Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!


 

                                                       Γράφει:

                                                           Ο Θανάσης Τσόκας

                                                          Μαθηματικός – Ερευνητής


 

Αγαπητοί μου φίλοι

Μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, από την 5η Ιουλίου 2015 (όπου έγινε το Δημοψήφισμα για τα μέτρα των θεσμών), μέχρι την 20η Σεπτεμβρίου 2015 (όπου πραγματοποιήθηκαν οι Εθνικές Βουλευτικές εκλογές) είδαμε να ξετυλίγεται μπροστά μας, το εξής παράδοξο Κοινωνικοπολιτικό γεγονός:

Στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, ο Ελληνικός λαός, είπε ένα μεγάλο βροντερό ΟΧΙ με ποσοστό 62%, στα σκληρά μέτρα των θεσμών!!! Είπε όχι, σε ένα άλλο επαχθές και καταστροφικό μνημόνιο!!!!

Στις Εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ (αλλά με μια απίστευτη ΑΠΟΧΗ, που αγγίζει το 50% του εκλογικού σώματος) είπε ΝΑΙ, στην πρωθυπουργοποίηση του κυρίου Τσίπρα, παρά το γεγονός ότι ο κύριος Τσίπρας, του έφερε και του φόρτωσε στις πλάτες του, ένα απάνθρωπο, ένα εφιαλτικό μνημόνιο, αποικιακής μορφής!!!

Αυτό λοιπόν το παράδοξο κοινωνικοπολιτικό γεγονός, θα προσπαθήσει η ταπεινότητά μου, να το ερμηνεύσει και να κατονομάσει τα αίτια, που οδήγησαν το εκλογικό σώμα σε μια τέτοια παραδοξότητα και σε μια τέτοια απίστευτη αποχή!!!

Τέλος, από τα χείλη, του γράφοντας αυτό το άρθρο, θα ειπωθούν ορισμένες πικρές αλήθειες, οι οποίες θέλω να πιστεύω ότι, θα αναταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα της Ελληνικής Κοινωνίας και θα προβληματίσουν, τόσο την πνευματική όσο και τη θρησκευτική ηγεσία, αυτού του ευλογημένου τόπου!!!

Όλα δε αυτά, που σας ανήγγειλα παραπάνω, τα παραθέτω με αναλυτικό τρόπο, στις παρακάτω γραμμές.

Φίλοι μου

·       Εδώ και πολλές δεκαετίες, το πολιτικό–οικονομικό κατεστημένο, θέλει τους Έλληνες πολίτες, να συμπεριφέρονται σαν μάζες

Έτσι ΦΡΟΝΤΙΣΕ... τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (όπου εκεί, οικοδομείται και ολοκληρώνεται η προσωπικότητα των νέων μας) ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ώστε οι μαθητές μας, να οδηγούνται σε μια στείρα και μηχανική απομνημόνευση των γνώσεων, να οδηγούνται σε ένα άκρατο παπαγαλισμό, που δεν αναπτύσσει την κριτική σκέψη και δεν προάγει το δείκτη νοημοσύνης τους!

·       Επίσης, εδώ και αρκετές δεκαετίες, αυτό το πανούργο και δαιμόνιο πολιτικό–οικονομικό κατεστημένο γνώριζε, ότι το μάθημα της Γεωμετρίας (τόσο της επιπεδομετρίας, όσο και της Στερεομετρίας) οξύνει και ανοίγει διάπλατα τους διανοητικούς ορίζοντες των μαθητών μας!

Έτσι ΦΡΟΝΤΙΣΕ... να υποβαθμίσει τη Γεωμετρία, τόσο στο Γυμνάσιο, όσο και στο Λύκειο και κυριολεκτικά να την εξαφανίσει, ως εξεταζόμενο μάθημα, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, για την εισαγωγή σε θετικές σχολές, της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης!!! 

·       Το σημαντικότερο απ’ όλα, φίλοι μου, είναι το εξής:

Αυτό, το σκοτεινό και διαβολικό πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο (που έχει ως κύριους πυλώνες: ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ) γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον ότι:

Η ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, είναι η καλλίτερη μέθοδος διδασκαλίας, ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΥ και δημιουργεί προσωπικότητες πλημμυρισμένες με: κριτική σκέψη, υψηλή αντιληπτικότητα, διάκριση, διορατικότητα, δημιουργικότητα, ερευνητική διάθεση, έμπνευση, ενόραση και άλλα πολλά χαρίσματα!

