Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΛΟΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ !!!!


ΛΟΓΙΑ

ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ !!!!

            

                                            Γράφει ο:

                                              Θανάσης Τσόκας

                                                       Μαθηματικός – Ερευνητής

                                                     e-mail: tsokasmath@gmail.com

 

Αγαπητοί μου, φίλοι

Τώρα που πάμε για εκλογές, αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ δημόσια και χωρίς ίχνος λαϊκισμού, αλλά με ΛΟΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ, θα εκθέσω τις θέσεις μου, πάνω σε καυτά προβλήματα, που ταλανίζουν τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού καθώς και σε πολύ σοβαρά θέματα που θα καθορίσουν το μέλλον, γενεών και γενεών αυτού του ευλογημένου τόπου!!!

Ο Ελληνισμός μας, φίλοι μου, αυτά τα τελευταία χρόνια, δέχθηκε δυο ύπουλα, δυο δόλια, δυο στυγνά οικονομικά κτυπήματα, με δράστες τη διαβόητη ΤΡΟΪΚΑ και το δίδυμο ΜΕΡΚΕΛ – ΣΟΪΜΠΛΕ

Το ένα εγκληματικό οικονομικό κτύπημα, το δέχθηκε η μαρτυρική Κύπρος μας και το άλλο η αξιοζήλευτη Ελλάδα μας!

Στη λατρευτή Κύπρο μας, οι διεθνείς γύπες και τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης βλέποντας από τη μια μεριά τα πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου και από την άλλη μεριά τις καταθέσεις των Ρώσων μεγιστάνων και όχι μόνο, να ρέουν άφθονες προς τις Κυπριακές τράπεζες, απεφάσισαν να πτωχεύσουν την Κύπρο μας!!!

Έτσι, οι διεθνείς μπαρμπέρηδες, κούρεψαν τις καταθέσεις των Κυπριακών τραπεζών, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι: το σύνολο των καταθέσεων είναι δυσανάλογο με το ΑΕΠ της Κύπρου και επίσης ότι: το ιδιωτικό χρέος των επιχειρήσεων, των τραπεζών και των νοικοκυριών στην Κυπριακή δημοκρατία, ανέρχεται στο 300% του ΑΕΠ της.

Όμως, οι διεθνείς μπαρμπέρηδες, ξέχασαν… να κουρέψουν και τις καταθέσεις των τραπεζών του Λουξεμβούργου, όπου το σύνολο των καταθέσεων είναι υπερβολικά δυσανάλογο με το ΑΕΠ του Λουξεμβούργου και το ιδιωτικό χρέος των επιχειρήσεων, των τραπεζών και των νοικοκυριών στο κράτος του Λουξεμβούργου, ανέρχεται στο αστρονομικό ποσοστό, των τρισήμισυ χιλιάδες τοις εκατό (3.500%) του ΑΕΠ του!!!

Έχουμε λοιπόν, Αγαπητοί μου φίλοι, από τη μια μεριά την Κύπρο μας, με πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου, να της έχουν επιβάλει μνημόνιο εξαθλίωσης και κούρεμα καταθέσεων και από την άλλη μεριά, το κράτος του Λουξεμβούργου με ανύπαρκτα κοιτάσματα φυσικού αερίου και με ιδιωτικό χρέος 3.500% του ΑΕΠ του, να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των διεθνών αγορών και να βαθμολογείται η οικονομία του με ΑΑΑ!!!

Αυτή η ευνοϊκή μεταχείριση προς το κράτος του Λουξεμβούργου, οφείλεται στο εξής γεγονός: Οι διεθνείς γύπες της Παγκοσμιοποίησης, έχουν δημιουργήσει ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΚΡΑΤΩΝ με απεριόριστη ασυλία, όπου για κάθε έκνομη πράξη τους, (ξέπλυμα μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή, κερδοσκοπία, κ.λ.π.) κάνουν τα στραβά μάτια!!!

