Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ


 

                                                             Από το:

                                                             Θανάση Τσόκα

Μαθηματικό – Ερευνητή


 

Κυρία Καγκελάριος

Ως Έλλην πολίτης, σας δηλώνω, ρητά, κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι:

Μέσα στην συνείδησή μου, έχετε καταγραφεί στους εχθρούς της πατρίδας μου και οι λόγοι είναι οι κάτωθι:

Στο τέλος του 2009, η ευλογημένη μου χώρα, έφθασε στο χείλος της χρεοκοπίας!

Και πιο συγκεκριμένα:

Στο τέλος του 2009, δεν πτώχευσε Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ο οποίος παρά τα όποια προβλήματα του, είχε μια ικανοποιητική πορεία!)

Αυτός που έφθασε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, ήταν Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, με ένα τεράστιο έλλειμμα, το 2009, της τάξεως των 34 δισεκατομμυρίων ευρώ!!!

Αυτό σημαίνει ότι, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (δηλαδή ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ) το 2009, είχε ΕΣΟΔΑ Χ δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, του κράτους, το 2009 για τις εσωτερικές δημόσιες ανάγκες και τις εξωτερικές διεθνείς υποχρεώσεις του, ήταν Χ+34 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

Το δε ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους, στο τέλος του 2009, είχε φθάσει στο 120% του ΑΕΠ.

Αυτή η χρεοκοπία ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, δεν δυσκολεύομαι να σας πω, ότι οφείλεται σε ποσοστό 100%, σε ορισμένους κακούς, μα πάρα πολύ κακούς κυβερνήτες, που είχε η χώρα μου!

Αυτοί οι κακοί κυβερνήτες, νόμιζαν ότι, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ είναι δικό τους τσιφλίκι και έκαναν ότι ήθελαν!

·       Με τέτοιους κακούς κυβερνήτες, ζούσαν και βασίλευαν: οι παράνομοι διορισμοί στο Δημόσιο, η αναξιοκρατία, η ρουσφετολογία, η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, οι μίζες, τα φακελάκια, τα γρηγορόσημα και άλλα πολλά!

·       Με τέτοιους κακούς κυβερνήτες, η Δημόσια διοίκηση βρισκόταν σε πλήρη διάλυση, ο ελεγκτικός μηχανισμός ανύπαρκτος, με αποτέλεσμα η φοροδιαφυγή (αυτή η γάγγραινα της Εθνικής μας Οικονομίας) να πετάει... σε τεράστια ύψη!!!, μέχρι και σήμερα !!

·       Με τέτοιους κακούς κυβερνήτες, κάνανε τρελό πάρτυ..., οι μεγαλοεργολάβοι, οι ολιγάρχες και οι μεγαλοκαναλάρχες, με το δημόσιο χρήμα να ρέει άφθονο προς αυτούς!!!

·       Με  τέτοιους κακούς κυβερνήτες, κάνανε τρελό πάρτυ..., και δικές σας, Γερμανικές κατασκευαστικές εταιρείες (siemens και άλλες), μοιράζοντας μίζες προς κάθε κατεύθυνση και εξασφαλίζοντας έτσι, έργα δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ!!!

Ενδεικτικά σας αναφέρω, κυρία Καγκελάριος ότι, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ  1998 – 2003, τα εξοπλιστικά προγράμματα, του Υπουργείου Άμυνας μας, προς Γερμανικές εταιρείες, ανήλθαν στα 84 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του αρμόδιου Υπουργού, κύριου Καμμένου !!!

Με όλα αυτά και άλλα πολλά, που συνέβησαν στην ευλογημένη μου χώρα, φθάσαμε στην αποφράδα... Άνοιξη του 2010, όπου ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ αδυνατούσε να ανταποκριθεί, στις διεθνείς οικονομικές του, υποχρεώσεις.

Έτσι, αναγκαστήκαμε να προστρέξουμε προς εσάς, Αγαπητή κυρία Καγκελάριος και να σας ζητήσουμε την οικονομική σας βοήθεια, την οποίαν βεβαίως, δεν μας την αρνηθήκατε!!

Σπεύσατε μάλιστα και στείλατε τους τεχνοκράτες και των τριών θεσμών στη χώρα μας, πολύ γρήγορα, για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, όπως είπατε!!!

Δεν σας κρύβω, κυρία Καγκελάριος, ότι την ημέρα που οι τεχνοκράτες σας, πάτησαν το πόδι τους, στην πανέμορφη μας, Αθήνα, ΚΑΤΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ σκίρτησε μέσα μου!!!

Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ, ξεπρόβαλε μπροστά μου!!!

Αυτήν την ημέρα, μόνο αισιόδοξες σκέψεις έκανα!

