Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!. ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ : "ΕΛΛΑΔΑ 2021"

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ

Η Επιτροπή "Ελλάδα 2021" με Πρόεδρο την κα Γιάννα Αγγελοπούλου, αμαύρωσε με το χειρότερο τρόπο, το όνομα του Α' Κυβερνήτη της Ελλάδας μας, του Μεγάλου αυτού Πολιτικού και Εξέχοντα Διπλωμάτη, του Ιωάννη Καποδίστρια!.
Για να δείτε, κύριε Πρωθυπουργέ, τα μέλη της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" πόσο "εκτιμούν" και πόσο "σέβονται", Αυτόν τον Εθνομάρτυρα και Ανεπανάληπτο Πατριώτη τον Ιωάννη Καποδίστρια, έκαναν το εξής :
Επέλεξαν ένα κατάπτυστο και ανιστόρητο κείμενο του Καθηγητή Φιλοσοφίας κ. Αριστείδη Χατζή, ο οποίος μιλάει, τόσο επιτιμητικά και τόσο ταπεινωτικά για τον Κυβερνήτη μας και το ανέβασαν στο επίσημο λογαριασμό που διατηρεί η Επιτροπή "Ελλάδα 2021" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!.
Σ' αυτό το κατάπτυστο κείμενο ο Καθηγητής κ. Χατζής χαρακτηρίζει με ωμό τρόπο, τον Ιωάννη Καποδίστρια ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ! και συνεχίζει και λέει ο κ. Χατζής :
"Μόλις ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας μας το πρώτο που έκανε ο Καποδίστριας, ήταν να επιβάλει μια προσωποπαγή δικτατορία, παραμερίζοντας το Σύνταγμα της Τροιζήνας!".
Όλα αυτά που λέει ο Καθηγητής κ. Χατζής για ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ιωάννη Καποδίστρια είναι ψευδή και ανιστόρητα!!!.
Όλοι μας, γνωρίζουμε, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι ο Ιωάννης Καποδίστριας εκλέχθηκε παμψηφεί από την Γ' Εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας και του δόθηκαν απόλυτες εξουσίες για επτά ολόκληρα χρόνια να κυβερνήσει και να ανοικοδομήσει την ερειπωμένη κατεστραμμένη Ελλάδα!
Όλοι μας, γνωρίζουμε κύριε Πρωθυπουργέ, πόσο ευγενικός και με τι μετριοπάθεια και φιλάδελφη διάθεση, έβλεπε και τους αντιπάλους του, ακόμη!
Όλοι μας, γνωρίζουμε, κύριε Πρωθυπουργέ, τι μεγάλο έργο έκανε ο Ιωάννης Καποδίστριας, στο μικρό διάστημα που διακυβέρνησε την Ελλάδα μας!
Όλοι μας, γνωρίζουμε , κύριε Πρωθυπουργέ, ποιό ήταν το Πολιτικό ανάστημα του Ιωάννη Καποδίστρια και ποιό το Διπλωματικό διαμέτρημα του, όπου κατάφερε μέσα σε 10 μήνες να φτιάξει στους Ελβετούς, ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, που οι Ελβετοί μέχρι σήμερα το λατρεύουν και τον έχουν ανακηρύξει ως Εθνάρχη τους και ένα τεράστιο άγαλμα του Ιωάννη Καποδίστρια δεσπόζει στην Ζυρίχη της Ελβετίας!!!.
Και εμείς, Κύριε Πρωθυπουργέ, τον δολοφονήσαμε και σήμερα, η Επιτροπή "Ελλάδα 2021" με Πρόεδρο την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου,(αναρτώντας στο επίσημο λογαριασμό της, το κατάπτυστο κείμενο του Καθηγητή κ. Χατζή), αποδέχεται έμμεσα ότι ο Καποδίστριας ήταν ένας Δικτάτορας και ότι η πρώτη δικτατορία που επεβλήθη στην Ελεύθερη και σύγχρονη Ελλάδα ήταν αυτή του Καποδίστρια!
Κύριε Πρωθυπουργέ
Μετά απ' αυτή την ταπεινωτική προσβολή από την Επιτροπή "Ελλάδα 2021" προς το πρόσωπο του Μεγάλου και Πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια ότι δηλαδή ο Καποδίστριας υπήρξε ένας δικτάτορας, το μόνο που σας μένει να κάνετε (εάν διαθέτετε στοιχειώδη Εθνική συνείδηση) είναι, να διαλύσετε την εν λόγω Επιτροπή και την Πρόεδρο κα. Γιάννα Αγγελοπούλου και τα μέλη της , να τους στείλετε στα σπίτια τους!!!.
Και εάν , κύριε Πρωθυπουργέ,αυτό δεν το πράξετε (που σημαίνει ότι επιδοκιμάζετε το χαρακτηρισμό της Επιτροπής προς τον Ιωάννη Καποδίστρια), τότε εμείς όλοι οι γνήσιοι Καποδιστριακοί Έλληνες με τη ψήφο μας, στις επόμενες εκλογές, θα σας αποδοκιμάσουμε και θα σας στείλουμε εσάς στο σπίτι σας!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.