Σ’ αυτό ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ της απεριόριστης ασυλίας, ανήκει και το Λουξεμβούργο, το κράτος του γνωστού σε όλους μας, Ζαν – Κλόντ Γιούνκερ, ο οποίος σήμερα ηγείται της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και ο οποίος διετέλεσε επί μακρόν, πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.

Προφανώς σ’ αυτό το ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, δεν ανήκει ούτε η Κύπρος μας ούτε η Ελλάδα μας, γι΄ αυτό λεηλατήθηκαν τόσο βάναυσα και δεν ξέρουμε πόσο θα λεηλατηθούν ακόμη!!!

Κλείνοντας την αναφορά μου, στην ηρωική Κύπρο μας, θέλω να τονίσω τα εξής:

Το μνημόνιο εξαθλίωσης που εφαρμόστηκε στην Κύπρο, αποβλέπει στην μείωση των αντιστάσεων εκ μέρους του λαού της και την επιβολή ενός σχεδίου Ανάν Νου 2 με ταυτόχρονη υφαρπαγή των πλούσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου από την Αμερική και την Τουρκία!!!

Το δε κούρεμα των καταθέσεων στις Κυπριακές τράπεζες είχε στόχο, να στρέψει τις καταθέσεις των πλούσιων Ρώσων υπηκόων και όχι μόνο, προς τις τράπεζες της Γερμανίας και του Λουξεμβούργου!!!

Και τώρα, Αγαπητοί μου φίλοι, ας έλθουμε να δούμε την άνευ προηγουμένου, φρικιαστική λεηλασία, που προκάλεσαν στην ευλογημένη μας χώρα, το δίδυμο Μέρκελ – Σόϊμπλε, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), κατά την χρονική περίοδο 2010 – 2014.

Στο χρονικό διάστημα 2010 – 2014, οι παραπάνω γύπες της παγκοσμιοποίησης, έδωσαν εντολή στους τότε μνημονιακούς πρωθυπουργούς της χώρας μας, να εφαρμόσουν το πιο στυγνό, το πιο ανελέητο και το πιο βάρβαρο οικονομικό πρόγραμμα, γνωστό στους οικονομικούς κύκλους, ως το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ!!!

Έτσι, στο χρονικό διάστημα 2010 – 2014 υπέστησαν ληστρικές μειώσεις, οι μισθοί και οι συντάξεις (τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα) και ταυτόχρονα επιβλήθηκαν πάσης μορφής χαράτσια και αυξήσεις σε άμεσους και έμμεσους φόρους, αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (Μ.Μ.Μ.), στα διόδια των Εθνικών οδών και στις τιμές των βασικών αγαθών !!!

Αυτή η ληστρική επιδρομή της ΤΡΟΪΚΑΣ κατά του εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών, επέφερε τις παρακάτω καταστροφές και ζημιές στην Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία:

1.   Στη χρονική περίοδο 2010 – 2014, καταληστεύθηκαν από τα εισοδήματα των Ελλήνων καταναλωτών 75 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία στερήθηκε η εγχώρια αγορά!!!

2.   Εξήμισυ (6,5) εκατομμύρια Έλληνες, από το σύνολο των ένδεκα (11) εκατομμυρίων ζουν στο όριο της φτώχειας ή κάτω απ’ αυτό (σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Ελληνικής Βουλής)

3.   Εξακόσιες πενήντα χιλιάδες (650.000) μαθητές σχολείων υποσιτίζονται!

4.   Τριακόσιες χιλιάδες οικογένειες (300.000) σε όλη την Ελλάδα δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα!

5.   Τριακόσιες χιλιάδες (300.000) μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στο διάστημα 2010 – 2014 έχουν βάλει λουκέτο και άλλες εκατοντάδες χιλιάδες βρίσκονται στα όρια της πτώχευσης, εξ΄ αιτίας της ολοσχερούς ‘’κατεδάφισης’’ της εγχώριας ζήτησης!

