Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!


 
                                               Γράφει:

                                                  Ο Θανάσης Τσόκας

                                                       Μαθηματικός – Ερευνητής

                                                  e-mail: tsokasmath@gmail.com

Φίλοι μου Αγαπημένοι!

Πολλοί από εσάς, βλέποντας τον τίτλο του άρθρου μου (πριν προχωρήσετε στην ανάγνωση του) πιθανόν να κάνετε (και σας δικαιολογώ απόλυτα), τις παρακάτω σκέψεις:

Ο γράφων, το εν λόγω άρθρο:

·       ή είναι ένας φανατικός Νεοδημοκράτης που με αυτήν τη δημόσια παρέμβαση του, επιδιώκει να τακτοποιήσει, τα του οίκου τους:

·       ή είναι ένας φανατικός πολιτικός φίλος του κυρίου Δημήτρη Αβραμόπουλου, που στοχεύει σ’ ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον, του εν λόγω ανδρός!

Σας διαβεβαιώνω, φίλοι μου, τιμίως και ειλικρινώς ότι, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ούτε το ένα, ούτε το άλλο!

Εξ’ άλλου, εάν προχωρήσετε στη μελέτη αυτού του άρθρου μου, θα διαπιστώσετε ότι άλλοι είναι οι λόγοι που με οδήγησαν στη συγγραφή ενός τέτοιου άρθρου!

Αυτούς τους λόγους, σας τους παραθέτω, ευθύς αμέσως:

Ο Πρωθυπουργός κύριος Τσίπρας, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κύριο Δημήτρη Αβραμόπουλο οι οποίες σχέσεις δεν καλλιεργήθηκαν πρόσφατα, αλλά χρονολογούνται από την εποχή, που ο κύριος Τσίπρας, βρισκόταν στα έδρανα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

·       Ποιος δεν θυμάται, φίλοι μου, την επίσκεψη του κυρίου Τσίπρα (ως Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης) στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο οποίο προΐστατο ο κύριος Αβραμόπουλος και η οποία επίσκεψη, διήρκεσε πάνω από 6 ώρες, όπου ο κύριος Τσίπρας ενημερώθηκε από τον Υπουργό Άμυνας κύριο Αβραμόπουλο, εφ’ όλων των θεμάτων και προβλημάτων του Υπουργείου του;

·       Ποιος δεν θυμάται, φίλοι μου, το διακαή πόθο του κυρίου Τσίπρα, να είναι υποψήφιος πρόεδρος Δημοκρατίας ο κύριος Αβραμόπουλος, ανεξάρτητα εάν αυτό δεν ευοδώθηκε, εξ’ αιτίας του βέτο, που έθεσε η αριστερή πτέρυγα του κυρίου Λαφαζάνη;

·       Ποιος δεν θυμάται φίλοι μου, την πρόσφατη συνάντηση του κυρίου Αβραμόπουλου (ως επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπεύθυνου σε μεταναστευτικά θέματα) με τον Πρωθυπουργό μας κύριο Τσίπρα, όπου ο κύριος Τσίπρας αποχαιρετώντας τον κύριο Αβραμόπουλο, χρησιμοποίηση τη λέξη: ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ;

Ένα ‘’ΜΟΥ’’, Αγαπητοί μου φίλοι στο τέλος ενός ονόματος, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!

Έτσι λοιπόν η συγκεκριμένη προσφώνηση ‘’ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ’’ του κυρίου Τσίπρα προς τον κύριο Αβραμόπουλο, μας δείχνει ότι:

ü  Οι δυο άνδρες έχουν μια βαθειά αλληλοεκτίμηση

ü  Οι δυο άνδρες έχουν μια αρμονική επικοινωνία μεταξύ τους

ü  Οι δυο άνδρες εμπιστεύονται στο μέγιστο βαθμό, ο ένας τον άλλο.

