Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!


Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός – Ερευνητής

 

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!

Με τα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή για το σκάνδαλο Novartis, η ομοψυχία μεταξύ των Πολιτικών Ταγών μας και κατ επέκταση η Εθνική μας ομοψυχία, έχει γίνει χίλια κομμάτια!!!.

Και αυτός ο πολυκερματισμός της Εθνικής μας ομοψυχίας γίνεται σε μια χρονική στιγμή, όπου διακυβεύονται σοβαρά Εθνικά θέματα.

Οι Τούρκοι βλέποντας την Εθνική μας φαγωμάρα, και ποντάροντας στην ενδοτικότητα της Κυβέρνησης του κ.Τσίπρα

σε θέματα Εθνικά (παράδειγμα : Το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, στους Σκοπιανούς).

Λένε :Τώρα είναι η ευκαιρία!!!.

Με Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα που ενσπείρει τον Εθνικό διχασμό (φέρνοντας άρον-άρον το σκάνδαλο Novartis στη Βουλή), για καθαρά μικροκομματικούς λόγους.

Με τις Εθνομηδενιστικές αντιλήψεις του (όπου ο αιματοκρίτης πίστης του, προς το Έθνος είναι μηδενικός).

Και τον Πούτιν στο πλευρό μας.

Ήλθε η ώρα να δράσουμε!!!

Ήδη, Φίλοι μου, το σχέδιο των Τούρκων για την προσάρτηση του μισού Αιγαίου μας και των 18 νησιών μας υπό τη δική τους κυριαρχία, έχει αρχίσει να εκτελείται με τρόπο "χειρουργικό" και λίαν μεθοδικό :

·       Πριν μερικές ημέρες εμβόλισαν πλοίο του Λιμενικού μας Σώματος, στην περιοχή των Ιμίων!!!

·       Συγχρόνως, τις δύο Ελληνικές βραχονησίδες Ίμια τις ελέγχουν πλήρως με πολεμικά τους πλοία (μη επιτρέποντας την προσέγγιση Ελληνικών πλοίων στα Ελληνικά Ίμια) ,έτσι οι Τούρκοι έχουν πετύχει τη "ντε φάκτο" προσάρτηση των δύο Ελληνικών βραχονησίδων Ίμια!!!

Το άλλο βήμα των Τούρκων ,Αγαπημένοι μου Φίλοι, κατά την ταπεινή μου άποψη (η οποία εύχομαι να μη βγει αληθινή ), είναι :

Να καταλάβουν, οι Τούρκοι, το Καστελόριζο και το κοντινό σ αυτό, νησάκι : Στρογγύλη!!!

Και οι λόγοι είναι οι εξής :

Επειδή το Καστελόριζο και το Ελληνικό νησάκι Στρογγύλη, έχουν Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), η ΑΟΖ της Ελλάδας είναι τεράστια και ακουμπάει (έρχεται σε επαφή) με την ΑΟΖ της Κύπρου, χάρις στην ΑΟΖ του Καστελόριζου και στην ΑΟΖ της Στρογγύλης!!!.

Οπότε μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, μπορεί να οριοθετηθεί η Ελληνική και η Κυπριακή ΑΟΖ και τα τεράστια κοιτάσματα Φυσικού αερίου και Πετρελαίου που υπάρχουν στη περιοχή αυτή, θα τα εκμεταλλευθούν η Ελλάδα και η Κύπρο μας!!!

Αντιθέτως η ΑΟΖ της Τουρκίας σήμερα (χωρίς το Καστελόριζο και η Στρογγύλη, που δεν ανήκουν σε αυτήν), είναι πολύ μικρή σε σχέση με την Ελληνική ΑΟΖ!!!.

Γι αυτό, Φίλοι μου Αγαπημένοι, οι Τούρκοι καίγονται να κάνουν δικά τους, το Καστελόριζο και τη Στρογγύλη, για να μεγαλώσουν

τη δική τους ΑΟΖ και να μικρύνουν τη δική μας!!!.

Εάν παρ ελπίδα, Φίλοι μου (εξ αιτίας της δικής μας φαγωμάρας και του Εθνικού μας διχασμού),τα ο Καστελόριζο μας και η Στρογγύλη μας, έλθουν υπό την κατοχή των Τούρκων, η ΑΟΖ

η δική μας, δεν θα εφάπτεται (δεν θα ακουμπάει) με την ΑΟΖ της Κύπρου και τότε δεν υφίσταται οριοθέτηση της ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου!!!.

Με τόσα λοιπόν σοβαρά Εθνικά θέματα, που είναι ανοιχτά μπροστά μας, με το όνομα της Μακεδονίας μας, να είναι έτοιμοι να το ξεπουλήσουν στους Σκοπιανούς (που μας έχουν κλέψει την Ιστορία μας), εμείς, Φίλοι μου, επειδή έτσι το σχεδίασε ο κ.Τσίπρας, θα χορεύουμε στους ρυθμούς Novartis

και οι Τούρκοι θα προχωρούν ανενόχλητοι και πάντα με τις "πλάτες" του Πούτιν στην εκτέλεση και την ολοκλήρωση του κατακτητικού τους σχεδίου!!!.

Εάν, Αγαπημένοι μου Φίλοι, συμβεί μια τέτοια Εθνική συμφορά:

Τότε οι πράξεις και οι παραλείψεις του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα(που έβαλε πάνω από το συμφέρον της Πατρίδας μας, το συμφέρον του κόμματος του) θα είναι πράξεις, που εμπίπτουν στο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.