Έτσι, ΦΡΟΝΤΙΣΕ... να τεθεί σε εφαρμογή, το σατανικό σχέδιο ΤΗΣ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, μέσα από την αποχριστιανοποίηση της παιδείας μας !!!

Γι’ αυτό το μασονικό-σιωνιστικό κατεστημένο, από τη δεκαετία του 1960, κατάφερε και εγκατέστησε, ΩΣ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, του Υπουργείου Παιδείας, τον τέκτονα (μασόνο) Ευάγγελο Παπανούτσο, επί θητείας του οποίου, ξεκίνησε Ο ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ και κατ’ επέκταση Ο ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!!

Ένας ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, που συνεχίζεται δυστυχώς με αμείωτη ένταση, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, με αποκορύφωμα, το εξής συνταρακτικό γεγονός:

Ενώ τη δεκαετία του 1960, οι Έλληνες πολίτες δήλωναν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία (με ποσοστό 97%) ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, η αποχριστιανοποίησή τους, μέσα στις δεκαετίες που πέρασαν, μαζί με την παιδεία μηχανικής απομνημόνευσης, με την οποία μορφώθηκαν, ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να επιλέξουν ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που έφερε ένα εφιαλτικό μνημόνιο και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της είναι ΑΘΕΟΙ (όπως αυτό φάνηκε από το πολιτικό όρκο που έδωσαν).

Έτσι, φίλοι μου, μετά απ’ αυτές τις Βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, πέραν από το καταστροφικό μνημόνιο που φορτωθήκαμε, ζούμε μια θλιβερή, μια απογοητευτική πραγματικότητα, μέσα απ την οποία αναδύονται, τα παρακάτω αποκαρδιωτικά φαινόμενα!!!

1.   Από τους Έλληνες της δεκαετίας του 1960, που με το συντριπτικό ποσοστό του 97%, αυτοπροσδιορίζονταν ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, φθάσαμε ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, να εκλέγουν ΑΘΕΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ του Ελληνικού κράτους, όπου σ’ αυτό το Ελληνικό κράτος, ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός συνδέονται με ένα ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΡΡΗΚΤΟ ΔΕΣΜΟ, όπου η Αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι μια ΘΕΪΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, είναι ένα δημιούργημα ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ !!!

2.   Από τους Έλληνες της δεκαετίας του 1960, που με το συντριπτικό ποσοστό του 97%, αυτοπροσδιορίζονταν ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, φθάσαμε ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, να έχουν δώσει την ψήφο τους, σε δυο ΑΘΕΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, του πιο ευαίσθητου Υπουργείου, που είναι το Υπουργείο Παιδείας, έρευνας και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ !!! (Η παραδοξολογία και η κατάντια, φίλοι μου, σε όλο τους το μεγαλείο!!!)

3.   Από του Έλληνες της δεκαετίας του 1960, που με το συντριπτικό ποσοστό του 97%, αυτοπροσδιορίζονταν ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, φθάσαμε ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, να μην εκλέγουν με την ψήφο τους, ούτε ένα Έλληνα Βουλευτή (Χριστιανό Ορθόδοξο), Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ !!! (και οι τρείς βουλευτές που εκλέχθηκαν στο νομό της Ροδόπης, είναι μεν Έλληνες υπήκοοι, αλλά ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ).

4.   Από του Έλληνες της δεκαετίας του 1960, που με το συντριπτικό ποσοστό του 97%, αυτοπροσδιορίζονταν ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, φθάσαμε ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, να ανεβάζουν με την ψήφο τους, στην 3η θέση τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όταν όλοι μας, γνωρίζουμε ότι, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ και Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους !!!

5.   Από τους Έλληνες της δεκαετίας του 1960, που με το συντριπτικό ποσοστό του 97%, αυτοπροσδιορίζονταν ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, φθάσαμε ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, να δίνουν με τη ψήφο τους, την πρωτιά (με ποσοστό 35,5%) στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ (στο οποίο ηγείται Ο ΑΘΕΟΣ κύριος Αλέξης Τσίπρας), ενώ στο Χριστιανικό κόμμα ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’ που είναι ένα γνήσιο κόμμα της ρωμιοσύνης, που είναι μια γνήσια πολιτική παράταξη συνεχιστών του Ιωάννη Καποδίστρια, να δίνουν το φτωχότατο ποσοστό 0,7!!!

