Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

Γράφει:
Ο Θανάσης Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής     
       e-mail: tsokasmath@gmail.com

Τα τρία τελευταία χρόνια, όπου η οικονομική διακυβέρνηση της χώρας μας, έχει περάσει στα χέρια της διαβόητης Τρόικας, συνέβησαν τέρατα και σημεία, σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.
Οι Έλληνες πολίτες, έζησαν την πλέον απάνθρωπη, την πλέον βάρβαρη και την πλέον ανελέητη επιδρομή, που έγινε επί των εισοδημάτων τους!!
Οι Έλληνες πολίτες, είδαν έντρομοι και έκπληκτοι, τις τελευταίες κυβερνήσεις των κ.κ. Παπανδρέου και Παπαδήμου και τη σημερινή κυβέρνηση του κου Σαμαρά, να συμπεριφέρονται ως μαριονέτες κυβερνήσεις της Τρόϊκας και να επιβάλουν στον Ελληνικό λαό, το πιό βάρβαρο, το πιο απάνθρωπο, το πιο εξοντωτικό, το πιό ύπουλο το πιό δόλιο και το πιό σατανικό οικονομικό πρόγραμμα, που προηγούμενο του, δεν υπάρχει στα παγκόσμια οικονομικά χρονικά!!!
Το εν λόγω οικονομικό πρόγραμμα, το χαρακτηρίζουμε, βάρβαρο, απάνθρωπο και σατανικό, γιατί κατά την εφαρμογή του, δεν είχαμε μόνο μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις αλλά ταυτόχρονα είχαμε, μεγάλες αυξήσεις στους άμεσους και έμμεσους φόρους στους ειδικούς φόρους, στα τιμολόγια της ΔΕΗ και του ΝΕΡΟΥ, στα εισιτήρια των Μ.Μ.Μ, στα βασικά αγαθά και τέλος είχαμε την επιβολή ουκ ολίγων χαρατσιών!!!
Όμως, με αυτό το σατανικό οικονομικό συνδυασμό όπου από τη μια μεριά έχουμε, μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και από την άλλη μεριά έχουμε μεγάλες αυξήσεις, σε φόρους, σε ειδικούς φόρους, σε χαράτσια, σε τιμολόγια της ΔΕΗ και του ΝΕΡΟΥ κ.λ.π., φτάσανε στο σημείο, οι ισχνοί μισθοί και οι πενιχρές συντάξεις των περισσοτέρων Ελλήνων, να ξοδεύονται στο μεγαλύτερο μέρος τους, στις παραπάνω υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να τους απομένουν ψίχουλα, για την στοιχειώδη διαβίωσή τους!!
Έτσι, με τα όσα αναπτύξαμε παραπάνω, αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα ότι, η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων Πολιτών έχει μειωθεί δραματικά και ως εκ τούτου, οι περισσότεροι Έλληνες, περιορίζονται μόνο σε κατανάλωση των αναγκαίων προς το ζειν αγαθών.
Αναφέραμε παραπάνω ότι, το βάρβαρο, το απάνθρωπο και εξοντωτικό οικονομικό πρόγραμμα που επέβαλαν στον Ελληνικό λαό, οι υποτακτικές στην Τρόϊκα Κυβερνήσεις, είναι και ύπουλο και δόλιο και σατανικό!!
Γι’ αυτούς τους βαρείς χαρακτηρισμούς μας, σας παραθέτουμε την παρακάτω επιχειρηματολογία:
Όταν το 2010 η Τρόϊκα, ανέλαβε την οικονομική διακυβέρνηση της χώρας μας, έβαλε αμέσως σε εφαρμογή ένα δόλιο, ένα σατανικό σχέδιο, που περιελάμβανε τους εξής στόχους:   
Στόχος 1ος Οικονομικό ξεζούμισμα του Ελληνικού λαού, ώστε πάση θυσία να επιτευχθεί ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, από το οποίο το 70% θα πηγαίνει στους δανειστές μας και το υπόλοιπο 30% θα μένει για τις ανάγκες της χώρας μας.
Ήδη η Τρόϊκα, αυτό το στόχο της, το έχει πετύχει αφού κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να εξαθλιώσει και να ξεζουμίσει τους Έλληνες πολίτες, με αποτέλεσμα το Γενάρη του 2013 να παρουσιαστεί ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ των 40 εκατομμυρίων ευρώ.
Στόχος 2ος Να εξαφανίσει και να οδηγήσει σε λουκέτο τις 800.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν εξαγωγικό χαρακτήρα, αλλά εξαρτούν την επιβίωση τους μόνο από τους Έλληνες καταναλωτές. Στη θέση δε, όλων αυτών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, φιλοδοξεί η Τρόϊκα να φέρει Πολυεθνικές εταιρείες, που θα λυμαίνονται μονοπωλιακά το Ελληνικό καταναλωτικό κοινό!!
Δυστυχώς και αυτός ο στόχος της Τρόϊκας παρουσιάζει πετυχημένη εξέλιξη, αφού μέσα στα τρία τελευταία χρόνια, λόγω της περιορισμένης αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων πολιτών, έχουν βάλει λουκέτο πάνω από 200.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και για τις υπόλοιπες το μέλλον τους, προμηνύεται ζοφερόν!!!