6.   Η εφαρμογή του ανθρωποκτόνου ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ κατά την περίοδο 2010 – 2014, δημιούργησε παρατεταμένη ύφεση, μείωση του ΑΕΠ κατά 25% (ποσοστό πρωτοφανές σε καιρό ειρήνης), κατακόρυφη πτώση (έως και 70%) της αξίας τόσο της δημόσιας όσο και της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας, καθώς και δραματική κατακρήμνιση των αξιών του Χρηματιστηρίου !!!

7.   Εργασιακό μεσαίωνα στον ιδιωτικό τομέα, με πολύ φθηνά εργατικά χέρια, με πολύ φθηνούς επιστήμονες, με μαύρη εργασία, με εκτεταμένη ημιαπασχόληση και με ατομικές εργασιακές συμβάσεις!!!

8.   Οι άνεργοι στη χώρα μας, έχουν φθάσει στο 1,5 εκατομμύριο, από 320.000 που ήταν προ της κρίσης και η ανεργία στους νέους μας, έχει αναρριχηθεί στο 60% (δηλαδή στους κάθε δέκα (10) νέους μας, οι έξι (6) είναι χωρίς δουλειά!!!

9.   Φυγή στο εξωτερικό, εκατοντάδων χιλιάδων νέων μας, με λαμπρές σπουδές, οπότε με αυτό τον τρόπο, χάνεται το πιο εκλεκτό παραγωγικό δυναμικό της χώρας μας !!

10.       Κατάρρευση του ασφαλιστικού μας συστήματος, όταν από τα 2,5 εκατομμύρια εργαζομένων, με μειωμένες τις εισφορές τους, προς τα ασφαλιστικά ταμεία (εξ’ αιτίας της μείωσης των μισθών τους και της εκτεταμένης ημιαπασχόλησης) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, 2,7 εκατομμύρια συνταξιούχοι !!!

11.       Πλήρης εγκατάλειψης των Ελληνικών πολύτεκνων οικογενειών, με την κατάργηση όλων των φοροελαφρύνσεων τους και αντ’ αυτών χορήγηση ενός πενιχρότατου επιδόματος τέκνων, υπό μορφή φιλοδωρήματος !!!

12.       Πλήρης διάλυσης του χώρου της υγείας και της παιδείας!!!

13.       Δραματική υποχρηματοδότηση των Ενόπλων δυνάμεων και μισθολογικός εμπαιγμός των Αξιωματικών και Υπαξιωματικών, του ευαίσθητου αυτού χώρου !!!

14.       Κατάρρευση όλου του Παραγωγικού ιστού της χώρας μας, με μοναδική εξαίρεση, τον τομέα του Τουρισμού όπου οι πελάτες του, είναι ΞΕΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ !!!

15.       6.500 αυτοκτονίες Ελλήνων συμπολιτών μας, εξ’ αιτίας των συμφορών, που προκάλεσε, η μνημονιακή λαίλαπα!!!

Αξιαγάπητοι φίλοι μου!

Για τις παραπάνω οικονομικές καταστροφές, ληστρικές λεηλασίες, κοινωνικές εξαθλιώσεις εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, ζημιές από το κλείσιμο εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και υπολειτουργία όλων των άλλων επιχειρήσεων, διαφυγόντα κέρδη απ το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας  (Ελληνικού, Αστέρα Βουλιαγμένης κ.λ.π.), ο επίτιμος καθηγητής Οικονομίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κος Νικόλαος Δεβλετόγλου σε άρθρο του, προτείνει τα εξής: Η Νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, να επιδιώξει επειγόντως τη σύσταση Διεθνούς Συνόδου Αποτίμησης, των εν λόγω ζημιών που προκλήθηκαν στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία !!!

Η σύγκλιση μιας τέτοιας Διεθνούς Συνόδου Αποτίμησης των ζημιών, είναι ΕΦΙΚΤΗ, σύμφωνα πάντα με τον καθηγητή Οικονομίας, κον Δεβλέτογλου.  Διότι, στην εν λόγω Σύνοδο, μπορεί να συμμετάσχουν, αναγνωρισμένοι, ανά τον κόσμο οίκοι λογιστικών αξιολογήσεων και αποτιμήσεων, που διαθέτουν προωθημένες στατιστικές μεθόδους !!!