Είπα στον εαυτό μου: ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, που δημιουργήθηκε, στηριγμένη πάνω στις έννοιες: ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΥ, δεν θα μας αφήσει αβοήθητους, δεν θα μας αδικήσει και δεν πρόκειται να μας κάνει κανένα κακό!!!

Δυστυχώς όμως οι αισιόδοξες αυτές σκέψεις μου, δεν κράτησαν για πολύ.

Γιατί οι απεσταλμένοι τεχνοκράτες σας, έχοντας πάρει προφανώς ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, τόσο από εσάς, όσο και από τους θεσμούς σας, άρχισαν να εφαρμόζουν σε βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας, ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, που στους οικονομικούς κύκλους είναι γνωστό με το όνομα: ‘’ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ’’.

ü  Με ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, που επί πέντε χρόνια το εφαρμόζετε στην πατρίδα μου:

ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ την Ελληνική κοινωνία και δημιουργήσατε τεράστια ανθρωπιστική κρίση, αφού οδηγήσατε 6,5 εκατομμύρια Έλληνες (από το σύνολο των 11 εκατομμυρίων), να ζουν στο όριο της φτώχειας ή κάτω απ’ αυτό!!!

ü   ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, που επί πέντε χρόνια το εφαρμόζετε στην πατρίδα μου:

ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ και αυτό ακόμη, το μη φτωχευμένο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, δημιουργώντας στο χώρο αυτό, μια απερίγραπτη εργασιακή κόλαση!!!

ü   Με ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, που επί πέντε χρόνια το εφαρμόζετε στην πατρίδα μου:

ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ τη ραχοκοκαλιά της Εθνικής μας οικονομίας, που είναι ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες απ’ αυτές σε οριστικό κλείσιμο!!!

ü   Με ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, φθάσατε τους άνεργους στη χώρα μου, στο 1,5 εκατομμύριο, από 340.000 που ήταν το 2009!!!

ü   Με ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, μέσα σε πέντε χρόνια, με τις ληστρικές μειώσεις μισθών και συντάξεων και τις εξωφρενικές υπερφορολογήσεις (άμεσες και έμμεσες) αφαιρέσατε από τις τσέπες των Ελλήνων καταναλωτών, 75 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

ü   Με ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, οι ζημιές που προκαλέσατε στην Ελληνική Οικονομία και κοινωνία τα τελευταία πέντε χρόνια, αποτιμώνται από το γνωστό οίκο Lazar, πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

ü   Με ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, που επί πέντε χρόνια το εφαρμόζετε στην πατρίδα μου, επτά χιλιάδες (7.000) απελπισμένοι οικονομικά συμπατριώτες μου, έδωσαν τέρμα στη ζωή τους!!!

Κυρία Καγκελάριος

Είμαι βαθειά πεπεισμένος ότι, αυτό το ανθρωποκτόνο ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, το εφαρμόσατε σκοπίμως και δολίως στην Ελληνική κοινωνία, για τους παρακάτω λόγους:

Επειδή γνωρίζετε ότι η ευλογημένη μου χώρα, διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτική και επειδή επίσης γνωρίζετε ότι: Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΘΗΤΟΣ, με πολύ σπουδαία ορυκτά (όσμιο, ζεόλιθο, ουράνιο, χρυσό κ.λ.π.) και πλούσιους υδρογονάνθρακες, ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, να εφαρμόσει το πιο στυγνό, το πιο ανελέητο και το πιο βάρβαρο οικονομικό πρόγραμμα, που δεν είναι άλλο παρά αυτό τούτο, το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ!!!

Έτσι, ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ, κυρία Καγκελάριος, εκμηδενίσατε την αγοραστική δύναμη του Έλληνα καταναλωτή, ‘’κατεδαφίσατε’’ την εγχώρια ζήτηση, δημιουργήσατε παρατεταμένη ύφεση, οδηγήσατε σε κατακόρυφη πτώση έως και 70% τις αξίες της ακίνητης περιουσίας (δημόσιας και ιδιωτικής) και κατακρημνίσατε τις αξίες του χρηματιστηρίου, οδηγώντας τις περισσότερες μετοχές σε κατάσταση εξαέρωσης!!!

Και μετά απ’ όλα αυτά, υποχρεώσατε τους τότε μνημονιακούς πρωθυπουργούς της χώρας μου, να κάνουν ‘’μεταρρυθμίσεις’’ να κάνουν ιδιωτικοποιήσεις, τουτέστιν ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, δια της μεθόδου των χαμηλών αξιών, αντί πινακίου φακής!!!

Το ίδιο ακριβώς κάνετε και σήμερα, στον τομέα των Ελληνικών ιδιωτικοποιήσεων, για να βάλετε στο χέρι, τα καλύτερα φιλέτα, του Ελληνικού Δημοσίου!!!