Στόχος 3ος Η Τρόϊκα ως εντελοδόχος του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, στα δόλια και σατανικά σχέδια της, περιελάμβανε και το εξής μεσαιωνικού τύπου, στόχο: Δημιουργία ενός εργασιακού χώρου με φθηνά εργατικά χέρια και φθηνούς επιστήμονες.
Και δυστυχώς και αυτό το στόχο, το πέτυχε, αφού η υποτακτική κυβέρνηση του κου Σαμαρά, ψήφισε νόμο που καθορίζει τον κατώτατο μισθό σε 586 Ευρώ (μεικτά) χωρίς κανένα επίδομα (ούτε και αυτό το οικογενειακό!!)
Στα δε δόλια σχέδια της Τρόϊκας, έχει προβλεπτεί ακόμη περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού, μέσα από ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!!! και δια του νόμου ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ!!!
Και στο σημείο αυτό γινόμαστε πιό συγκεκριμένοι: Ο σατανικός νους της Τρόϊκας, σκέφθηκε ως εξής: Θα αυξήσουμε την ανεργία να έχουμε εκατομμύρια άνεργους, ώστε οι θέσεις εργασίας σε σχέση με τους άνεργους να είναι λίγες, οπότε οι δυστυχείς άνεργοι προς στο φάσμα της πείνας και της ανέχειας να υποκύπτουν σε πολύ χαμηλότερους μισθούς, απ’ αυτόν τον κατώτατο μισθό των 586 ευρώ (μεικτά). Και η σκέψη της Τρόϊκας δεν σταματάει εδώ.
Η αύξηση της ανεργίας με πολύ γρήγορους ρυθμούς, μπορεί να έλθει άμεσα, μέσα από τη μεγάλη εργασιακή δεξαμενή των 800.000 μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που εξαρτούν την επιβίωσή τους από τους Έλληνες καταναλωτές. Μειώνουμε λοιπόν την αγοραστική δύναμη των Ελλήνων πολιτών σε πολύ χαμηλά επίπεδα, κλείνουν έτσι κατά χιλιάδες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ιδού η βιομηχανία ανέργων με 1000 νέους άνεργους (κατά μέσο όρο) κάθε μέρα που περνάει!!!
Στόχος 4ος Η Τρόϊκα σφιχταγκαλιασμένη με το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, έβαλα στόχο ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ των εργασιακών σχέσεων και το πέτυχε!! Αφού η τρικομματική Κυβέρνηση του κου Σαμαρά χορεύοντας σε ρυθμούς Τρόϊκας, ψήφισε νόμο, που ανοίγει το δρόμο στους εργοδότες να απολύουν (πολύ εύκολα με μικρές αποζημιώσεις) παλαιούς εργαζόμενους που έχουν καλές αποδοχές και στη θέση τους να προσλαμβάνουν εργαζόμενους με τον κατώτατο μισθό των 586 ευρώ (μεικτά), ο οποίος δεν συνοδεύεται από κανένα επίδομα!!
Επίσης δια των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου η Τρόϊκα επέβαλε δια νόμου, την κατάργηση της Εθνικής συλλογικής σύμβασης εργασίας και αντ’ αυτής, καθιερώθηκαν οι επιχειρησιακές και ατομικές συμβάσεις (δηλαδή, ένας στυγνός εργασιακός μεσαίωνας).
Στόχος 5ος Η Τρόϊκα εντελοδόχος πάντα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, μέσα στα δόλια σχέδια της έχει συμπεριλάβει και τον εξής ύπουλο στόχο:
Δημιουργία παρατεταμένης ύφεσης για την επίτευξη δύο υποστόχων:
1) Από την παρατεταμένη ύφεση θα κατακρημνιστούν οι αξίες τόσο της Δημόσιας όσο και της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας, οπότε οι ντόπιοι και ξένοι έχοντες και κατέχοντες θα αγοράζουν τη Δημόσια και την ιδιωτική περιουσία, αντί πινακίου φακής (Το ξεπούλημα σε όλο του, το μεγαλείο!!!)
2) Από την παρατεταμένη ύφεση είναι βέβαιον ότι θα κατακρημνιστεί και το χρηματιστήριο, οπότε οι μετοχές των εισηγμένων κρατικών επιχειρήσεων (όπως της ΔΕΗ και άλλων) θα πέσουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, συνεπώς το τίμημα, των εν λόγω κρατικών επιχειρήσεων σε περίπτωση πώλησης τους, θα είναι ανάλογο των ευτελών μετοχών τους δηλαδή θα είναι και αυτό ΕΥΤΕΛΕΣ!!! (Για άλλη μια φορά το ξεπούλημα σε όλο του το μεγαλείο !!!).
Στόχος 6ος (Κυρίαρχης Εθνικής σημασίας). Η Τρόϊκα εκτελώντας εντολές των μεγάλων αφεντικών της (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, βλέπε Αμερική. Ευρωπαϊκή Ένωση και Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, βλέπε Γερμανία) στα δόλια σχέδια της, έχει καταστρώσει το πλέον επικίνδυνο από Εθνικής άποψης, στόχο!!