Και ο καθηγητής Οικονομίας κος Δεβλέτογλου, καταλήγει ως εξής, στο άρθρο του:

«Εάν από το συνολικό δημόσιο χρέος της Ελλάδας (το οποίο ανέρχεται σήμερα στα 320 δισεκατομμύρια ευρώ) αφαιρέσουμε το ποσό όλων των ζημιών που προκλήθηκαν στην οικονομία μας και στην κοινωνία μας, από τις αδόκιμες και ζημιογόνες – πρωτοβουλίες της Τρόϊκας κατά την κρίσιμη περίοδο 2010 – 2014, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 150 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!».

         Αυτές λοιπόν, όλες τις σημαντικές επισημάνσεις του καθηγητή κου Δεβλέτογλου, εάν τις λάβει σοβαρά υπόψη της η Νέα Κυβέρνηση και προχωρήσει άμεσα στη σύγκλιση Διεθνούς Συνόδου, για να αποτιμηθούν όλες οι ζημιές, που προκάλεσε η εισβολή του Δ.Ν.Τ. στη χώρα μας, τότε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ θα έχει ένα ισχυρότατο χαρτί, απέναντι στους εκπροσώπους της Τρόϊκας, που κατά την ταπεινή μου άποψη, θα τους αναγκάσει να βάλουν πολύ – πολύ νερό στο κρασί τους !!!

 

Φίλοι μου, Αγαπητοί,

Με όσα, σας ανέπτυξα παραπάνω, πολλοί από εσάς θα διερωτηθείτε, γιατί τέτοιο μένος, γιατί, τέτοια εγκληματική δημοσιονομική προσαρμογή και οικονομική καταστροφή σε βάρος του Ελληνικού λαού, από το δίδυμο Μέρκελ – Σόϊμπλε;

Μήπως η κυρία Μέρκελ και ο κύριος Σόϊμπλε έχουν απωθημένα εναντίον των Ελλήνων από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου οι ηρωικοί Έλληνες του 1940, κατάφεραν να καθυστερήσουν το τρίτο (Γ’) Ράιχ, στην σχιζοφρενή επέλασή του;

Όχι, φίλοι μου!

Αυτό, το εγκληματικό δίδυμο των λαών της Νότιας Ευρώπης, δεν έχει τέτοια απωθημένα !!

Για άλλα πράγματα νοιάζεται ! Και πιο συγκεκριμένα: Νοιάζεται πως θα αυξήσει τα πλούτη της Αυτοκρατορίας που διοικεί!!, αδιαφορώντας για το κακό, τη δυστυχία και την εξαθλίωση που θα προκαλέσει στους λαούς των αδύναμων οικονομικά κρατών της Ευρώπης !!!

Έτσι, στην ευλογημένη μας χώρα, που διαθέτει αμύθητο πλούτο (υπόγειο και επίγειο), το δίδυμο: Μέρκελ – Σόϊμπλε, βρήκε την ευκαιρία να γεμίσει τα αμπάρια της Αυτοκρατορίας του, μιμούμενο τον άφρονα πλούσιο του Ευαγγελίου.

Και αυτό, το ‘’φοβερό δίδυμο’’ : Μέρκελ – Σόϊμπλε μαζί με το ΔΝΤ, ενω την Κύπρο μας τη ‘’δολοφόνησαν’’ οικονομικά, με δυο εγκληματικά κτυπήματα, το κούρεμα καταθέσεων και το μνημόνιο εξαθλίωσης (δια τους λόγους που παραπάνω σας ανέλυσα) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, που δεν έχει εισροή καταθέσεων στις τράπεζες της, από ρώσους μεγιστάνες και άλλους μεγιστάνες της υφηλίου, ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ και την κατέστρεψαν οικονομικά, με ένα μοναδικό κτύπημα: ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, εφαρμόζοντας ΤΑ ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ, ΤΑ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, υλοποιώντας έτσι τα ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΆ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, που είναι τα εξής:

ΠΡΩΤΟΝ: Να υφαρπάξουν αντί πινακίου φακής τόσο την ακίνητη δημόσια περιουσία (που ανέρχεται στα 300-400 δισεκατομμύρια ευρώ) όσο και την ιδιωτική ακίνητη περιουσία των Ελλήνων πολιτών  (που είναι απροσδιορίστου αμυθήτου αξίας!!!)