 

 

Αγαπητοί μου φίλοι 

         Με όλα αυτά που σας ανέπτυξα παραπάνω, γίνεται ολοφάνερο ότι: Η ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, έχει γιγαντωθεί σε επικίνδυνο βαθμό, με αποτέλεσμα:

Ένα πολύ μεγάλο τμήμα του Ελληνικού λαού, να έχει ΧΑΛΑΡΗ Ορθόδοξη θρησκευτική συνείδηση και σε ένα άλλο τμήμα του λαού, η Ορθόδοξη θρησκευτική του συνείδηση, να βρίσκεται σε μια υπολανθάνουσα κατάσταση !!!

Δυστυχώς, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι πολύ μικρό το τμήμα της σημερινής Ελληνικής Κοινωνίας, που διατηρεί την Ορθόδοξη θρησκευτική συνείδηση, σε υψηλά επίπεδα εγρήγορσης !!!

Φίλοι μου,

Πολύ από εσάς, ευλόγως θα μου θέσετε το εξής ερώτημα:

Μα, πως είναι δυνατόν, η αποχριστιανοποιηση της σημερινής Ελληνικής Κοινωνίας να έχει φθάσει σε τέτοια υψηλά ποσοστά, με αποκορύφωμα να εκλέξουμε πρόσφατα και ΑΘΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, όταν ουδέποτε έχει απαγορευθεί η διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών, σε όλο το βίο του σύγχρονου Ελληνικού κράτους; 

Με την ιδιότητά μου, ως ερευνητή σε θέματα Παιδείας, η απάντησή μου σ’ αυτό το εύλογο ερώτημά σας, είναι η εξής:

Το μασονικό-σιωνιστικό κατεστημένο, γνωρίζοντας ότι το σύνταγμά μας, απαγορεύει την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών (με το άρθρο 16 παράγραφος 2), για να πετύχει το σατανικό στόχο του, που είναι η αποχριστιανοποίηση της Ελληνικής νεολαίας, κατάφερε να διεισδύσει και σ’ αυτά ακόμη τα κέντρα συγγραφής των θρησκευτικών βιβλίων!!!

Με αποτέλεσμα

Οι μαθητές τόσο του Γυμνασίου όσο και του Λυκείου εδώ και πολλές δεκαετίες, διδάσκονται το μάθημα των θρησκευτικών, μέσα από απαράδεκτα, δυσνόητα και μη ορθόδοξα βιβλία των θρησκευτικών, στα οποία απουσιάζει ο ορθόδοξος προσανατολισμός και υποτιμάται Η ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ καθώς και Η ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ !!! (σύμφωνα με επίσημη δήλωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος).

Με τέτοια λοιπόν, ακατάλληλα και δυσνόητα βιβλία των θρησκευτικών, οι μαθητές μας αισθάνονται μια αποστροφή και ένα φόβο με το μάθημα των θρησκευτικών, απομακρυνόμενοι έτσι, άθελά τους, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΡΘΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ !!!

Όμως, Αγαπητοί μου φίλοι, το πολιτικό-οικονομικό-μασονικό-σιωνιστικό κατεστημένο, δεν σταμάτησε μέχρι εδώ, προχώρησε και πάρα πέρα, για να πετύχει την ολοκληρωτική αποχριστιανοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας !

Το εν λόγω κατεστημένο, που ελέγχει όλα τα κέντρα των αποφάσεων του Υπουργείου Παιδείας και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,  βλέποντας ότι, τα κατηχητικά σχολεία των Ιερών Μητροπόλεων μας, επιτελούν σπουδαίο έργο, με τους φωτισμένους ιερείς και κατηχητές που διαθέτουν, ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, εδώ και πολλές-πολλές δεκαετίες πριν, το εξής διαβολικό σχέδιο!!!  