Να υφαρπάξει αντί πινακίου φακής και ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ (μεταλλεύματα και υδρογονάνθρακες).
Αποτελεί κοινό μυστικό ότι η ευλογημένη χώρα μας, τόσο στη θάλασσα όσο και στη ξηρά είναι πλημμυρισμένη από φυσικό αέριο και πετρέλαιο. 
Οι Αμερικάνοι εδώ και δεκαετίες με ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ έχουν εντοπίσει και έχουν χαρτογραφήσει τα πλούσια κοιτάσματα των υδρογονανθράκων καθ’ όλην την Ελληνική επικράτεια!!!
Πρόσφατα το Νορβηγικής καταγωγής ερευνητικό σκάφος, ενεργώντας για λογαριασμό του Ελληνικού κράτους, εντόπισε την ύπαρξη υδρογονανθράκων τόσο στο Ιόνιο πέλαγος όσο και Νότια της Κρήτης, καταλήγοντας στα ιδία συμπεράσματα, με τους Αμερικάνους.
Έτσι λοιπόν η Τρόϊκα πλήρως ενημερωμένη από τα Αφεντικά της (Αμερική – Γερμανία) έχει καταστρώσει σχέδιο υφαρπαγής ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ, που κατά την άποψή μας περιλαμβάνει τα εξής:
Περαιτέρω εξαθλίωση και πτωχοποίηση του Ελληνικού λαού, ώστε να βρει ελάχιστες έως μηδενικές αντιστάσεις, κατά την εκτέλεση του σχεδίου.
Εδώ, πρέπει λοιπόν να είμαστε υποψιασμένοι και καχύποπτοι ότι η Τρόϊκα έχει ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ, την υφαρπαγή του υπόγειου πλούτου μας αφού έχουμε πάμπολλα παραδείγματα φτωχών κρατών ανά την Υφήλιο, που το υπόγειο πλούτο τους, το λυμαίνονται, τα ισχυρά κράτη της Γης και αφήνουν τους λαούς των φτωχών αυτών κρατών να ζούνε σε καθεστώς πείνας και εξαθλίωσης!!!
Αυτός ο σατανικός στόχος της Τρόϊκας (για υφαρπαγή των υδρογονανθράκων μας) βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
Αποτελεί δε, ύψιστης Εθνικής σημασίας ζήτημα, η μη πραγματοποίηση ενός τέτοιου δολερού σχεδίου!
Γι’ αυτό απ’ την πλευρά μας, με τη δημόσια αυτή παρέμβασή μας, από το βήμα του Δικτυακού μας χώρου, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον Πρωθυπουργό της χώρας μας κον Αντώνη Σαμαρά να δείξει ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να δείξει ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ και τέλος ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να δείξει ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ!!! Και να αποτρέψει με κάθε τρόπο και με κάθε θυσία την πραγματοποίηση ενός τέτοιου δόλιου σχεδίου.
Για όλους αυτούς τους παραπάνω λόγους, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ προς τον πρωθυπουργό της χώρας μας και του λέμε τα παρακάτω με όλη τη δύναμη της ψυχής μας.
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ,
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ είναι ένας και μοναδικός. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΜΑΣ που μέχρι σήμερα τα πλούσια κοιτάσματα τους, καθεύδουν υπό την Ελληνική γή!!!
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ από το δημόσιο αυτό βήμα, προς τον Πρωθυπουργό μας και του λέμε: Κύριε Πρωθυπουργέ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, προχωρείστε στην ίδρυση ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ με πρόεδρο τον ίδιο τον εαυτό σας και μέλη, τους αρχηγούς όλων των κομμάτων (μη εξαιρουμένου του κου Μιχαλολιάκου).
Αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ σε πρώτη φάση με διαδικασίες εξπρές, να προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό και στη συνέχεια χωρίς χρονοτριβές στην εξόρυξη (με γεωτρύπανο) του φυσικού αερίου ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, όπου τα κοιτάσματα του φυσικού αερίου είναι τεράστια και αυτό αποτελεί κοινό μυστικό.
Τέλος, αφού με επιστημονικό τρόπο καταμετρηθεί η ποσότητα φυσικού αερίου που υπάρχει στην εν λόγω περιοχή, στη συνέχεια να υπολογιστούν τα μελλοντικά κέρδη που αναλογούν στο Ελληνικό κράτος από την εκμετάλλευση των συγκεκριμένων υδρογονανθράκων και επ’ αυτών των βεβαιωμένων μελλοντικών κερδών της χώρας να εκδοθούν (ενεργειακά) ΟΜΟΛΟΓΑ (για της μεθόδου της τιτλοποίησης) με τα οποία θα προχωρήσουμε σε άμεση απόσβεση του Δημοσίου χρέους μας και έτσι με μεγάλη χαρά και αγαλλίαση οι διεθνείς αγορές θα μας δεχθούν στην αγκαλιά τους και εμείς όλοι μαζί οι Έλληνες με μια φωνή θα αναφωνήσουμε:
ΑΝΤΙΟ ΤΡΟΪΚΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.