ü  Οι δυο άνδρες φαίνεται ότι έχουν την ίδια πολιτική ιδιοσυχνότητα, ανεξάρτητα εάν προέρχονται από δυο εντελώς αντίθετους πολιτικούς χώρους.

Συνεπώς οι δυο άνδρες, μπορούν να αποτελέσουν ένα ιδανικό πολιτικό δίδυμο σε μια Οικουμενική Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας με ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ τον κύριο Τσίπρα και ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΗ και ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ τον κύριο Αβραμόπουλο!!!

Σε μια τέτοια Οικουμενική Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, να συμμετέχουν ΟΛΑ τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, τα οποία έχουν ταχθεί υπέρ της παραμονής της χώρας μας, στην Ευρωζώνη.

Και αυτά τα κόμματα είναι: Ο ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κύριο Τσίπρα, η ΝΔ με επικεφαλής τον κύριο Αβραμόπουλο, το ΠΟΤΑΜΙ με επικεφαλής τον κύριο Θεοδωράκη, οι ΑΝΕΛ με επικεφαλής τον κύριο Καμμένο και το ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής την κυρία Φώφη Γεννηματά, για να υπάρχει έτσι και άρωμα  Γυναίκας στην ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

Επίσης, μια τέτοια Οικουμενική Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, πρέπει να συγκροτηθεί ΑΜΕΣΑ, για λόγους ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ !!!  

Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δίνει πολύ σκληρές μάχες, διεξάγοντας ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ άνισο και αδυσώπητο:

·       Με όλα τα γεράκια της Παγκοσμιοποίησης!

·       Με όλα τα ντόπια και ξένα οικονομικά συμφέροντα!

·       Με μια κραταιά Γερμανική αυτοκρατορία, που έχει Υπουργό Οικονομικών ένα αδίστακτο, στυγνό και ανάλγητο οικονομικό γεράκι, τον κύριο Σόϊμπλε.

Είναι λοιπόν συγκινητικές οι προσπάθειες, που καταβάλει η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, παλεύοντας με τα μεγαθήρια της Παγκοσμιοποίησης, όμως αυτές οι προσπάθειες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ να οδηγήσουν, σε μια ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΚΒΑΣΗ για τη χώρα μας !!!

Και οι λόγοι είναι οι εξής:

1.   Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια συντηρητική Ένωση με συντηρητικές στη συντριπτική πλειοψηφία τους, Κυβερνήσεις.

Έτσι λοιπόν όλες αυτές οι συντηρητικές κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (με επικεφαλής την κυβέρνηση της Κας Μέρκελ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του κυρίου Τσίπρα να βγει ΝΙΚΗΤΡΙΑ, μέσα από τις σκληρές διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και το Eurogroup, για τον εξής λόγο:  

Θέλουν να κλείσουν το δρόμο, στα άλλα αριστερά κόμματα (όπως το αριστερό κόμμα των Podemos στην Ισπανία), να ανέλθουν στην εξουσία!!!

Με άλλα λόγια Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόκκινο πανί, για την κυβέρνηση της κας Μέρκελ καθώς και για όλες τις συντηρητικές κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Γι’ αυτό, οι εν λόγω συντηρητικές κυβερνήσεις θα χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, ώστε Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, να αποτελέσει μια σύντομη αριστερή παρένθεση στη χώρα μας!!!

2.   Αγαπημένοι, φίλοι μου!

Δεν πρέπει να τρεφόμεθα με αυταπάτες, ότι δηλαδή ο κύριος Σόϊμπλε και η παρέα του, ενδιαφέρονται να εξυγιάνουν την Οικονομία μας!!!

Αντίθετα ο μοναδικός στόχος τους, είναι η υφαρπαγή του απέραντου πλούτου, που έχει η χώρα μας!!!

Μάλιστα, εκεί που έχουν ποντάρει όλα τα λεφτά τους, η κυρία Μέρκελ και ο κύριος Σόϊμπλε, είναι τα πλούσια κοιτάσματα των υδρογονανθράκων μας, τα οποία επί αιώνες καθεύδουν, κάτω από την Ελληνική Γη!!!