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Να υποκλέψουν το υπόγειο πλούτο της χώρας μας, με τα πολύ σημαντικά και σπουδαία ορυκτά (ζεόλιθο, ουράνιο, χρυσό κ.λ.π.) και με τους πλούσιους υδρογονάνθρακες που η αξία τους είναι υπερ – πολλαπλάσια του δημόσιου χρέους μας, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΣΝΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, όπου ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, την κατατάσσει ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (4η) ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ!!! (ΠΡΩΤΗ κατατάσσει τη Ρωσία, ΔΕΥΤΕΡΟ το Ιράν, ΤΡΙΤΟ το Κατάρ και ΤΕΤΑΡΤΗ την Ελλάδα μας).

Φίλοι μου! Αγαπημένοι!

Δείτε τώρα, πως οι διεθνείς γύπες και τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης υφαρπάζουν τη δημόσια και ιδιωτική ακίνητη περιουσία, αντί πενιχρότατου τιμήματος.

Δια του ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ εκμηδένισαν την αγοραστική δύναμη του Έλληνα καταναλωτή, ‘’κατεδάφισαν’’ την εγχώρια ζήτηση, δημιουργώντας έτσι παρατεταμένη ύφεση!!, η οποία οδήγησε σε κατακόρυφη πτώση έως και 70% τις αξίες της ακίνητης περιουσίας (δημόσιας και ιδιωτικής), καθώς και στην κατακρήμνιση των αξιών του Χρηματιστηρίου (όπου οι πιο πολλές μετοχές βρίσκονται σε κατάσταση εξαέρωσης!!)

Και μετά απ’ όλα αυτά, ο Κύριος Σόϊμπλε, έδινε εντολή στους τότε μνημονιακούς πρωθυπουργούς της χώρας μας, να κάνουν ‘’μεταρρυθμίσεις’’, να κάνουν ιδιωτικοποιήσεις, τουτέστιν ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, δια της μεθόδου των χαμηλών αξιών!!!

Σας θυμίζω φίλοι μου, ότι: Η απείρου κάλους χερσόνησος του Αστέρα Βουλιαγμένης, με μόνο μια πράξη, την πράξη του πολλαπλασιασμού (όπου πολλαπλασιάζοντας τον αριθμό των μετοχών του Αστέρα Βουλιαγμένης επί την χαμηλή τιμή, της μιας μετοχής) ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ αντί του ευτελούς τιμήματος των 400 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Επίσης σας θυμίζω ότι, το Ελληνικό ξεπουλήθηκε δια της μεθόδου των χαμηλών αξιών με το πενιχρό ποσό των 900 εκατομμυρίων ευρώ (όταν τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ που υπάρχουν μέσα στο χώρο του Ελληνικού, για την κατασκευή τους, κόστισαν στο Ελληνικό δημόσιο, 450 εκατομμύρια ευρώ!!!).

Συγχρόνως ο κύριος Σόϊμπλε, προτρέπει τους Γερμανούς συμπατριώτες του, να τρέξουν στην πανέμορφη χώρα μας, για να αγοράσουν κάθε είδους ακίνητα (βίλες, οικόπεδα κ.λ.π.) στα ονειρεμένα νησιά μας και σε ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ !!!

