Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!!! ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑ!!!


Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός – Ερευνητής

 

Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Κυβέρνησης

Εάν μου θέσετε το ερώτημα : Ο Ερντογάν αγαπά την Τουρκία?

Χωρίς κανένα ενδοιασμό θα σας πω : Και βεβαίως την αγαπά και μάλιστα σε μέγιστο βαθμό!!!. Και αυτό μας το δείχνουν όλες οι πολιτικές του κινήσεις και ενέργειες του.

Αγκάλιασε τον Πούτιν!!!.

Συνήψε μαζί του σύμφωνο Φιλίας και συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα (Γεωπολιτικό, Στρατιωτικό, Εμπορικό, κ.λ.π).

Ο Ρώσικος αγωγός Φυσικού αερίου, που θα καταλήξει στην Τουρκία και από εκεί στην Ευρώπη, κατασκευάζεται με γρήγορους ρυθμούς!!!.

Για να ενδυναμώσει την Φιλία του και τη συνεργασία του με τον Πούτιν, ο Ερντογάν, στο σύμφωνο Φιλίας με τη Ρωσία, υπέγραψε ελεύθερη διάβαση στο διηνεκές από τα στενά των Δαρδανελίων του Ρώσικου στόλου, με την προϋπόθεση και η Ρωσία εις το διηνεκές, να είναι στο πλευρό της Τουρκίας και μάλιστα με έμπρακτο και αποφασιστικό τρόπο!!!

Έτσι, κύριε Πρωθυπουργέ, ο Ερντογάν έχοντας, τις σίγουρες

"πλάτες" του Πούτιν, σας "χορεύει στο ταψί"!!!.

"Αλωνίζει" τόσο το Αιγαίο όσο και τις ακτές της Κύπρου μας!!!.

Στη περιοχή των Ιμίων ,οι Τούρκοι εμβόλισαν πλοίο του Λιμενικού μας Σώματος!!!

Ο Ερντογάν, έχοντας πάντα τις "πλάτες" του Πούτιν, με θράσος μας λέει δημόσια : 18 νησιά μας, ότι είναι Τούρκικα και θα κάνει το παν για να έλθουν στην αγκαλιά της "μητέρας" Τουρκίας"!!!

Επίσης, ο Ερντογάν βλέποντας ότι η Ανατολική Μεσόγειος και η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) Ελλάδας-Κύπρου κρύβει στα έγκατα της, φυσικό αέριο αμύθητης αξίας, ορέγεται ένα μεγάλο μερίδιο από αυτό τον τεράστιο υποθαλάσσιο πλούτο και για αυτό έσπευσε να συνάψει τόσο στενές και φανερές (όχι κρυφές) σχέσεις με τον Πούτιν!!!

Τέλος, ο Ερντογάν στο μεγάλο αυτό διάστημα που κυβερνά την Τουρκία, όπως όλοι οι Οικονομικοί δείκτες το δείχνουν, ανέβασε

το βιοτικό επίπεδο του λαού του!!!

Το μόνο αρνητικό και αποκρουστικό στοιχείο του Ερντογάν είναι, ότι έχει απαγορεύσει κάθε ελεύθερη έκφραση και σκέψη που αυτό είναι ενοχλητικό, για την αφεντιά μου!!! Δηλαδή, ο Ερντογάν με άλλα λόγια, είναι ένας Δικτάτορας και συγχρόνως όμως, ένας μεγάλος Πατριώτης για τη χώρα του, που η ταπεινότητα μου, εάν ζούσε στη Τουρκία, θα είχε πάρει θέση εναντίον του, μόνο και μόνο γιατί φιμώνει τον ελεύθερο λόγο και την ελεύθερη σκέψη!!!.

Κύριε Πρωθυπουργέ

Μπροστά σε αυτά που ο Ερντογάν έχει κάνει για την Πατρίδα του και το λαό του , εσείς δυστυχώς (με εξαίρεση ότι δεν είστε Δικτάτορας), δεν έχετε κάνει κανένα καλό, στη δική μας Πατρίδα και στον Ελληνικό λαό!!!

Αντιθέτως ,σε αυτό τον ευλογημένο τόπο, έχετε προκαλέσει πολλά δεινά!!!.

Συγκεκριμένα :

1) Μας φτωχεύσατε Οικονομικά!!!