Πρέπει να γνωρίζετε, φίλοι μου ότι: Γερμανικό Ινστιτούτο γεωλογίας και φυσικών πόρων, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, την κατατάσσει στην τέταρτη (4)θέση στον κόσμο, με το περισσότερο φυσικό αέριο !!!

Επίσης πρέπει να λάβετε υπόψη σας, φίλοι μου, ότι η Γερμανία, δεν έχει υδρογονάνθρακες και ένα πολύ μεγάλο μέρος των ενεργειακών της αναγκών το καλύπτει με φυσικό αέριο από τη Ρωσία!!!

Έτσι, το δίδυμο Μέρκελ – Σόϊμπλε, επιδιώκει με κάθε μέσο, να καταστήσει την πανέμορφη Ελλάδα μας, ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ της Γερμανίας, να καταστήσει την Ελλάδα μας ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ και τους Έλληνες, εξαθλιωμένους πάροικους, οι οποίοι να δουλεύουν, αντί πινακίου φακής , για τα οικονομικά συμφέροντα, της κραταιάς Γερμανικής αυτοκρατορίας!!!

Αυτό λοιπόν το φοβερό δίδυμο, ο κύριος Σόϊμπλε και η κυρία Μέρκελ, θέλοντας να φέρουν εις πέρας τα δόλια σχέδια τους, σε βάρος μας, έχουν βάλει ως μοναδικό στόχο τους, να μας κρατήσουν με κάθε θυσία, ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, υπό τη ‘’σκέπη’’ της Γερμανικής Ευρώπης (αφού προηγουμένως έχουν ‘’φροντίσει’’ να καταστρέψουν ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!)

Αξιαγάπητοι φίλοι μου!

Εκεί που θα παιχτούν, οι μεγαλύτεροι πολιτικοί εκβιασμοί, εκεί που Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του κυρίου Τσίπρα, μπορεί να βρεθεί, σ’ ένα τεράστιο αδιέξοδο (σ’ ένα αληθινό Grexit), ΔΕΝ είναι ούτε το Eurogroup της 24ης Απριλίου 2015, ούτε το Eurogroup της 11ης Μαΐου 2015, αλλά η 30η Ιουνίου 2015, όπου λήγει η παράταση της δανειακής μας σύμβασης με τους 2 ευρωπαϊκούς θεσμούς (ΕΚΤ – ΕΕ) και η Ελλάδα, τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2015, έχει να αποπληρώσει δυο ομόλογα, προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), συνολικού ύψους 12 δισεκατομμυρίων ευρώ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ!!!

Έτσι, λοιπόν η μοναχική Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα τέλη του Ιουνίου 2015, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα τεράστιο αδιέξοδο, που θα την αναγκάσει ή να υπογράψει μια νέα δανειακή συμφωνία με τη Γερμανική Ευρώπη με όλα τα δυσάρεστα συνεπακόλουθα ή να θέσει τη νέα δανειακή συμφωνία σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ζητώντας την έγκρισή της ή την απόρριψη της, από τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό!

Στην περίπτωση όμως, που το αποτέλεσμα ενός τέτοιου σημαντικού ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ υψίστης Εθνικής σημασίας είναι απορριπτικό, θα οδηγηθούμε σε ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (μη δυνάμενοι να αποπληρώσουμε τα δυο ομόλογα προς την ΕΚΤ, συνολικού ύψους 12 δισεκατομμυρίων ευρώ).

Και μια ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, φίλοι μου (χωρίς ένα σχέδιο Β εκ μέρους της κυβέρνησης) θα είναι ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ, θα είναι ΕΝΑΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ, για την Εθνική μας Οικονομία!

Η επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα, μετά από μια ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και με ολόκληρο το παραγωγικό ιστό της χώρας μας, να βρίσκεται σε χειμέρια νάρκη (λόγω των μνημονίων) είναι ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!