Έφτιαξε ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα σπουδών που υποχρεώνει όλους τους μαθητές μας και ιδιαιτέρως τους μαθητές των Λυκείων, να συμμετέχουν σε μια φρενήρη κούρσα εκμάθησης ΞΕΡΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ (πρωί στο σχολείο – Απόγευμα στο φροντιστήριο – βράδυ στη μελέτη, μέχρι τα μεσάνυχτα), με ελάχιστες ώρες ύπνου το εικοσιτετράωρο !!!

Με ένα τέτοιο εξουθενωτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα (που πουθενά αλλού στον κόσμο δεν συναντάμε), οι μαθητές μας:

·       Που να βρουν χρόνο, για να έλθουν στα κατηχητικά σχολεία των Ιερών Μητροπόλεων μας!!!

·       Που να βρουν χρόνο, για να έλθουν ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ !!!

·       Που να βρουν χρόνο, για να γευθούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ (χωρίς το φόβο της εξέτασης) ΤΗ ΘΕΪΚΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ !!!

Φίλοι μου

Με αυτές, τις σατανικές μεθόδους, που σας περιέγραψα παραπάνω:

Το μασονικό-σιωνιστικό-πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο παρέχει δεκαετίες τώρα, σε γενιές και γενιές των Ελλήνων:

Από τη μια μεριά:

Μια παιδεία στεγνή, μια παιδεία ξερών γνώσεων, μια παιδεία μηχανικής απομνημόνευσης και παπαγαλισμού, που δεν αναπτύσσει την κριτική σκέψη και δεν βοηθάει το νου, να παράγει αναλυτικοσυνθετική σκέψη.

Και από την άλλη μεριά:

Προχωράει με το πλέον ύπουλο, με το πιο υπόγειο ταχυδακτυλουργικό τρόπο, ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της Ελληνικής κοινωνίας, με αποτέλεσμα:

Ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος, να έχει μετατραπεί σε άβουλο πλήθος που παρασύρεται εύκολα, από συνθήματα και προγράμματα όπως:

·       Τα λεφτά υπάρχουν, του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου

·       Τα Ζάπεια του κυρίου Αντώνη Σαμαρά

·       Τα προγράμματα του κυρίου Αλέξη Τσίπρα (όπως: το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα)

Και ως προς την αθεΐα  του κυρίου Αλέξη Τσίπρα, ούτε λόγος να γίνεται, απ’ αυτό το μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος !!!

Εδώ ταιριάζει, Αγαπητοί μου φίλοι, η των λατίνων ρήσις:

O TEMPORA ! O MORES !

Τουτέστιν:

Ω ΚΑΙΡΟΙ ! Ω ΗΘΗ !

Φίλοι μου

Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, θέλω να τονίσω με έμφαση και τα παρακάτω αγωνιώδη λόγια μου:

·       Διανύουμε το έκτο (6ο) έτος, όπου στη χώρα μας, συνεχίζεται να εφαρμόζεται το πιο φρικιαστικό και το πιο απάνθρωπο ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ με τις δραματικές μειώσεις μισθών και συντάξεων από τη μια μεριά και από την άλλη μεριά, τις ληστρικές αυξήσεις, σε φόρους, χαράτσια, τιμολόγια της ΔΕΗ, εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, διόδια Εθνικών οδών, και με τον ιδιωτικό τομέα να έχει μετατραπεί σε μια εργασιακή κόλαση!!!

·       Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, τα τελευταία 5 χρόνια έχει φτωχοποιηθεί το μεγαλύτερο τμήμα της Ελληνικής Κοινωνίας με 6,5 εκατομμύρια Έλληνες να ζουν στο όριο της φτώχειας ή κάτω απ’ αυτό και η φτωχοποίηση του λαού μας θα συνεχιστεί ακόμη περαιτέρω, λόγω της εφαρμογής του 3ου επαχθούς μνημονίου, που μας έφερε ο κύριος Αλέξης Τσίπρας!!!

·       Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ έχουν εγκαταλειφθεί στο έλεος του Θεού, οι πολύτεκνες οικογένειες και δεν φαίνεται κανένα φως στον ορίζοντα, για να ενισχυθούν αυτές οι ηρωικές οικογένειες, από την σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα, αφού ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ το ήδη εφαρμοζόμενο μνημόνιο.

·       Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, η υπογεννητικότητα στη χώρα μας έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, φίλοι μου, βρίσκεται προ των πυλών!!!