Συνεχίζοντας την ίδια και χειρότερη μνημονιακή πολιτική από τους προκατόχους σας, μνημονιακούς Πρωθυπουργούς, φθάνοντας στο σημείο να καταργήσετε το ΕΚΑΣ από τους πολύ-πολύ αδύναμους Οικονομικά χαμηλοσυνταξιούχους, αφήνοντας τους, να ζουν στα γεράματα τους, με σύνταξη 300 έως 400 ευρώ!!!

2) Μας φτωχεύσατε και Πνευματικά, κύριε Πρωθυπουργέ!!!

Αφού εσείς, (κατά παράβαση του άρθρου 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος, που σας υποχρεώνει να διαπαιδαγωγείται την Ελληνική νεολαία με Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση), τη φετινή Σχολική χρόνια, επιβάλετε στο μάθημα των Θρησκευτικών, όλοι οι Έλληνες μαθητές με Ορθόδοξη πίστη, να διδάσκονται, όλες τις Θρησκείες μαζί. Ενώ τους Μουσουλμάνους μαθητές της Θράκης (που έχουν Ελληνική υπηκοότητα), τους αφήνετε να διδάσκονται μόνο το Ισλάμ!!!

3) Τέλος, κύριε Πρωθυπουργέ, πάτε δυστυχώς, να μας φτωχεύσετε και Εθνικά!!!

Αφού, πάτε να ξεπουλήσετε στους Σκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας μας, οι οποίοι έχουν κατάφωρα πλαστογραφήσει και παραχαράξει την Ιστορία μας!!!

Κλείνοντας , κύριε Πρωθυπουργέ ,αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, προς το πρόσωπο σας, θέλω να σας τονίσω με έμφαση, αυτά τα τελευταία λόγια :

Ο Ερντογάν έχει, τις "πλάτες" του Πούτιν.

Μας έχουν έμπρακτα δείξει, ότι από εδώ και πέρα, Ερντογάν-Πούτιν, θα πορευθούν μαζί, για τα κοινά συμφέροντα τους!!!

Εσείς, κύριε Πρωθυπουργέ, σε ποιές "πλάτες" στηρίζεστε?

Μήπως στις "πλάτες" του Τραμπ?. Αυτό δεν μας το έχετε αποδείξει έμπρακτα!!!

Μήπως στηρίζεστε στις "πλάτες" των Ευρωπαίων και μάλιστα των Γερμανών?. Έχουμε δει και έχουμε ζήσει στο πετσί μας, τα όσα μας έχουν κάνει και αυτοί, ιδιαιτέρως οι Γερμανοί!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ!!!

Σας ομιλώ, τιμίως και ειλικρινώς : Φοβάμαι για την εδαφική ακεραιότητα της Αγαπημένης μου χώρας!!!

Το φυσικό αέριο των τρισεκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει στην υποθαλάσσια περιοχή μας θα ανάψει μεγάλες φωτιές!!!

Ο Ερντογάν έχει εξοπλιστεί γερά, όντας σφιχταγκαλιασμένος με τον πανίσχυρο Πούτιν!!!

Κάνω έκκληση, προς όλους εσάς τους Πολιτικούς Ταγούς να τα βρείτε μεταξύ σας, για το καλό της Ελλάδας μας και να μη βάζετε πάνω από το συμφέρον της Πατρίδας μας, το συμφέρον των κομμάτων σας!!!

Ειδικά εσείς κύριε Πρωθυπουργέ, με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκη να παύσετε τον εμφύλιο μεταξύ σας, για την καρέκλα της εξουσίας και οι δυο σας χέρι-χέρι να πάτε στον Τραμπ και να γίνεται αληθινοί Φίλοι και "συνεταίροι", που τους ενώνουν τα κοινά συμφέροντα!!!

Σφιχταγκάλιασε ο Ερντογάν τον Πούτιν να σφιχταγκαλιάσετε και εσείς τον πλανητάρχη Τραμπ!!!

Εάν δεν το κάνετε αυτό, κύριε Πρωθυπουργέ και όλοι μαζί δεν προχωρήσετε και η Φιλτάτη Πατρίδα μας μπει σε περιπέτειες και η Ελλάδα μας συρρικνωθεί και άλλο εδαφικά, λόγω της διχόνοιας της δολερής και των προσωπικών σας συμφερόντων, τότε όλοι σας, κύριε Πρωθυπουργέ, θα έχετε προδώσει την Πατρίδα και έτσι θα είστε ένοχοι εσχάτης προδοσίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.