Κοντά στο αδηφάγο δίδυμο: Μέρκελ – Σόϊμπλε και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ, εις βάρος των εξαθλιωμένων Ελλήνων πολιτών με τον εξής τρόπο:

Η κατά τα άλλα σοβαρή και αξιόπιστος Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αγοράζει από την δευτερογενή αγορά Ελληνικά ομόλογα αντί ευτελούς αξίας που αντιστοιχούν στο 40% - 60% της ονομαστικής  αξίας τους και όταν λήγουν  απαιτεί από τους δύστυχους Έλληνες να την πληρώσουν στο 100% της ονομαστικής τους, αξίας!!! (η κερδοσκοπία σ’ όλο το μεγαλείο της !!!).

Αξιολάτρευτοι, φίλοι μου !

Εκεί που έχουν ποντάρει όλα τα λεφτά τους οι γύπες της Παγκοσμιοποίησης, είναι ο αμύθητος υπόγειος πλούτος μας!!!.

Για να πετύχουν δε, την εύκολη υφαρπαγή του, σκόπιμα μας προκάλεσαν τέτοια μεγάλη οικονομική καταστροφή, σκόπιμα εξαθλίωσαν το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού και θα επιδιώξουν περισσότερο ακόμη να τον εξαθλιώσουν για να μειώσουν τις αντιστάσεις του λαού μας.

Εάν πραγματικά, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), η κυρία Μέρκελ και ο κύριος  Σόϊμπλε ήθελαν να εξυγιάνουν την οικονομία μας, η οποία είχε σοβαρό δημοσιονομικό πρόβλημα, θα προχωρούσαν ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, αφήνοντας ανέπαφο ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ο οποίος ιδιωτικός τομέας το 2010, παρουσίαζε μια πολύ καλή ικανοποιητική εικόνα, αφού το ιδιωτικό χρέος των επιχειρήσεων και των τραπεζών στην Ελλάδα, σε ποσοστό επί του ΑΕΠ, ήταν πολύ μικρότερο από τα μέσο ευρωπαϊκό ιδιωτικό χρέος των επιχειρήσεων και τραπεζών!!!

Όμως, αντί μιας τέτοιας δημοσιονομικής εξυγίανσης, οι γύπες της παγκοσμιοποίησης, για να φέρουν εις πέρας, ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, προχώρησαν και στον ιδιωτικό τομέα, σ’ ένα ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!!!, εφαρμόζοντας έτσι σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία το ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ!!!

Για να δείτε, φίλοι μου, ότι όλα αυτά  που σας αναπτύσσω, δεν είναι αποκυήματα μιας αρρωστημένης συνομωσιολογίας μου, αλλά γεγονότα, που δεν επιδέχονται καμμία αμφισβήτηση, σας παραθέτω τα παρακάτω αληθινά στοιχεία, τα οποία θα σας οδηγήσουν στο αβίαστο συμπέρασμα ότι: Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν ήλθε στην Ελλάδα για να εξυγιάνει την οικονομία της, αντίθετα ήλθε για να την καταστρέψει, υλοποιώντας έτσι τα υποχθόνια σχέδιά του !!!

Και ιδού τα αδιάσειστα στοιχεία:

Στη χώρα της Ιρλανδίας, όπου το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ (δηλαδή το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος) ανέρχεται στο υπερβολικό ποσοστό του 1.166% του ΑΕΠ της (ενώ στην Ελλάδα μας το εξωτερικό χρέος της ανέρχεται στο 333% του ΑΕΠ της), πήγε το  ΔΝΤ και εφάρμοσε μια ΗΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ!!!

Έτσι, δεν μείωσε ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ του ιρλανδού εργάτη που ήταν 1462 ευρώ (αντίθετα στην Ελλάδα, κατακρήμνισε ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ από τα 751 στα 586).

Με αυτή την ήπια δημοσιονομική προσαρμογή που έγινε στην Ιρλανδία κατά την μνημονιακή περίοδο, το ΑΕΠ της Ιρλανδίας δεν μειώθηκε, αντίθετα αυξήθηκε κατά 1,7% και ο κατώτατος μισθός στην Ιρλανδία διατηρήθηκε στα 1462 ευρώ!!!

Αντίθετα στην Ελλάδα μας, με ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, το ΑΕΠ ΤΗΣ, μειώθηκε κατά 25%, επίσης ο κατώτατος μισθός έπεσε στα 586 ευρώ και σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, εφαρμόσθηκε ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ.