Σε μια χρεοκοπημένη Ελλάδα, που η παραγωγή της, θα βρίσκεται σε πλήρη διάλυση, το εθνικό μας νόμισμα ( η δραχμή μας) θα υποτιμάται συνεχώς και αδιαλείπτως, σε σχέση με τα άλλα νομίσματα (ευρώ, δολάριο, γιέν, κ.λ.π.) με ρυθμούς αύξουσας γεωμετρικής προόδου!!!

Μπρος λοιπόν στο τεράστιο κίνδυνο, στη χώρα μας, μετά τον Ιούνιο του 2015, να επικρατήσουν ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, με ότι συνεπάγονται αυτές, είναι επιβεβλημένο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για λόγους ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ, να συγκροτηθεί ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ με τη σύνθεση, που πριν από λίγο σας περιέγραψα.

Δεν μπορεί να μιλάμε, φίλοι μου, για μια Οικουμενική Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, που θα περιλαμβάνει στη σύνθεση της, τον κύριο Σαμαρά και τον κύριο Βενιζέλο.

Το εν λόγω πολιτικό δίδυμο: Σαμαρά – Βενιζέλου, πρέπει κατά την ταπεινή μου άποψη, να σβήσει από το Ελληνικό Πολιτικό στερέωμα.

Οι καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές, που εφήρμοσε το εν λόγω πολιτικό δίδυμο, όταν βρισκόταν στην εξουσία, ικανοποιώντας έτσι, με τον πλέον δουλικό τρόπο, όλες τις εξωφρενικές απαιτήσεις των αδηφάγων και απάνθρωπων δανειστών μας, επέφεραν στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία ουκ ολίγα δεινά!!!

Έτσι, οι δυο εν λόγω πολιτικοί άνδρες, αποχωρώντας από την εξουσία, άφησαν πίσω τους:

·       1,5 εκατομμύριο ανέργους !

·       6,5 εκατομμύρια Έλληνες (από το σύνολο των 11 εκατομμυρίων), να ζουν στο όριο της φτώχειας ή κάτω απ’ αυτό (σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου προϋπολογισμού της Ελληνικής Βουλής

·       Ένα εφιαλτικό εργασιακό μεσαίωνα στον ιδιωτικό τομέα όπου επικρατεί πραγματική κόλαση, όπου υπάρχουν, μόνο φθηνά εργατικά χέρια και φθηνοί επιστήμονες, όπου οργιάζει η μαύρη εργασία (με 800.000 ανασφάλιστους εργαζόμενους, στους οποίους περιλαμβάνονται και οι μετανάστες που απασχολούνται σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες), όπου βασιλεύει η ημιαπασχόληση, όπου  έχουν καταργηθεί οι συλλογικές συμβάσεις και κυριαρχούν οι ατομικές, με αποικιακή προέλευση!!!

·       Εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν βάλει λουκέτο και να έχουν συμπαρασύρει στην ανεργία, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους!!!

·       Το σύνολο του παραγωγικού ιστού της χώρας μας να βρίσκεται σε ημιθανή κατάσταση, εξαιρουμένου του τουριστικού τομέα, που απευθύνεται σε ξένους υπηκόους.

·       Το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν μας (ΑΕΠ) να έχει υποστεί μείωση 25% (μείωση πρωτάκουστη σε καιρό ειρήνης!)

·       Τις αξίες της Δημόσιας και ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας καθώς και τις αξίες του χρηματιστηρίου μας, να έχουν κατακρημνιστεί στο σημείο Ναδίρ!!!

·       7.000 χιλιάδες αυτοκτονίες οικονομικά απελπισμένων Ελλήνων συμπατριωτών μας!!!

Φίλοι μου, Αγαπημένοι!