Δείτε τι έγινε στη Θράκη μας. Στη Ροδόπη μας, με την αποχριστιανοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας και τον αφελληνισμό της, ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !!!

·       Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, οι Γερμανοί οικονομικοί κατακτητές μας, μας υποχρεώνουν ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ και αυτοί ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ, ότι εμείς αποκρατικοποιούμε !!!

·       Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ και με το 3ο εφιαλτικό μνημόνιο, οι Γερμανοί Οικονομικοί κατακτητές μας (εφαρμόζοντας ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ και ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ Φ.Π.Α.) πάνε να εξοντώσουν τους τρείς εναπομείναντες τομείς της Ελληνικής οικονομίας, που παράγουν πλούτο:

Α) Το πρωτογενή τομέα μας (Γεωργία – Κτηνοτροφία)

Β) Τον Τουρισμό μας

Γ) Τη Ναυτιλία μας

·       Με το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ και με τα άλλα καταστροφικά μνημόνια που θα μας επιβάλλουν στο μέλλον: Οι Γερμανοί οικονομικοί κατακτητές μας, έχουν στόχο να μας υφαρπάξουν, ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ (αμύθητο) ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ (ορυκτά μεταλλεύματα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο)

Αγαπητοί μου φίλοι

Πέραν από την οικονομική καταστροφή που έχουν προκαλέσει στη χώρα μας, αυτά τα επαχθή μνημόνια, τις τελευταίες δεκαετίες:

Το μασονικό-σιωνιστικό-πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο έχει προκαλέσει στο Έθνος μας, ΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ που είναι το εξής:  

Ένα μεγάλο τμήμα των Ελλήνων πολιτών συμπεριφέρεται σαν μάζα και ένα άλλο μεγάλο τμήμα έχει ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ!!!

Με άλλα λόγια, φίλοι μου, το εν λόγω κατεστημένο έχει βάλει στόχο να εξαφανίσει ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, να εξαφανίσει ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ !!!

Ένας από τους λόγους που το μασονικό-σιωνιστικό-πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο πήρε, τόσο γρήγορα.... και τόσο αιφνίδια.. από κοντά μας, τον πεφωτισμένο και φλογερό θρησκευτικό μας ηγέτη, μακαριστό Χριστόδουλο, ήταν ότι, θα τους χαλούσε τα δόλια και σατανικά σχέδια τους, που δεν ήταν άλλα, από το να εξαφανίσουν ό,τι έχει σχέση με ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ό,τι έχει σχέση με ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!!!

Είμαι βέβαιος, Αγαπητοί μου φίλοι, εάν ζούσε σήμερα, ο μακαριστός Χριστόδουλος, θα είχε συγκροτήσει ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ και αυτός ο θρησκευτικός ηγέτης μας, θα έπαιρνε το χρίσμα από το λαό, ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΤΗ, θα γινόταν έτσι Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, όπου θα μας απελευθέρωνε από τα οικονομικά δεσμά των Γερμανών κατακτητών μας και θα έβαζε τέρμα, στην επικυριαρχία αυτού του σκοτεινού: μασονικού- σιωνιστικού- πολιτικού- οικονομικού κατεστημένου, πάνω στην Ελληνική κοινωνία !!!

Φίλοι μου

Ο μακαριστός Χριστόδουλος εκτός από παπάς, είμαι βέβαιος ότι θα γινόταν και ζευγάς, για να σώσει το Έθνος μας, για να καλλιεργήσει ξανά στις ψυχές των νέων μας, ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, που τώρα δυστυχώς την έχουν ξεριζώσει από τις ψυχές τους, όλοι αυτοί, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ !!!

Γι’ αυτό, στο σημείο αυτό, από το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ του διαδικτυακού μας χώρου:

Καλώ όλους ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, τους οποίους, ΣΕΒΟΜΑΙ, ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΟΥΜΑΙ, να συνεχίσουν ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και να ηγηθούν όλοι μαζί, ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, για να σωθεί η Ελλάδα μας, να σωθεί ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ !!!

Κλείνοντας, Αγαπητοί μου φίλοι, αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, ας μου επιτρέψετε να βροντοφωνάξω με όλη τη δύναμη της ψυχής του, τούτα τα τελευταία λόγια:

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ !!!

Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΑΛΩ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.