Δίνεται εντολή στον Πρωθυπουργό κύριο Τσίπρα να προχωρήσει σε γρήγορες και άμεσες ιδιωτικοποιήσεις.

·       Του ζητάτε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να ιδιωτικοποιήσει τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια (γιατί φλέγεται να τα αποκτήσει κρατική Γερμανική αεροπορική εταιρεία, αντί πενιχρότατου τιμήματος!!!)

·       Του ζητάτε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να ιδιωτικοποιήσει το ΑΔΜΗΕ (θυγατρική της ΔΕΗ) που διαχειρίζεται τα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας!!!

·       Του ζητάτε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να ιδιωτικοποιήσει το 30% της ΔΕΗ, το οποίο με νόμο η προηγούμενη κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά, είχε αποφασίσει ότι θα το υλοποιήσει.

·       Του ζητάτε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να ιδιωτικοποιήσει τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) και τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

·       Του ζητάτε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να προχωρήσει και σε άλλες πολλές – πολλές ιδιωτικοποιήσεις, τώρα που το έδαφος είναι πρόσφορο, τώρα που οι αξίες έχουν κατακρημνιστεί (λόγω της παρατεταμένης ύφεσης), τώρα που οι περισσότερες μετοχές του χρηματιστηρίου, έχουν καταβυθιστεί !!!

Στο σημείο αυτό, κυρία Καγκελάριος, θέλω να σας επισημάνω, κάτι πολύ σημαντικό. 

Στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία, εφαρμόσατε και εκεί μνημόνια.

Επειδή όμως αυτές οι δυο χώρες, δεν έχουν, ούτε μεγάλη Δημόσια περιουσία, ούτε πλούσιους υδρογονάνθρακες, εκεί δεν σας χρειάστηκε η εφαρμογή ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΟΚ, εκεί προχωρήσατε σε ΗΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ, εκεί εξυγιάνατε τις οικονομίες τους και βγάλατε έτσι τις δυο χώρες στις διεθνείς αγορές!!!

Αντίθετα στη χώρα μου, που διαθέτει μεγάλη Δημόσια ακίνητη περιουσία και αμύθητο υπόγειο πλούτο, εφαρμόσατε ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ και καταστρέψατε την εθνική μας οικονομία, με ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ, να εκτοξεύεται στο 180% του ΑΕΠ, από 120% που ήταν στο τέλος του 2009 !!! Και την Ελληνική κοινωνία, να υποφέρει τα πάνδεινα !!!

Κυρία Καγκελάριος

Θα ένιωθα απέραντη ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό σας και θα σας είχα κατατάξει στη συνείδησή μου, στους μεγαλύτερους ευεργέτες της πατρίδας μου, εάν αντί ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ με τα ανελέητα, απάνθρωπα και καταστροφικά υφεσιακά μέτρα, ακολουθούσατε στη χώρα μου, ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ, το δρόμο της ανάπτυξης και της ανάκαμψης της οικονομίας μας, εφαρμόζοντας τα παρακάτω μέτρα:

1.   Από την πρώτη μέρα, που πάτησαν το πόδι τους, οι τεχνοκράτες σας στην χώρα μου, να τους είχατε δώσει, ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΝΤΟΛΗ, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, να έχουν φτιάξει, ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ, που θα εκινούντο καθημερινώς, στις πόλεις, στα χωριά, στους κάμπους και τους αγρούς, στους Εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΟ, τους πολύ αυστηρούς νόμους (αμερικάνικης κοπής), θα έσπερναν το φόβο και τον τρόμο, σε κάθε φοροφυγάδα !!! (μικρό ή μεγάλο).

Με ένα τέτοιο ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, κυρία Καγκελάριος, το Ελληνικό κράτος θα είχε επί πλέον ετήσια έσοδα, πάνω από 20 δισεκατομμύρια ευρώ και με αυτό τον τρόπο δεν θα είχατε προχωρήσει σε καμία μείωση μισθών και συντάξεων !!!

2.   Από την πρώτη μέρα που πάτησαν το πόδι τους, οι τεχνοκράτες σας, στη χώρα μου, να τους είχατε δώσει ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΝΤΟΛΗ  μέσα σε ελάχιστο χρόνο, να δημιουργούσαν μια Ελληνική Δημόσια Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΔΑΤ).

3.   Στο Χρηματοφυλάκιο της ΕΔΑΤ να είχατε εκχωρήσει μεγάλο μέρος της ακίνητης δημόσιας περιουσίας ως εχέγγυο, στις αναζητήσεις (της τράπεζας) κεφαλαίων, από τις διεθνείς αγορές.