Μετά από όλα αυτά τα παραπάνω κοινωνικά και οικονομικά ερείπια, που άφησαν πίσω τους, οι δυο μνημονιακοί άνδρες: Σαμαράς και Βενιζέλος, ο πρώην Πρωθυπουργός κύριος Σαμαράς σε πρόσφατη δήλωση του, τόλμησε να πει τα εξής: ‘’Ότι χτίσαμε επί 2,5 χρόνια, τα γκρέμισε μέσα σε 1,5 μήνα η κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα’’.

Όμως, η απορία μου, φίλοι μου, από την εν λόγω σοκαριστική δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού Κυρίου Σαμαρά είναι η εξής:

Πως τολμάει και μιλάει ο κύριος Σαμαράς, ΓΙΑ  ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ, όταν ο ίδιος στα 2,5 χρόνια της διακυβέρνησης του, ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, όπου μέσα απ’ αυτά τα ερείπια, ξεπρόβαλε…ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΟΥ!!!

Έτσι λοιπόν η παρουσία του κυρίου Σαμαρά στο τιμόνι της Ν.Δ., κάνει κακό στο κόμμα του, αλλά πρωτίστως κάνει κακό στην ίδια μας, την Πατρίδα!!!

Διότι, οι καιροί απαιτούν, την άμεση συγκρότηση μιας Οικουμενικής Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, με την σύνθεση που παραπάνω σας περιέγραψα.

Εάν όμως, ο κύριος Σαμαράς, επιμένει να βρίσκεται γαντζωμένος στο τιμόνι της Ν.Δ. και να μην παραιτείται, τότε ο σχηματισμός μιας τέτοιας ιδανικής Οικουμενικής Κυβέρνησης, θα παραμείνει ένα όνειρο θερινής νυκτός!!!

Συνεπώς, η ευθύνη του πρώην Πρωθυπουργού κυρίου Σαμαρά απέναντι στην Πατρίδα, είναι τεράστια!!!

Γι’ αυτό, απ’ αυτό το δημόσιο βήμα του Διαδικτυακού μας, χώρου, ως ένας απλός Έλληνας πολίτης, που νοιάζεται για τον Ευλογημένο αυτό τόπο, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Κύριο Αντώνη Σαμαρά (Τον εγγονό της ηρωικής ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ) και του ζητώ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, να διευκολύνει με την παραίτησή του, το σχηματισμό αυτής της νέας Οικουμενικής κυβέρνησης!!!

Εάν όμως παρ’ ελπίδα ο κύριος Σαμαράς παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του, τότε το λόγο πρέπει να έχουν:

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κύριος Κώστας Καραμαλής (ο οποίος μας έχει δείξει τις πατριωτικές και Εθνικές ευαισθησίες του).

Καθώς και οι κ.κ. Βουλευτές, της ιστορικής αυτής Δημοκρατικής παράταξης, οι οποίοι να οδηγήσουν τον κύριο Σαμαρά, σε αναγκαστική παραίτηση!!!

Δεν πρέπει, φίλοι μου, επ’ ουδενί να φθάσουμε στα τέλη του Ιούνη του 2015, με τις πολιτικές μας, δυνάμεις, πολυδιασπασμένες και αλληλοσπαραζόμενες!!! 

Πρέπει, Αγαπημένοι μου φίλοι, να έχουμε πάντοτε κατά νουν ότι: Όποτε οι Έλληνες ήταν ενωμένοι και μονιασμένοι σαν μια γροθιά, έκαναν θαύματα!!!

Αντίθετα, όταν ήταν διχασμένοι και χωρισμένοι, στους μεν και στους δε, γνώρισαν μεγάλες ήττες και Εθνικές συμφορές!!!    

Επιβάλλεται λοιπόν εμείς, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με μια φωνή, να βροντοφωνάξουμε ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ της χώρας μας, τα παρακάτω:

ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!!!

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΠΟΥ ΝΑ ΟΜΟΙΑΖΕΙ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΤΟΥ 2004!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΚΑΤΑΝΙΚΗΣΤΕ!!!

ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.