Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΟΧΙ!!!. ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΑΣΩ, ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΦΎΣΗ!!!


Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός – Ερευνητής

·       Όταν επί οχτώ χρόνια, με τα απάνθρωπα μνημόνια, επιτελείται μια σιωπηρή Γενοκτονία των Ελλήνων πολιτών!!!.

·       Όταν επί οχτώ χρόνια, οι Οικονομικοί κατακτητές μας, έφεραν τον εργασιακό μεσαίωνα στον Ιδιωτικό τομέα!!!

·       Όταν οι Οικονομικοί δολοφόνοι μας, κατάφεραν μέσα σε αυτά τα οχτώ χρόνια, να μετατρέψουν τη χώρα μας, σε μια απέραντη Οικονομική ζώνη και να κάνουν έτσι την Ελλάδα μας Φλόριντα της Μεσογείου (με μεροκάματα πείνας)!!!.

·       Όταν ο οκταετής μνημονιακός αρμαγεδδώνας έχει προκαλέσει στην Ελληνική κοινωνία και στην Ελληνική Οικονομία, ζημιές που ξεπερνούν τα 200 δισεκατομμύρια ευρώ!!!

·       Όταν από 360.000 χαμηλοσυνταξιούχους κόπηκε το ΕΚΑΣ και ζουν σήμερα με 300 έως 350 ευρώ μηνιαίως!!!.

·       Όταν 6 στους 10 Έλληνες είναι φτωχοί ή πολύ φτωχοί!!!.

·       Όταν το 2020 όλοι οι συνταξιούχοι (3 εκατομμύρια), θα είναι φτωχοί, με τη μέση καθαρή σύνταξη στα 450 ευρώ!!!

·       Όταν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς θα χάσουν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τους!!!

·       Όταν στα οχτώ μνημονιακά χρόνια έχουν φύγει από τη χώρα μας, πάνω από 500.000 νέοι, προς αναζήτηση εργασίας και συνεχίζουν να φεύγουν και άλλοι, με υψηλούς ρυθμούς!!!

·       Όταν τη χώρα μας οι Κυβερνώντες, την έχουν καταντήσει ένα ξέφραγο αμπέλι και οι λαθρομετανάστες μπαίνουν κατά χιλιάδες από όλες τις μεριές!!!.

·       Όταν ο πολεμοχαρής Σουλτάνος Ερντογάν πάει να μας "πνίξει" με λαθρομετανάστες από όλες τις Φυλές!!!.

·       Όταν ο αριθμός των λαθρομεταναστών έχει αυξηθεί λίαν επικινδύνως το τελευταίο διάστημα και οι πολιτικοί ταγοί μας δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στη σύσταση ενός Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας!!!.

·       Όταν μόνο σε δύο ημέρες (19 και 20 Απριλίου 2018) στη νήσο Σάμο, μπήκαν 2.862 λαθρομετανάστες, από τους οποίους, οι 922 ήταν πρόσφυγες από την εμπόλεμη Συρία, ενώ οι υπόλοιποι 1.940 ήταν λαθρομετανάστες που προέρχονταν από 72 διαφορετικές χώρες!!!.

·       Όταν το δημογραφικό τείνει να αλλοιωθεί επικίνδυνα εις βάρος των Ελλήνων με την εισροή αμέτρητων λαθρομεταναστών και η υπογεννητικότητα στη χώρα μας, να έχει φθάσει στο κόκκινο!!!

·       Όταν οι δύο νεαροί Στρατιωτικοί μας, κρατούνται χωρίς να τους έχει απαγγελθεί καμία ακόμη κατηγορία στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης!!!.

·       Όταν οι μαθητές στα Σχολεία, με τα επαίσχυντα βιβλία των Θρησκευτικών, δεν διαπαιδαγωγούνται με Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση (παρά την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έβγαλε αντισυνταγματικά τα Προγράμματα Σπουδών στο μάθημα των Θρησκευτικών)!!!

·       Όταν τελικά μου πειράζουν και την Πατρίδα μου και τη Θρησκεία μου!!!

ΌΧΙ!!!. ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΑΣΩ : ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΦΥΣΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.