4.   Η ΕΔΑΤ να ήταν μη κερδοσκοπική τράπεζα. Στόχος της να ήταν η ανάπτυξη και να χορηγούσε χαμηλότοκα δάνεια προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και νέους επιχειρηματίες, δίνοντας έμφαση, στην χρηματοδότηση νέων παραγωγικών μονάδων (εξαγωγικού χαρακτήρα), που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα. Επίσης το κράτος θα μπορούσε να συνάψει χαμηλότοκα δάνεια με την ΕΔΑΤ, τα οποία θα προορίζονταν για την εκτέλεση δημόσιων έργων.

5.   Κάθε έτος, η διοίκηση της ΕΔΑΤ, θα έστελνε στη Βουλή ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ και το φάκελο με όλες τις χρηματοληπτικές δραστηριότητες της ΕΔΑΤ (λήψη δανείων – χορηγήσεις δανείων), ο δε φάκελος, να ελεγχόταν από διακομματική επιτροπή της Βουλής, για να εκλείψουν τα φαινόμενα των θαλασσοδανείων !!! και παράνομων δανείων !!!

6.   Τα κεφάλαια της ΕΔΑΤ θα προέρχονταν από τις παρακάτω πηγές:

Η ΕΔΑΤ θα μπορούσε να αναζητήσει κεφάλαια (δάνεια) από τις διεθνείς αγορές και από την ΕΚΤ, με εχέγγυο το τμήμα της ακίνητης δημόσιας περιουσίας, που θα της είχε εκχωρηθεί.

Επίσης μια άλλη πλούσια πηγή, που μπορούσε να αντλήσει κεφάλαια η ΕΔΑΤ, είναι το τμήμα εκείνο των Ελλήνων πολιτών που με το Α ή το Β τρόπο έχουν τεράστιες καταθέσεις σε Ελληνικές Τράπεζες και κυρίως σε τράπεζας του εξωτερικού.

Η άντληση κεφαλαίων της ΕΔΑΤ από τις εν λόγω καταθέσεις να γινόταν ως εξής:

Κάθε έγγαμος Έλληνας πολίτης, που οι συνολικές καταθέσεις (αυτού και των μελών της οικογένειάς του) τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ξεπερνούσαν τις 500.000 ευρώ, θα υποχρεωνόταν σε ΜΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ στην Ελληνική Δημόσια Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΔΑΤ), ΣΕ ΠΟΣΟ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟ 20% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΑΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

7.   Θα ένιωθα απέραντη ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό σας και θα σας είχα κατατάξει στη συνείδησή μου, στους μεγαλύτερους ευεργέτες της πατρίδας μου όταν ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ στο χρηματοφυλάκιο της ΕΔΑΤ, προήρχοντο από το Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο, που από το 1940 ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ !!!

Σας θυμίζω, κυρία Καγκελάριος ότι:

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ (και δεν τα έχει αποπληρώσει) ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ !!

Αγαπητή κυρία Καγκελάριος,

Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, προς το αξιοσέβαστο πρόσωπο σας, σας δηλώνω με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο, αυτά τα τελευταία:

Αφού για την Αγαπημένη μου Πατρίδα, ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ (όπως παραπάνω σας παρουσίασα) ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ (με τα φρικτά υφεσιακά μέτρα) ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΤΙ: ΚΑΤΑΠΝΙΓΟΜΑΙ, από τα αισθήματα, της οργής, του θυμού, της θλίψης και της αγανάκτησης ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ... τα οποία έχετε καταστρώσει σ’ αυτήν την πανέμορφη χώρα μου, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ, από το πώς, η δική σας χώρα, θα κάνει πολλές – πολλές επενδύσεις ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ (με μισθούς και μεροκάματα πείνας) και από το πώς, η δική σας χώρα, θα υφαρπάξει το αμυθήτου αξίας επίγειο και υπόγειο πλούτο μας, ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Τέλος, κυρία Καγκελάριος,

ΘΛΙΒΟΜΑΙ, ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, ΘΥΜΩΝΩ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΩ όταν βλέπω ότι, επιδιώκετε να καταστήσετε την πανέμορφη Ελλάδα μας, ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ της Γερμανίας, όταν επιδιώκετε να καταστήσετε την Ελλάδα μας ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ και τους Έλληνες, εξαθλιωμένους πάροικους οι οποίοι να δουλεύουν, αντί πινακίου φακής για τα οικονομικά συμφέροντα της κραταιάς Γερμανικής αυτοκρατορίας σας !

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

Γιατί ο κάθε υπερήφανος Έλληνας, σας απαντάει με τη φράση:

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΣΑΣ !!!         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.