Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 161 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 8 ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΚΥΡΙΟΙ!!!. ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!


Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός – Ερευνητής

 

κ.κ Βουλευτές!!!

Με αυτή την πολιτική σας πράξη, να υπερψηφίσετε το άρθρο 8

που αναφέρεται στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

παραβιάσατε το Προοίμιο του Συντάγματος (όπως παρακάτω θα σας αποδείξω) και συνεπώς αυτή η πράξη σας είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική καθώς και το εν λόγω άρθρο 8 που ψηφίσατε!!!

Ιδού η επιχειρηματολογία μου.

Στην αρχή του Συντάγματος μας, υπάρχει ένα προεισαγωγικό κείμενο (Το Προοίμιο του Συντάγματος), που λέει τα εξής :

" ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε' ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΉ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ : ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ".

Το Προοίμιο λοιπόν του Συντάγματος, αναφέρεται σε μια υπέρ-Δικανική και υπέρ-Συνταγματική Αρχή, στο όνομα της οποίας είναι ψηφισμένο το Ελληνικό Σύνταγμα και αυτή η Υπερτάτη Αρχή δεν είναι άλλη, παρά αυτή ταύτη : Η ΑΝΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ!!!

Όλες δε οι διατάξεις του Συντάγματος και όλοι οι ψηφισμένοι νόμοι από τη Βουλή των Ελλήνων πρέπει να είναι σύμφωνοι και να εμπνέονται από το πνεύμα της Υπερτάτης Αρχής, στο όνομα της οποίας είναι ψηφισμένο το Σύνταγμα μας, δηλαδή : ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ-ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ!!!

Επίσης κ.κ Βουλευτές

Ο σεβασμός στο Σύνταγμα, σύμφωνα με το άρθρο 120 παράγραφος 2 του Συντάγματος, αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων!!!

Και όταν μιλάμε για σεβασμό του Συντάγματος, μιλάμε για καθολικό σεβασμό του Συντάγματος, από την αρχή μέχρι το τέλος του!!!

Δηλαδή, από το Προοίμιο του Συντάγματος, μέχρι την τελευταία διάταξη του!!!.

Έτσι, κ.κ Βουλευτές, αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση του κάθε Έλληνα πολίτη, να σέβεται και το Προοίμιο του Συντάγματος!!!.

Και επειδή το Προοίμιο, μας λέει ξεκάθαρα, ότι το Σύνταγμα μας είναι ψηφισμένο : ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση του κάθε Έλληνα πολίτη, να σέβεται : ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ανεξάρτητα

εάν δεν πιστεύει Σ' ΑΥΤΟΝ!!!

Συνεπώς, εάν κάποιος Έλληνας πολίτης, με κάποια πράξη του, δείχνει την ασέβεια του, προς Τον Τριαδικό Θεό μας, τότε σύμφωνα με το Προοίμιο του Συντάγματος, αυτός ο Έλληνας πολίτης έχει παραβιάσει το Σύνταγμα και η πράξη του αυτή είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική!!!

Μετά από όλα αυτά που σας ανέπτυξα παραπάνω, δείτε κ.κ Βουλευτές, γιατί η πολιτική σας πράξη να υπερψηφίσετε το άρθρο 8 του νομοσχεδίου, περί υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια είναι αντισυνταγματική και κατά συνέπεια και το εν λόγω άρθρο 8, είναι και αυτό αντισυνταγματικό!!!.

Ο Τριαδικός Θεός μας, κ.κ Βουλευτές, εποίησε : Άρρεν και Θήλυ και είπε : Αυξάνεστε και Πληθύνεστε!!!.

Δεν εποίησε, κ.κ Βουλευτές, ο Τριαδικός Θεός μας : Άρρεν και Άρρεν και τους είπε ενωθείτε και πληθύνεστε!!!. Ούτε εποίησε : Θήλυ και Θήλυ και είπε ομοίως ενωθείτε και πληθύνεστε!!!

Συνεπώς , κ.κ Βουλευτές ο Τριαδικός Θεός μας, δεν ευλόγησε

ούτε την ένωση : Άρρενος με Άρρεν, ούτε την ένωση : Θήλεως με Θήλυ!!!

Έρχεστε όμως εσείς κ.κ Βουλευτές, σε αυτά τα ομόφυλα ζευγάρια, που δεν είναι ευλογημένα από τον Τριαδικό Θεό μας και τους δίνετε το δικαίωμα να υιοθετήσουν παιδιά, γράφοντας στα παλαιά σας υποδήματα, Τις Εντολές και τις Θεϊκές αποφάσεις Του, δείχνοντας έτσι την ασέβεια σας προς Αυτόν!!!

Τότε όμως κ.κ Βουλευτές, σύμφωνα με το Προοίμιο του Συντάγματος, έχετε παραβιάσει το Σύνταγμα και αυτή η πολιτική σας πράξη να υπερψηφίσετε το άρθρο 8, περί υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική και προφανώς το εν λόγω άρθρο 8 είναι και αυτό, άκρως αντισυνταγματικό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.