Έτσι, με μια ήπια δημοσιονομική προσαρμογή στη χώρα της Ιρλανδίας, η οικονομία της εξυγιάνθηκε και η Ιρλανδία σήμερα είναι εκτός μνημονίου, έχει βγει στις αγορές και αναχρηματοδοτεί τις ανάγκες της!!! Την ίδια ήπια δημοσιονομική προσαρμογή εφάρμοσε το Δ.Ν.Τ. και στην Πορτογαλία, όπου το ΑΕΠ της, μειώθηκε μόνο κατά 1,7% και η Πορτογαλία σήμερα βρίσκεται κι’ αυτή εκτός μνημονίου και αναχρηματοδοτεί τις ανάγκες της, απ’ τις διεθνείς αγορές !!!

Ένα επιπλέον αξιοσημείωτο στοιχείο που χαρακτηρίζει τις χώρες της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας είναι το εξής:

Και οι δύο αυτές χώρες έχουν την ‘’τύχη’’ να μην έχουν ούτε μεγάλη ακίνητη δημόσια περιουσία, ούτε πλούσια κοιτάσματα Υδρογονανθράκων!!!

Αντίθετα, η Ελλάδα μας, έχει την ‘’ατυχία’’ να έχει και μεγάλη ακίνητη δημόσια περιουσία και πλούσια κοιτάσματα Υδρογονανθράκων!!!

Τώρα, φίλοι μου, με όσα σας ανέπτυξα παραπάνω είμαι βέβαιος ότι έχετε καταλάβει πλήρως, γιατί μια τόσο ιδιαίτερη και ευνοϊκή μεταχείριση προς τις χώρες της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας εκ μέρους του ΔΝΤ και μια τόσο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΦΗ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ σε βάρος την Ελληνικής Οικονομίας και Κοινωνίας !!!  

Αξιολάτρευτοι και Αξιαγάπητοι, φίλοι μου,

Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, με όση δύναμη διαθέτω μέσα μου θέλω να σας πω τα εξής:

Η ευλογημένη χώρα μας, έχει δεχθεί την πιο ύπουλη, την πιο βάρβαρη και την πιο καταστροφική, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!!!

Σκοπός των εισβολέων είναι η υφαρπαγή του αμύθητου πλούτου μας (επίγειου και υπόγειου).

Πρέπει, φίλοι μου, σ’ αυτήν την γκανγκστερική οικονομική επίθεση που έχει γίνει εις βάρος μας, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ!!!

Μια συγκυβέρνηση με κορμό το ένα ή το άλλο κόμμα ή μια μονοκομματική κυβέρνηση, δεν πρόκειται να φέρει κανένα αποτέλεσμα, μιας και ο ΕΧΘΡΟΣ που έχει εισβάλει στη χώρα μας, είναι αποφασισμένος, διότι διακυβεύονται γι’ αυτόν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Φίλοι μου

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, είναι οι κρισιμότερες εκλογές, απ’ όλες τις Βουλευτικές εκλογές που έγιναν μετά την μεταπολίτευση.

Σήμερα, φίλοι μου η χώρα μας βιώνει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!! Εξήμισυ (6,5) εκατομμύρια Έλληνες ζουν στο όριο της φτώχειας ή κάτω απ’ αυτό.

Έτσι, λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι, σ’ αυτές τις βουλευτικές εκλογές, που είναι μεγίστης Εθνικής σημασίας, η συμμετοχή όλων μας, είναι Πατριωτικό μας καθήκον!!!

Ιδιαίτερα δε, η καθολική συμμετοχή της Ελληνικής νεολαίας μας, στην εκλογική διαδικασία, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις πολύ κρίσιμες εξελίξεις, για την χώρα μας!!!

Και την επομένη των εκλογών, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, να ξεσηκωθούμε στους δρόμους και με μια φωνή να βροντοφωνάξουμε προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!

ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!

ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!

ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

                                 

   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.