ακούω ένα μέτριο σε επίδοση πρωτοετή φοιτητή Οικονομικής σχολής να λέει:

«Με μικρό ΑΕΠ που έχουμε σήμερα (λόγω της παρατεταμένης ύφεσης) εύκολα μπορούμε να πετύχουμε αυξήσεις του ΑΕΠ, της τάξεως 0,7% και 2,9%!!, οι οποίες να προέρχονται, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, που έχει πραγματικά, ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ!!, διότι οι πελάτες του, είναι ΞΕΝΟΙ τουρίστες!!!».

Και ο πρωτοετής φοιτητής συνεχίζει να μας λέει: «Δυστυχώς, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ (που απευθύνουν τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους, στους Έλληνες καταναλωτές) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ, η οποία θα συνεχιστεί επί μακρόν, εάν δεν ενισχυθούν σημαντικά τα εισοδήματα των Ελλήνων πολιτών».

Φίλοι της Ρωμηοσύνης, Αγαπητοί!  

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!

·       Όταν, όλα τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου που βρίσκονται μέσα στη Βουλή (με εξαίρεση ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) έχουν ταχθεί υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας που θα περιέχει τη λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για το κράτος των Σκοπίων, αγνοώντας έτσι προκλητικά το γεγονός ότι: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ!!

·       Όταν, εδώ και αρκετά χρόνια στα σχολεία μας, έχουν παύσει να διαπαιδαγωγούν την Ελληνική νεολαία με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση, όπως ρητά ορίζει το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος!! 

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!

·       Όταν, η υπογεννητικότητα στη χώρα μου, έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις, όμως η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου έχοντας ως μοναδικό στόχο την επίτευξη ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ, καταργεί την τιμητική σύνταξη των 100 € από την ηρωϊκή πολύτεκνη μητέρα καθώς και όλες τις φοροελαφρύνσεις των πολυτέκνων, δίδοντας τους ένα πενιχρότατο επίδομα, που αντιστοιχεί σε ένα κουλουράκι ημερησίως, για κάθε παιδί!!!

ü   ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!

·       Όταν, η υπογεννητικότητα στη χώρα μου διαρκώς καλπάζει, η φυγή εκατοντάδων νέων μας στο εξωτερικό συνεχίζεται αδιαλείπτως, η εισροή, λαθρομεταναστών καλά κρατεί και ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε μερικές δεκαετίες θα αποτελούν ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, στο ίδιο τους, τον τόπο!!! 

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!

·       Όταν, στη χώρα μου, από τη μία μεριά η κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά, διακατεχόμενη από απίστευτη κοινωνική αναλγησία, ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ οδηγώντας το, σε οριστικό κλείσιμο και από την άλλη μεριά, δείχνοντας ΥΨΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ…, χρηματοδοτεί ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με 245 εκατομμύρια ευρώ!!!   

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!

·       Όταν, στη χώρα μου, υποχρηματοδοτείται ο ευαίσθητος χώρος της Υγείας, σε βάρος μιάς αξιοπρεπούς περίθαλψης των Ελλήνων πολιτών!!

·       Όταν στη χώρα μου, υποχρηματοδοτείται ο ευαίσθητος χώρος της Παιδείας, σε βάρος μιάς ολοκληρωμένης μόρφωσης της Ελληνικής νεολαίας μας!!

·       Όταν στη χώρα μου, υποχρηματοδοτείται ο ευαίσθητος χώρος των Ενόπλων δυνάμεων, σε βάρος μιάς ασφαλούς αμυντικής θωράκισης της αγαπημένης μου, Πατρίδας!!

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ!!

·       Όταν, τα αναλυτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας, κρατάνε μακρυά τη μαθητιώσα νεολαία μας, από την υπερτάτου σοφίας και υπερτάτου κάλους, διδασκαλία ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, μια διδασκαλία πλημμυρισμένη από υπέρτατες ρήσεις και υπερβάσεις, μια διδασκαλία περιέχουσα ρήσεις σαν αυτές: «Μη θησαυρίζετε θησαυρούς επί της Γης», «Αγαπάτε αλλήλους», «Αγαπάτε τους εχθρούς ημών», «Ευλογείτε τους καταρωμένους ημάς» κ.λ.π.!!

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ!!

·       Όταν, σε επαίσχυντο βιβλίο του Δημοτικού σχολείου ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ κατά ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, στους δρόμους των πόλεων μας, τη διακωμωδούν με την περιπαικτική φράση: «ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΕΠΙΤΑΦΙΟ!!».

ü   ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ!!

·       Όταν στη χώρα μου, ανοίγουν οι πύλες ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ στη θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης και στην Τουρκία παραμένουν μονίμως κλειστές οι πύλες της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης!!

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ!!

·       Όταν, τους μαθητές στα Σχολεία μας, τους υποχρεώνουν να συμμετέχουν σε μια φρενήρη κούρσα εκμάθησης ΞΕΡΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ, αφιερώνοντάς τους, ελαχιστότατο χρόνο, για ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΙΗΣΟΥ και διδάσκοντάς τους, από απαράδεκτα μη ορθόδοξα βιβλία των θρησκευτικών, στα οποία απουσιάζει ο ορθόδοξος προσανατολισμός και υποτιμάται Η ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ καθώς και Η ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ!!! (σύμφωνα με επίσημη, δήλωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος). 

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ!!

·       Όταν, οι μαθητές τους Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου, διαπαιδαγωγούνται και κατηχούνται (μέσα από ένα ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ, το οποίο ξεκίνησε το 2011) πάνω σε εννέα θρησκείες (η μια εξ αυτών είναι και η Χριστιανική) κατά παράβαση του άρθρου 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος, που επιτάσσει, η Ελληνική νεολαία να διαπαιδαγωγείται κατά τοιούτο τρόπο, ώστε να επιτυγχάνεται η ανάπτυξη τόσο της Εθνικής όσο και της Ορθόδοξης θρησκευτικής συνείδησης!!!  

ü ΩΣ ΡΩΜΗΟΣ:

ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ!

·       Όταν, οι Βουλευτές της σημερινής Αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο Αρχηγός τους, εκλεγούν με τη θέληση του Ελληνικού λαού στο τιμόνι της χώρας μου και ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΡΚΟ, ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ!!. Αυτή Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ, θα αποτελεί για μένα ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΡΩΜΗΟ μια τεράστια προσβολή προς ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ!!. Θα αποτελεί μια τεράστια προσβολή προς ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!, αφού Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, αποτελούν ένα ΕΝΙΑΙΟ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ!!!

          Αυτή Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ, θα τους καταστήσει επιλήσμονες των όσων επρέσβευαν οι ηρωϊκοί πρόγονοι μας, του 1821, οι οποίοι με αυτοθυσία ΠΟΛΕΜΩΝΤΕΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, κατόρθωσαν να ελευθερωθούν από το Οθωμανικό ζυγό και να μας παραδώσουν, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

          Φίλοι της Ρωμηοσύνης, Αξιαγάπητοι!

          Κλείνοντας αυτή τη δημόσια εξομολόγησή μου, αισθάνομαι την εσωτερική ανάγκη να πω και τούτο το τελευταίο, που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι πολύ σημαντικό.

          Τα δύσκολα αυτά χρόνια που περνάμε Φίλοι μου, νιώθω πολύ περισσότερο, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ!!!

          Εξ’ αιτίας αυτού του γεγονότος, το τελευταίο διάστημα, έχουν εγκατασταθεί μέσα στο νου μου και με ακολουθούν μέρα και νύχτα, τα παρακάτω συγκλονιστικά λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη, τα οποία έλεγε για την πατρίδα του και τη Θρησκεία του: «Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και τη Θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ενεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάμουν».

          Αυτή η συγκλονιστική και πατριωτική ρήση του Μακρυγιάννη, έχει σημαδέψει τη ζωή μου και επειδή στο πρόσωπο, του στρατηγού Μακρυγιάννη βλέπω τη Ρωμηοσύνη σε όλο το μεγαλείο της, τόλμησα με μεγάλη ταπεινότητα, σεμνότητα και συστολή, να τον μιμηθώ στο ελάχιστο!!

          Και τώρα, που η Πατρίδα μου και η Θρησκεία μου, κινδυνεύουν: θα μιλήσω (το έκανα ήδη) θα ενεργήσω!!, κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάμουν!!

          Και επειδή, Αγαπητοί μου φίλοι, εύλογα θα διερωτηθείτε, με τι τρόπο θα ενεργήσω, σας το αποκαλύπτω ευθύς αμέσως.

          Φίλοι μου

          Θα χρησιμοποιήσω το πιο αποτελεσματικό όπλο που έχω στη διάθεσή μου, θα το στρέψω εναντίον όλων αυτών ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ και θα τους πυροβολήσω ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ!!, με ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ των οικείων μου και ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ των φίλων μου, φίλων της Ρωμηοσύνης, επιδιώκοντας στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!.

          Καλώ δε, απ’ αυτό το έλευθερο βήμα του Διαδικτυακού χώρου, τα εκαττομύρια των Ελλήνων Ρωμηών να πράξουν το ίδιο, για το καλό της Πατρίδας μας και της Θρησκείας μας!!

          Τέλος:

          Καλώ τους απανταχού ευρισκόμενους Ρωμηούς, να ενωθούμε κάτω από ένα κίνημα: «ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ» το οποίο θα αποτελεί, ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ!!!

         

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.